Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tear_of_happiness
    20. Siječanj 2024. 20:10

Ja moram priznat da sam sama sebi baš lijepa 🙊 isto nemam problema s kožom na licu, nemam još ništa strija po trbuhu, bedrima i guzi 🤞🍀 doduše jesam se dosad već 10kg udebljala ali mi je to sve išlo u trbuh, cice i malo guzu koje inače nemam, tako da sam ave u svemu zadovoljna sveukupnim izgledom 😃 mislila sam da ću biti ko mali tenkić jer sam niska i imala sam dojam da ću dobiti 20 kg, ne znam zašto. Iako još uvijek stignem 🤣
    Što se tiče žgaravica, hemeroida, problema sa zatvorom, nemogućnosti nalaženja dobrog položaja za spavanje, udarcima malenoga koji u zadnje vrijeme češće bole nego šta su slatki......blaženo stanje, ali jedva sam ga čekala 🥰

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• 12345M
    20. Siječanj 2024. 20:13

I ja bi non stop masaze stopala, to mi bas pdgovara, jel postoji neki masazer ili jel valja ono kao na vodu, gledala sam u pevecu al sam skepticna

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    20. Siječanj 2024. 21:09

A te patetike blazenog stanja sto promoviraju u knjigama i filmovima 😵‍💫 jaoooo
    Isto mi je ko i prije trudnoce sto se tice toga, sredim se isto, nisam se zapustila, samo nerviram samu sebe sto sam manje okretna😑

Zelena123
    20. Siječanj 2024. 21:16

Meni koža nikad nije bolje izgledala nego sada. Od kad znam za sebe imam probleme s aknama, a sada skoro ko bebina guza :D
    Naravno da me nisu zaobišle žgaravica i ostale muke, ali koža mi tako dobro sjaji xD
    Što se tiče kila ne zamaram se previše, dosta sam visoka pa se ne vidi toliko i sise mi ionako prekriju stomak jer su ogromne hahah

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Baby.nb.3
    20. Siječanj 2024. 21:26

tear_of_happiness

Ja moram priznat da sam sama sebi baš lijepa 🙊 isto nemam problema s kožom na licu, nemam još ništa strija po trbuhu, bedrima i guzi 🤞🍀 doduše jesam se dosad već 10kg udebljala ali mi je to sve išlo u trbuh, cice i malo guzu koje inače nemam, tako da sam ave u svemu zadovoljna sveukupnim izgledom 😃 mislila sam da ću biti ko mali tenkić jer sam niska i imala sam dojam da ću dobiti 20 kg, ne znam zašto. Iako još uvijek stignem 🤣
    Što se tiče žgaravica, hemeroida, problema sa zatvorom, nemogućnosti nalaženja dobrog položaja za spavanje, udarcima malenoga koji u zadnje vrijeme češće bole nego šta su slatki……blaženo stanje, ali jedva sam ga čekala 🥰

Ej kao da sam ja pisala 😂 Mali me izlupa cijelu noć, po danu toliko udara negdje u 3D-u u mjehur i dolje u rodnicu da mi suze dođu, pa mi želudac bude pun da ne mogu jesti, pa bi sladoled i odmah požalim što sam ga pojela, pa plačem, pa imam zatvor, hemoroide, pa uzmem sirup, magnezij i donat i dobijem proljev, pa ne mogu ni čučnuti ni ustati, o namještanju za spavanje da ne govorim 😂😂 A sve uz djecu, pa objasni, dodaj, duboko udahni da ne poludiš, budi sudac u svađi, idila 😂😂😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• tear_of_happiness
    20. Siječanj 2024. 21:43

Baby.nb.3

tear_of_happiness

Što se tiče žgaravica, hemeroida, problema sa zatvorom, nemogućnosti nalaženja dobrog položaja za spavanje, udarcima malenoga koji u zadnje vrijeme češće bole nego šta su slatki……blaženo stanje, ali jedva sam ga čekala 🥰

Ej kao da sam ja pisala 😂 Mali me izlupa cijelu noć, po danu toliko udara negdje u 3D-u u mjehur i dolje u rodnicu da mi suze dođu, pa mi želudac bude pun da ne mogu jesti, pa bi sladoled i odmah požalim što sam ga pojela, pa plačem, pa imam zatvor, hemoroide, pa uzmem sirup, magnezij i donat i dobijem proljev, pa ne mogu ni čučnuti ni ustati, o namještanju za spavanje da ne govorim 😂😂 A sve uz djecu, pa objasni, dodaj, duboko udahni da ne poludiš, budi sudac u svađi, idila 😂😂😂

