Za prvo dijete - sve pereš, peglaš, dezinficiraš i koristiš kojekakve gluposti
Za drugo dijete i nadalje - whatever 😂😂
Evo ne znam uopće što bi rekla, oprat ću sa nekim boljim deterdžentom od ovog kojeg imam sad i tako ću vjerojatno prvih par mjeseci, za omekšivač ne znam hoću li koristiti. Također imam sušilica i neću peglati, tako da jedna muka manje 😅
Tko se boji povraćanja na porodu, mislim da se ne morate bojati bilo koje vrste tjelesnih izlučevina na porodu, osoblje u bolnici nema što nije vidjelo, a ako je neka od vas imala problema sa sramom, taj osjećaj definitivno prođe nakon poroda 😂
Meni je prvo dijete pa ne peglam i ne dezinficiram 🫣
Samo sam oprala na allergy programu i posusila u susilici…
Mama i sestra mi prigovaraju oko toga, ali ne vidim razlog za to 🤷♀️
Ni svoje ne peglam pa ne vidim da sam nesto jako zguzvana…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ovo novo sto treba samo proprat cu na 30/40, susim sve u susilici, a peglu ne posjedujem uopće, ali susilica cim je gotova slazem robu dok je topla i onda se ne izguzva apsolutno nista. Za peglu ne želim čut i ne zelim je u kuci, ovako znam da odma moram slozit, da ormar mora biti uvijek slozen i uredan jer ak se zguzva peri ponovo 😂
Ja imam dvije pegle i daske za peglanje koje ne koristim 🤣
Jednu mi je poklonila mama, drugu svekrva 🤣
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Opcenito kad slusam savjete o bilo cemu o bebama, zapamtim samo one koji mi se cine da olaksavaju zivot… ono sto dodatno komplicira - kroz jedno uho unutra, kroz drugo van 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo ne znam uopće što bi rekla, oprat ću sa nekim boljim deterdžentom od ovog kojeg imam sad i tako ću vjerojatno prvih par mjeseci, za omekšivač ne znam hoću li koristiti. Također imam sušilica i neću peglati, tako da jedna muka manje 😅
Tko se boji povraćanja na porodu, mislim da se ne morate bojati bilo koje vrste tjelesnih izlučevina na porodu, osoblje u bolnici nema što nije vidjelo, a ako je neka od vas imala problema sa sramom, taj osjećaj definitivno prođe nakon poroda 😂
Ma ne pegla se jer je zguzvano nego da ubije bakterije😂ali svakako i kad opeglam ponekad nesto on se valja u tome po podu vani tako da bakterije su svuda a ne u robici😂😂 sve je to ok ne brini
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Mislim pored susilice da ne treba nikakvo dezinficiranje peglanjem. Ja imam kombinaciju perilice/susilice i to mi je katastrofa, tako da mislim da cu vecinom peglati jer je kod nas voda jako tvrda i roba bude kriminalno zguzvana kad se osusi tako da i nase vecinom peglam.
Sto se tice povracanja, ako te toliko brine pitaj posudicu u radjaoni da imas kraj sebe kad ti dodje i ako ti dodje
A i da povratis po svemu, vjeruj nikog nije briga😅
Jesu vas bebe ikako upozorile da ce uskoro htjet van ili nema nikakvih ocitih simptoma prije neg bi mogli krenut trudovi?
Jel neka od vas povracala tjekom poroda, meni jaki bolovi tjeraju na povracanje
I rekla sam prije tjedan dva da sam narucila sa one temu stranice grudnjake za dojenje 3 komada 13 eura, stigli su mi, oprala i probala nosit, znaci super udobni, rastezljivi, lako se otkopcaju, dobra kvaliteta svakako bi preporucila
Ja sam isto povracala od disanja i pila sam vode tokom poroda pa mi je to sve iziritiralo zeludac
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Jesu vas bebe ikako upozorile da ce uskoro htjet van ili nema nikakvih ocitih simptoma prije neg bi mogli krenut trudovi?
Jel neka od vas povracala tjekom poroda, meni jaki bolovi tjeraju na povracanje
I rekla sam prije tjedan dva da sam narucila sa one temu stranice grudnjake za dojenje 3 komada 13 eura, stigli su mi, oprala i probala nosit, znaci super udobni, rastezljivi, lako se otkopcaju, dobra kvaliteta svakako bi preporucila
Ja sam isto povracala od disanja i pila sam vode tokom poroda pa mi je to sve iziritiralo zeludac
Ali bez brige meni su npr stavili pokraj mene bubrezastu zdjelicu i onda cim san imala nagon za povracanje muz mi je dohvatio
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja moram bit potpuno iskrena, pri kraju poroda kad je bio onaj zadnji izgon svaki put kad bi tiskala ja bi se i popiskila svaki put🤣 jednostavno nemas osjecaj.
Povracala sam dva puta u toku poroda i dali su mi onu “zdjelicu”, a ako sam promasila to se brzo ocistilo😂
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ma ne pegla se jer je zguzvano nego da ubije bakterije😂ali svakako i kad opeglam ponekad nesto on se valja u tome po podu vani tako da bakterije su svuda a ne u robici😂😂 sve je to ok ne brini
Ma ima bakterija svuda oko nas, pocevsi od bolnice gdje rodis pa do stana… treba jacati imunitet…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mislim pored susilice da ne treba nikakvo dezinficiranje peglanjem. Ja imam kombinaciju perilice/susilice i to mi je katastrofa, tako da mislim da cu vecinom peglati jer je kod nas voda jako tvrda i roba bude kriminalno zguzvana kad se osusi tako da i nase vecinom peglam.
Sto se tice povracanja, ako te toliko brine pitaj posudicu u radjaoni da imas kraj sebe kad ti dodje i ako ti dodje
A i da povratis po svemu, vjeruj nikog nije briga😅
I ja imam 2u1. Bude manje zguzvano ako ne prepunim vesmasinu i ako ne posusim do kraja pa jos na kratko stavim na susenje na stalak za ves
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji