Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    21. Siječanj 2024. 00:07

Ovo sto si napisala plačem i kad sam sretna i tužna i ljuta, istaaaa stvar 
    Posto jako volim zivotinje i pratim dosta udruga na facebooku, rasplacem se i na sretne i na tuzne krajeve, mačke me najvise mogu rastuzit i razveselit, i posto smo sad na putu mi fali i moja maca, svaki dan mi oci zasuze kad mi svekrva posalje slike 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

bejbe2018
    21. Siječanj 2024. 08:28

Cure koje prenatalne koristite? Koje su vam preporučili kao najbolje?
    Ja sam bila na Novalac kapsulama,ali mi nekako ne odgovaraju zadnje vrijeme.
    Gledam od Natural Wealth ,imaju baš veliko pakiranje ,ne znam jel tko njih pije.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lalllla
    21. Siječanj 2024. 08:47

bejbe2018

Gledam od Natural Wealth ,imaju baš veliko pakiranje ,ne znam jel tko njih pije.

Ja imala jednu kutiju novalaca pa nju sad trosim jed mi je na pocetku trudnoce stvarala mucnine. sad mi je ok, al inace pijem Gravidon A meni najbolje i opet.cu ih kupiti kad ove popijem😂😆

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    21. Siječanj 2024. 13:56

Ja pijem Almagein prenatal. 

2020. 👦🏻

Zelena123
    21. Siječanj 2024. 14:11

Ja isto pijem Almageu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

sophisticy
    21. Siječanj 2024. 14:24

I ja pijem Almageu! 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• Baby.nb.3
    21. Siječanj 2024. 14:29

Ja uzimam od Novalaca Prenatal i skroz mi je ok, ne pada mi teško na želudac. Čak i dok nisam bila trudna sam znala povremeno piti prenatalne vitamine jer su mi nekako uvijek imali najbolji omjer svega potrebnog što jednoj curi/ženi treba u odnosu na klasične multivitamine koje izbjegavam. I od Solgara mi je bio ok. 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• 12345M
    21. Siječanj 2024. 15:26

Jel vam se desavaju neki cudni bolovi u nogama, mene u desnu nogu sa vanjske stane ko da mi neko ubode iglu i ne vadi, znaci kad duzem stojim tocno ta jedna tocka me boli, valjda neki zivac, zna toliko bolit da sepam na tu nogu dok ne dodem do kreveta 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Martinaaa_
    21. Siječanj 2024. 16:22

lalllla

bejbe2018

Ja imala jednu kutiju novalaca pa nju sad trosim jed mi je na pocetku trudnoce stvarala mucnine. sad mi je ok, al inace pijem Gravidon A meni najbolje i opet.cu ih kupiti kad ove popijem😂😆

Meni je moj gin rekao da gravidon pijem do 20 tt, a nakon toga do kraja trudnoce novalac
    Sad se stvarno ne sjecam zasto mi je to rekao, ali gravidon mi je stvarno  vise pasao 

💓

• lalllla
    21. Siječanj 2024. 16:56

Amadeus

Cure,

Kad se bira pedijatar, jel se moguce prije rodjenja bebe najavit/zabiljezit?

Poz

Ja sam 2022 kad sam rodila sina zvala ranije malo da i prvo me pitala di zivite i mislim da me primila samo zato sto ‘pripadamo’ tamo, ali super je doktorica tako da sam zadovoljna. Uglavnon rekla mi je da se javim kad rodim i onda sam zvala opet i narucila me tocno mj dana od poroda da dodjemo. Pa sad planiram kako je sin upisan da ce mi i kcer upisati ali cu joj svakako poslati mail ili nazvati cisto da me ima u vidu.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.