Hahahaha a baš sam se nasmijala, nemoj zamjeriti 🤣🤣🤣 svaka ti čast ženo, još uz dvoje djece... 👏👏 ja ne znam kako bi sve to uskladila i izdržala a imam trudnoću za poželjeti, bez mučnina i ikakvih teških popratnih tegoba 😅 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Baby.nb.3
    20. Siječanj 2024. 21:54

Mislim da se curama bez djece čini teže i sa jednim nego nama koje već imamo 😅
    Tako je i meni bilo bez djece, pitala sam se kako je uopće moguće sve stići uz dijete, a sad se pitam na što su mi uopće išli dani prije njih 😂 Nakon dvoje, mislim da mogu još dvoje, na dobrom sam putu, ali vidjet ćemo kako će sve ići 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Alexica
    20. Siječanj 2024. 22:19

Ja sam se do ove godine super osjecala, ali sad volim rec da sam ko tuljan- jedva legnem, jedva se dignem, jedva se okrecem u krevetu, pazim kako cu sjest, pazim kako cu se ustati s kauca 😂 prije tog sam znala skocit iz kreveta, izac iz auta bez ikakvog problema… setala po 10000 koraka, sad hodam ko pingvin na kratke relacije tek tolko da se krecem, ako ubrzam ili produzim korak odmah me presjece negdje nisko dolje 😅
    Dodatno se budim svakih sat-dva i dizem ili na wc ili me kuk boli od spavanja na boku ili me malac probudi s udaranjem ili ne mogu spavati usred noci.
    Malo me zgaravica jedino muci duze vrijeme i generalno napuhnutost, ali zadnjih mjesec dana me ubija (sad malo popusta, ali jos je to dovoljno grozno).
    Placem kad sam sretna, placem kad sam tuzna, placem kad sam ljuta.
    Eto jedino se trbuh jos nije raspuknuo, ali stigne kad ga malac rasteze nemilosrdno. Kosa mi ne ispada, nokti su okej i ten je ok (ali sam blijeda od neispavanosti, manjka zeljeza i imam podocnjake). Podlakavila sam malo vise.
    Mama mi kaze da sam lijepa 😂 drugi mi kazu da imam taj neki sjaj, punocu u obrazima, sto vec ne… 
    Ja sam si okej sto se izgleda tice. Lijepo mi je vidjeti se sa trbuscicem i mislim da ce mi faliti 😢

amystiqa
    20. Siječanj 2024. 22:35

Ja sam si ok u trudnoći. Kosa mi je bolja, pohvalila je baš frizerka neki dan, također i nokti čvršći. Ten mi je i inače ok, jedino su mi se i ovaj put pojavili oni sitni dosadni fibromi po vratu. Sise su mi top , inače ih nemam baš pa mi je to fora. 
    Strija imam nešto za sad, nešto od prije, možda koja nova, ništa specijalno. 

Trbuh mi bome nakon prve trudnoće nije falio, jedva sam dočekala da se smanji, a i fascinatno mi je kako sam se brzo nakon poroda osjećala čudno dok sam gledala fotke s trubuhom. Ono, kao da neku drugu osobu gledam, a ne sebe. 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3
    20. Siječanj 2024. 23:04

Alexica, sve si sažela u ovom "mislim da će mi faliti" ❤️ Taj osjećaj kada u tvom tijelu osjetiš novo ljudsko biće da se mrda, da si ti njegov dom, ma meni je to sve 🥰 Uživam svaki put kad me udari, čak i kad je zaista nesnosno bolno, i zahvalim Bogu što opet to mogu osjetiti 🙏
    A onda da, taj osjećaj kad rodiš, instinktivno se primiš za trbuh, a ono prazno, jaaako čudan osjećaj, i zaista, kao da je to neko drugo tijelo 😅
    Sad proživljavam trudnoću uz djecu, pa starijem sve pričam kako mi je bilo s njim u trudnoći, i oboje uživamo u toj novoj dimenziji majčinstva i povezivanja jedno s drugim 🥺 Šašavko je naravno još premali za neke stvari, ali i on je uključen u dolazak brace 💙

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.