Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    20. Siječanj 2024. 08:46

Bas gledam katalog za ponedjeljak iz lidla, ima top stvari za bebe , tipa dve bocice avent i dve dude 25€, grudnjaci za dojenje, putni krevetic i vrtic, igrackice.. pa kome treba neka baci oko:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Antonela2024
    20. Siječanj 2024. 09:12

Bas evo gledam nalaz, stigao mi na egradani. Poviseni leukociti a snizen hemoglobin i hematokrit. Sve drugo uredno kao. E sad... bumo vidli sta kaze dr.

Malena1122
    20. Siječanj 2024. 09:32

Leukociti su normalno povišeni u trudnoći. Pratilo me i prošlu i sad. Bili na 14 zadnje. Dva gyna rekla to normalno. I željezo mi ubacili. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    20. Siječanj 2024. 09:42

Zadnjih tjedan dana lupa nenormalno, isto na lijevoj strani pored pupka. Mislim da ce me rasparat i da ce mu noga izletit kroz taj dio. Svi su mi govorili kako je slatko kad ga osjetis dok se mice, niko nije reko da mala beba moze udarit ko konj i da stvarno zna zabolit i bit neugodno 😂 ko da ima mala kopita. Ja isto vise nemam pojma kako je okrenut ali mi se cini da je glava i dalje gore, uopce ne moram ici cesto piskit i ne stisce me dole previse, osim ako duze stojim ili hodam. Vidit cemo 1.2 na pregledu kako stoje stvari

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

sophisticy
    20. Siječanj 2024. 09:56

Joj cure, citam vasa iskustva, mene nista ne bole ti udarci, samo ih osjetim, valjda je i to normalno?
    Meni se cesto napravi kuglica izvan na trbuhu i skroz osjetim pod rukom da je to beba, ali nemam pojma koji bi to dio tijela bio 
    Uzasno me boli zeludac ponoci i osjecam pritisak ispod lijevog rebra, kao trudim se ne zalit stalno, ali noci su mi najgore jer ne mogu spavati + ti bolovi… najbolje se osjecam dok hodam.

baby development in progress ~ 14.3.24.

• 12345M
    20. Siječanj 2024. 10:06

Nama je sutra tocno 36 tjedana i ovaj tjedan je tek pocelo bit tako nekad neugodno, al ja sam mrsava inace, a beba veca na tatu pa mozda i za to, ja mislim da on nece imat mjesta vise unutra za tjedan dva, a trbuh svaki dan sve veci i veci 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

amystiqa
    20. Siječanj 2024. 10:12

Malena1122

amystiqa

Meni stigao nalaz OGTT-a. Prvi i zadnji šećer ok, drugi povišen. 😕
    U utorak sam na kontroli kod gin pa ću vidjeti što dalje, ali baš sam sad malo razočarana ako dobijem dijagnozu GD to povećava mogućnost za 2. carski.

I ja sam pala na drugom. Koliki ti je?

11.4 mi je drugi taj. (ref. vrijednost <10)

Mene ne mogu inducirati jer sam prvi carski imala.

2020. 👦🏻

• Sandra25
    20. Siječanj 2024. 10:14

Prvi put cujem da vade samo dva puta. Meni su jos prije 8 godina kad sam bila trudna sa prvim vadili na ovaj isti nacin. 
    Moja sva tri vadenja jucer su ok, iako je ovaj srednji bio blizu granice😅
    Jedino cekam doktoricu da se izjasni za urin😅 hemoglobin i hematokrit niski, al isto nista previse. Pijem zeljezo pa ce valjda i to bit ok s vremenom. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Malena1122
    20. Siječanj 2024. 10:21

amystiqa

Malena1122

amystiqa

Meni stigao nalaz OGTT-a. Prvi i zadnji šećer ok, drugi povišen. 😕
    U utorak sam na kontroli kod gin pa ću vidjeti što dalje, ali baš sam sad malo razočarana ako dobijem dijagnozu GD to povećava mogućnost za 2. carski.

I ja sam pala na drugom. Koliki ti je?

11.4 mi je drugi taj. (ref. vrijednost &lt;10)

Mene ne mogu inducirati jer sam prvi carski imala.

Aiii moj je bio 10.7 vjer ćeš onda na dijetu 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Bananica80
    20. Siječanj 2024. 10:24

Cure, mislim da se ne trebate zamarat sa gestacijskim i oggt. Ako je poviseno nesto i kazu vam da imate, nece vam nista posebno biti osim sto cete morati paziti na prehranu. Je to malo tlaka, al bolje da doktori igraju na sigurno, posljedice gestacijskog koji nije pod kontrolom mogu biti gadne za bebu. A svima nam je bitno da su nam bebe okej. 🤗 hocu reci, za ovo "ima lijeka", pa makar i taj lijek bio inzulin 😉 E, ja od kad sam usla u ovo trece tromjesecje, stalno mi se spava. Jel kome jos tako? Znam se budit po noci i po par sati bit u nekom polusnu, al onda pred zoru zaspem i "tesko dolazim sebi". Evo sad sam 30tjedan i jedva sam se izvukla iz kreveta u 10 😶 a budim se i razvlacim od nekih 9 😅 inace jesam spavalica i sad sam jos doma na komplikacijama pa si mogu priustiti... al mislila sam da u 3tromjesecju vise bude nesanica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.