Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    26. Siječanj 2024. 16:26

Ja sam sa 29 tj bila na plus 11. Iduci tjedan imam pregled i strah me vage 😢. 
    Martina meni je dosta neugodno kad se rasteze… imam osjecaj da ide u svim smjerovima i cini mi se da se jos nije okrenuo glavom dolje, a vidim da kod dosta vas jeste

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Maša🤰🏼
    26. Siječanj 2024. 16:50

Ja sam na nekih +11kg s time da se zadnje vrijeme bas pazim sta jedem jer nebi zeljela doc na +20 🙈 nadam se da necu vise od +15/16 do kraja 🤞 krenula sam sa 62 sad imam 73 i mogu rec da sam si baš teška 😂 nemogu hodat bosa jer me bole noge id tezine 😂 ko da iman 150 kg 🙈

I da nekad mi je totalno bezbolno kad se miče i uzivam gledajuc je a nekad vidim sve zvijezde svijeta koliko me boli. Jucer sam pretjerala i ona je radila neke pokrete to je bilo toliko bolno da sam plakala. Guzica ( ja mislim) joj je izlazila onako van i trbuh se skupio sav u loptu bas strasno 😂 muz je zelio na hitnu 🙈 ali je nakon nekih 30 min sve prestalo 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• lalllla
    26. Siječanj 2024. 16:51

Ja isto od srca preporucam utrogestan i roidakal. Nisam imala problema sa skracivanjem cerviksa ali bol u ledjima, preponama, menstrualni bolovi, doslovno je sve stalo od kad sam pocela konzumirati to sve. Takodjer moram pogledati u papirima koliki mi je cerviks pa javljam . Bio je 46 mm prije nekih 3 tjedna , a sad sam zab pitati al sigurno mi pise u nalazz

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Martinaaa_
    26. Siječanj 2024. 16:56

Onda je izgkeda normalno da ponekad boli kad se okrece/isteze sta vec radi. 🙂 Bas me bila uplasila jutros cak sam pomislila nece valjda sad porod krenut

💓

lucq
    26. Siječanj 2024. 16:58

Hvala cure na preporuci za Roidakal, probat cu s tim🙏🏼

Malena1122
    26. Siječanj 2024. 17:04

Martinaaa_

Onda je izgkeda normalno da ponekad boli kad se okrece/isteze sta vec radi. 🙂 Bas me bila uplasila jutros cak sam pomislila nece valjda sad porod krenut

Normalno je da boli to su već itekako velike bebe sad 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    26. Siječanj 2024. 17:12

Citajuci vas shvacam da sam od svih nas ovdje ja dobila najvise kg😅 pretpostavljala sam, al sad sam sigurna 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

bejbe2018
    26. Siječanj 2024. 17:39

Sandra25 ja sam do zadnjeg vaganja bila na + 10, pa je nakon 2 dana isto na bolničkoj vagi bilo kilo manje,tako da sad ne znam šta je stvarno stanje.
    Ali s obzirom na početnu kilažu su mi rekli da ne bi smila više  ni kg gore,šta mi se čini nemoguće jer se u zadnjim mjesecima najviše dobije.
    Ugl.poanta je ako nisi imala na početku baš veliku kilažu da "imaš pravo" dobit više kila nego ja koja sam bila već s velikim BMI i prije trudnoće. tako su meni objasnili.🙃
    A mislim da ako je sve u redu sa nalazima da se ne brineš puno.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Alexica
    26. Siječanj 2024. 18:05

Kako se svakih tjedan dana primimo rasprave o kilazi 😂 ja mislim da je ok i 15kg i 5kg jer sve ovisi o trudnici s koliko je startala, jel povracala prve mjesece, dosta je faktora…
    Ja sam se bojala da cu dobit zadnjih tjedana hrpu kila bez obzira na prehranu jer kao svi kazu da je to tako a i ipak bebe dosta rastu tad, a kad ono ja stojim s kilama, a on napreduje.
    Sve je ok dok su vama nalazi ok, dok beba napreduje, a sve ostalo ce otici nakon poroda ako se potrudite. :) 

Moj udara nemilosrdno, placem povremeno vec zadnjih tjedan dana. Jucer me bas neka cudna bol ulovila da sam se prepala da su to mozda trudovi 😂. Proslo isto kroz pola sata ko i Masi.  Muz i ja se bojimo da necemo na kraju znati kad treba u bolnicu (iako svi kazu ooo da znat ces), jer kolki god sam panicar ja trpim i govorim si ma nije to to (ocito nije ni bilo do sad). Imam osjecaj da sam takva mimoza kad me toliko boli i placem cak i zbog bebinih udaraca, sto ce tek biti onda kad krenu trudovi. Danas je npr za sad okej, grub je po obicaju, ali mi se ne place haha… al dug je jos dan, stigne prije spavanja nadoknaditi udarcima.

Spominjale ste uloske, buduci da sam ih ja sad vec otvorila onda ih bas ne mogu objesiti na kofer 😂, ali nosim pola pakovanja i jos one frida mom s hladjenjem par komada pa ce mi muz lako donijeti ostatak ako zatreba (i kupiti jos) tako da ne brinem. Bitno da imam za prva 24h nesto, ostalo se lako nabavi.

• Leptirica123
    26. Siječanj 2024. 18:07

Vidim da spominjete kilažu, ja sam 28 tt, a već sam na +11, startala sam sa 60 kg, ja se požalila na pregledu da je previše kažu meni oni da ne to ok još, da su se neki i više udebljali, kao sve mi je otišlo u stomak, a ja očekivala da će mi prigovarati 😂😂 Sve me strah koliko će do kraja biti, s obzirom da imam još dosta, a dosta vas se manje udebljalo a u većim tjednima ste.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.