Za pranje, ja sam to sve na max 40 prala i poslije popeglala. Nikad nikakvih problema, perem običnim ariel kapsulama kao i naše jedino njihovo posebno odvajam. Poslije kad se procuri kakica ili nešto ni nema druge nego ubaci na 90 pa ako preživi preživi.
Da😂ima i onaj frosch baby sprej za fleke. Ja s tim naprskam (slicno ko vanish al bolji sastojci) skida sve zivo, tako da se isplati i to imati a traje 100 godina😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cure jel na Vuk vrhovcu trebam imati uputnicu za ogtt? Uopće nisam sigurna dal je to moj dr poslao
Cure jel na Vuk vrhovcu trebam imati uputnicu za ogtt? Uopće nisam sigurna dal je to moj dr poslao
Da. Provjeri u sustav e-gradani za svaki slucaj onda
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pranje i peglanje - za bebu dok je bio ful mali sam prala na 60 uglavnom, samo s baby detergentom + sušilica. Speglala sam možda samo prije poroda tu jednu turu, poslije nisam imala niti vremena ni volje.
Nakon što je prošao beba period perem uglavnom na 40 i sensitive detergentom iz DM-a ili Mullera (mislim da je beba nacrtana, bez mirisa i kemikalija je) + sušilica.
Porod - bez brige, spremni su oni tamo na sve scenarije u porodu. Često žene i povraćaju i sve ostalo. Ali kako je čini mi se Babynr3 napisala, kad uđeš u rađaonu, ostaviš sram na vratima, jednostavno te ne brine to baš ništa.
2020. 👦🏻
Ja sam povracala na porodu vise puta JEBGA 😂 muz mi je drzao onu zdjelicu i napunila sam ih ja jedno 3,4 .
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nego meni sveki ima hripavac 🙈 ja se nisam cjepila jer mi ginekolog to nije preporucio … neznam sta sad? Svakako cu mu spomenut to na sljedecem pregledu KOJI JE 5.2. Ps 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Onda sam za povracanje mirna 😂
Nama je danas 37 tjedan i malo me pocinje hvatat panika, do sad sve samo kupovala i trpala u ormar jer ‘ima vremena’
Mislim da je vrijeme sad da pocnem prat robu, dekice, sastavim krevetic i sve dovedem u red, svaki dan govorim sutra cu, a trbuh ko da sam loptu progutala jedva carape obucem 😂 jel mi nije neko mogo rec da cu zadnji mjesec bit polupokretna 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja sam bas dns krenula prati robicu za izlazak iz rodilista jer zelim da mi to bude spremno sve na jednom mjestu za muza da se ne izgubi sto treba ponijeti. Vec me pocela prati panika hoce li sve biti spremno buduci da mi smo u radovima u kuci koji ce nadam se brzo zavrsiti. Strah me je uvijek prijevremenog poroda obzirom na cerviks. Zato sad zelim pripremiti koliko mogu one osnovne stvari. Kufer sam dns isto spremila. Prva robica mi je od sestricne proslijedjena. Ona ju je oprala popeglala tako da se s tim ne trebam zafrkavat. Ja cu ju samo poslagati u one ikeine organizatore da se lakse snalazim. I eto jos malo. Ja sam sve nestrpljivija i nestrpljivija. Jedva cekam vidjeti i kako ce moja curka reagirati na bracu. Ja sam isto bas postala troma i sve mi je teze i teze. Jako brzo se umaram i disem na skrge.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Onda sam za povracanje mirna 😂
Nama je danas 37 tjedan i malo me pocinje hvatat panika, do sad sve samo kupovala i trpala u ormar jer ‘ima vremena’
Mislim da je vrijeme sad da pocnem prat robu, dekice, sastavim krevetic i sve dovedem u red, svaki dan govorim sutra cu, a trbuh ko da sam loptu progutala jedva carape obucem 😂 jel mi nije neko mogo rec da cu zadnji mjesec bit polupokretna 😂
Što se čeka? 😂😂
Ja rodila u 37tt, tako da sam već od 35 bila spremna, iako za drugog mi još robica nije bila u ormarima pa sam mužu preko video poziva davala upute gdje što ide 🤦😂😂
Danas sam radila lasagne i kolač dok su dečki montirali neki ormar u garaži i dosta za danas, uz robu, suđe, prozore i ostale stvari po kući što sam rješavala, stvarno ne mogu više 😴😴
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Bela, i ja jedva čekam vidjeti kako će dečki reagirati na bracu, jer je prvi put prvi bio premali, nije ga skoro ni doživio, i sam je još bio u pelenama 😅
Stariji se sad toliko veseli, ljubi trbuh, gleda stvari koje nam trebaju, sve ga zanima kako će to izgledati i baš se interesira, pa uživam u tome, mislim da će biti odličan (naj)stariji brat 💙
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji