Sto se tice kila ja sam tek sad na nuli🙉
Jeste vi sredinom trudnoce opet isli raditi sve pretrage (CRP, kks,urino..) ili to mene salje jer se cerviks skratio
Ja sam imala problema s urinom i plodnom vodom i išla sam 3 puta vaditi sve šta i ti . Tako da ne znam kad je sve uredno kako to šalju.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Meni je sve uredno i vadila sam nedavno kks, zeljezo, urin i dala mi je za urinokulturu jer inace imam problema pa ako osjetim tegobe da odem dat urinokulturu. (30 tj sam dns)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Lucq vadim svako dva mj sve to
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam krenula jest ananas baš danas za poticanje 🤣
Tko zna koliko ga se treba jesti da bi potaknuo porod😅 jesi proucila to
Ma to nije dokazano. Jela sam i s malom pa prenijela deset dana 🤣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja cijelu trudnocu jedem ananas i datulje. Nema to nekog utjecaja…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Za ananas mi je svejedno jer idem na carski, a ionako ga ne jedem ne znam koliko 😅
Grejp ne jedem, ali zato pomelo tamanim ko luda 😍😍
Nisam vadila krv (kks, urin i to) od početka trudnoće i ne znam vadi li se opet tijekom trudnoće ili samo ako nešto ne štima. Kad se radi ogtt - sad nekad u mojim tjednima? 🙄
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Za ananas mi je svejedno jer idem na carski, a ionako ga ne jedem ne znam koliko 😅
Grejp ne jedem, ali zato pomelo tamanim ko luda 😍😍
Nisam vadila krv (kks, urin i to) od početka trudnoće i ne znam vadi li se opet tijekom trudnoće ili samo ako nešto ne štima. Kad se radi ogtt - sad nekad u mojim tjednima? 🙄
Ja sam radila već 3. put evo KKS, ali jer si pratim hemoglobin pa sam usput i sve. Inače me za sad baš tražio da napravim samo 1x jer sam na prvi pregled već došla s nalazom.
OGTT se radi ugl. između 24.-28.tt.
2020. 👦🏻
Kolko vam je hemoglobin? Ja sam na donjoj granici i s hemoglobinom i s feritinom i zeljezom a ne znam ni dal ga sad stignem popraviti ikako (zeljezo imam u prenatalu i jos dodatno pijem neko vrijeme, sad sam pojacala)
Kolko vam je hemoglobin? Ja sam na donjoj granici i s hemoglobinom i s feritinom i zeljezom a ne znam ni dal ga sad stignem popraviti ikako (zeljezo imam u prenatalu i jos dodatno pijem neko vrijeme, sad sam pojacala)
Hemoglobin mi je 118, a zeljezo 12😂 napravila sam danas sok od cikle pa cu piti narednih mjesec dana🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji