Joooj, malo mi je drago da nije samo moj divljak 😂
Zadnjih par dana su bas jaki udarci, uopce ne znam kako cu jos 20+ dana tako. Do tad je bilo izdrzivo, dapace, mazili bi se kad bi nogica/rukica/guza izletjela van iz trbuha 😂
Malena mozda i tebi beba urani pa izbjegnes inducirani.
Cure znate ono s datuljama i cajem od lista crvene maline za poticanje poroda? Jeste mislile mozda to krenuti piti/jesti? Krece se od 36/37 tjedna. Mi s gestacijskim ne bi bas smjele datulje, ali ja mislim probati za uzinu po 3kom pa vidjeti kako cu reagirati.
Bananice ja kuzim sta si htjela rec ali i ja sam ko Malena isplakala suza, i jos uvijek znam. 😂Bas mi nedostaje slatko, a vjerojatno i hormoni malo “pomazu” u plakanju.
Meni je najveca tlaka u svemu taj GUK profil koji sam sama morala raditi- sva sreca samo 2x, ali to mi je bilo prestresno- na kraju dana sam se znala isplakati od muke cijelog dana.
To sam čula za datulje i čaj ,ali zašto krećeš od 36.tj. pa jel tako triba da prodjeluje? Ili ćeš onda kao ranije roditi
Zapravo sam ja mislila krenuti od 37, ali se preporuca od 36. Zasto? Pretpostavljam jer je od 37.tjedna sigurno roditi pa onda kad se desi, desi, nije previse bitno. Vidis da nekima nije djelovalo 😂
Ja sam u prosloj trudnoci jela datulje redovito, a inace su mi odvratne. Ali jela sam ih na silu svaki dan i na kraju prenijela 7 dana i bila kompletno zacementirana. Morala na indukciju😂😂😂
Tako da ovaj put preskacem datulje, ali cu piti caj lista maline obavezno😊
Sto se bodija tice meni su zakon bili ti na preklop i sad sam ih narucila neki dan u hm-a jer su zbilja najzgodniji (kako za nas mame tako i za tate kad presvlace😉)
Ja sam se jako bojala tog gestacijskog jer mislim da bi mi jako tesko pala ta prehrana i ta mjerenja secera, tako da vjerujem cure da vam nije lako i svaka vam cast🙏🏻❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Imaju i u sinsayu na preklapanje, ali su skuplji nego obicni i vecinom su jednobojni bež il bijeli ili smeđi
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mene zanima di je onaj trudnicki ‘glow up’ o kojem svi pricaju, vise sam se osjecala koma neg proljepsano hahaha
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja sam u prosloj trudnoci jela datulje redovito, a inace su mi odvratne. Ali jela sam ih na silu svaki dan i na kraju prenijela 7 dana i bila kompletno zacementirana. Morala na indukciju😂😂😂
Tako da ovaj put preskacem datulje, ali cu piti caj lista maline obavezno😊
Sto se bodija tice meni su zakon bili ti na preklop i sad sam ih narucila neki dan u hm-a jer su zbilja najzgodniji (kako za nas mame tako i za tate kad presvlace😉)
Ja sam se jako bojala tog gestacijskog jer mislim da bi mi jako tesko pala ta prehrana i ta mjerenja secera, tako da vjerujem cure da vam nije lako i svaka vam cast🙏🏻❤️
Vjeruj mi ja baš volim hranu i jedem svašta,a slatko mi je bolna točka.
Sada zbog tlaka ne smim slano, ni puno slatkoga i baš nekako otupiš,tj.navikneš se.
Kad znaš da moraš i da je za zdravlje.
A o kavi da ne govorim,nju bi isto pila,a sad moram paziti i zbog tlaka da nije baš ona jaka crna.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mene zanima di je onaj trudnicki ‘glow up’ o kojem svi pricaju, vise sam se osjecala koma neg proljepsano hahaha
Nema toga ,nos mi je kao bundeva 😄imam hiperpigmentacijske mrlje.
😵💫
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Lazu 😂
Meni svi govore da sam bas lijepa trudnica i da mi super stoji, ali jedino sto ja vidim je puno novih tockica po licu, ogromne sise i trbuh.
Jos mi je stalno i zlo / zgaravica / nesto boli… skoro nista ne mogu jesti…
Bas blazeno stanje
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni svi kazu da sam sve ljepsa i ljepsa u trudnoci, iskreno nisam dobila nikakve pristice ni tockice po licu, koza mi je stvarno cista ali ja sam sebi blijeda ko krpa otkad sam trudna, uz to imam nizak tlak pa mi je cesto slabo i onda pobijelim skroz u licu 🤣 izgledam si kao zombi.
A ostatak tijela, guza i bokovi puuuuni novih strija. Zgaravica me ubija i hemeroidi.
Stvarno blazeno stanje
💓
Meni svi kazu da sam sve ljepsa i ljepsa u trudnoci, iskreno nisam dobila nikakve pristice ni tockice po licu, koza mi je stvarno cista ali ja sam sebi blijeda ko krpa otkad sam trudna, uz to imam nizak tlak pa mi je cesto slabo i onda pobijelim skroz u licu 🤣 izgledam si kao zombi.
A ostatak tijela, guza i bokovi puuuuni novih strija. Zgaravica me ubija i hemeroidi.
Stvarno blazeno stanje
Joj, da, zaboravila sam hemeroide 🙁
Makar mi je puno bolje po pitanju toga od kad imam jastuk protiv hemeroida. Preporucam svima :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Tak i meni, jao pa uopce ti nije jako narasto trbuh (jer se ne vidi u duksama toliko) a ja na sebi vidim i pristice, strije na sve strane, osjetim da sam se udebljala u nogama i bas se znam izbedirat da sam koma, nokti su mi isto koma al nisu nikad ni bili nes dobri, jedino mi kosa raste, ne otpada ko sto sam cula da nekima zna, iako je to mozda i do piskavice i ruzmarina
A trbuh mislim ako mi jos malo naraste da ce ko u crticima po sredini popucat, sutra ulazimo u deveti mjesec, polako me pocinje hvatat nervoza, oce uranit, oce kasnit, zasto mi niko ne moze rec tocan datum da se ja pripremim, ovako nas zapravo svaki tren moze iznenadit
Sortiraj odgovore
Najstariji