![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Neko je spomenio spavanje, ja mogu spavat non stop, inace popodnevno spavanje niie bas za mene al non stop sam umorna, gladna i mogu se rasplakat na apsolutno sve.
I taj plac ne mogu iskontrolirat neg suze liju i zacepi mi se nos zbog banalnih stvari, uzas 😂
Jeste vidile da postoji kao bademovo ulje koje se maze dole poslje tusiranja pa bude manja sansa da se popuca, mislite da funkcionira?
Ja imam neko ulje s kojim se tusiram od babylove i onda s njim prodjem dolje😂 ali imate onaj dianatal gel za tokom poroda , ja sam ga kupila za prvi porod jos i zaboravila sam im rec da sam donijela, ali sad sigurno necu zaboraviti. Svakako hvala Bogu nisam popucala ni nista ali za svaki slucaj!
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Vidim da vas ima jos ˝poremecnih˝ hahahah ja ima 10ak dana imam neku fazu u kojoj placem bezveze hahahah ne traje, i nije onaj plac da me sve boli iza, ne znam kako opisat.. samo se rasplacem i nakon 15 suza gotova hahahah izivciram se iz cista mira, nekidan mi pale tablete za zgaravicu na pod, a ja u krevetu, i nisam mogla dobavit pa se rasplakala od zivaca hahah gluposti
Ja imam termin krajem drugog, a ovo vrijeme je podivljalo i nemam pojma sta ocekivat, a u sinsayu ima svega i svaceg za male novce pa imam od 0-1, 0-3, i 3-6 mj i kratke bodije i druge i kratke hlacice i duge, pidzame duge, i par onih sto se mogu obuc preko svega one medvjedice kao
Jel znas jesu im bodiji na kopcanje oko ramena/glave? Ovo sta vidim na fotkama mi djeluje da nisu. A upozorili su me kao da bi prvih par mjeseci bilo dobro da su bodiji na kopcanje/preklop - da se ne navlaci djetetu po glavi. Sad ne znam jel to tocno, jer ih ima super za male novce i po drugim stranicama (next) gdje mi djeluje da se navlace preko glave. Ukratko, hocu li kako zeznut bebu ako joj navlacim to ili mogu? Ili da trazim iskljucivo na kopcanje
Ja imam termin krajem drugog, a ovo vrijeme je podivljalo i nemam pojma sta ocekivat, a u sinsayu ima svega i svaceg za male novce pa imam od 0-1, 0-3, i 3-6 mj i kratke bodije i druge i kratke hlacice i duge, pidzame duge, i par onih sto se mogu obuc preko svega one medvjedice kao
Jel znas jesu im bodiji na kopcanje oko ramena/glave? Ovo sta vidim na fotkama mi djeluje da nisu. A upozorili su me kao da bi prvih par mjeseci bilo dobro da su bodiji na kopcanje/preklop - da se ne navlaci djetetu po glavi. Sad ne znam jel to tocno, jer ih ima super za male novce i po drugim stranicama (next) gdje mi djeluje da se navlace preko glave. Ukratko, hocu li kako zeznut bebu ako joj navlacim to ili mogu? Ili da trazim iskljucivo na kopcanje
Ne mozes zeznut bebu nikako jedino je zeznuto to skidat preko glavice ako procuri mokraca ili stolica pa moras vuc preko tijela da ne ide preko glave, ali ovako da ju ti zeznes s oblacenjem naravno da ne. Kako je kome lakse i kako ko prakticira:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Imaju one gumbice sto se otkopcaju kod ramena da se prosiri, ali mislim da se moraju svi prevuc preko glave, ja vidis nisam ni razmisljala o tom, meni sve to bilo slatko pa narucila 😂 isto prva beba pa nisam bas o funkcionalnosti razmisljala, pogledaj reserved i h&m kod njih sam vidila da imaju te na preklapanje za petnaestak eura kolko se sjecam 3 komada
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ne mozes zeznut bebu nikako jedino je zeznuto to skidat preko glavice ako procuri mokraca ili stolica pa moras vuc preko tijela da ne ide preko glave, ali ovako da ju ti zeznes s oblacenjem naravno da ne. Kako je kome lakse i kako ko prakticira:)
Odlicno! Bitno da ne mogu nastetit bebi. Makar, mozda sam trebala razmislit, da su opasni - pa ne bi bili u prodaji valjda 😅 uzet cu onda kombinaciju jednih i drugih pa viditi sta mi je zgodnije s vremenom. Hvala na info za Reserved i H+M.
Kad sam vec "na temi", htjela sam pitat u cemu bebe spavaju? Jel kombinacija vreca+kombinezon, ili samo kombinezon? Jel sa carapicama il bosi tj jel kombinezoni moraju imati zatvorene il otvorene nogavice? I jel kombinezon i jednodijelna spavacica ista stvar? Pitam jer sam nasla neke info na netu da se treba paziti na pregrijavanje kod beba - a ne znam jel tu sad vreca odmaze ili pomaze. Ili je ona tu da se ne mrdaju po noci?
U bipi vam je 30% popusta na avent rucnu izdajalicu, 40€ je
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Iskreno, meni su bili za prva 2-3 mjeseca dok se još pazi na glavicu, lakši i preferirala sam definitivno bodiće na preklop i te koji ne idu preko glave. Ugl sam uzimala u H&M, ali i recimo C&A i Lidl ima dobar pamuk. Kasnije sam uzimala i s gumbićima uz ovratnik.
2020. 👦🏻
Odlicno! Bitno da ne mogu nastetit bebi. Makar, mozda sam trebala razmislit, da su opasni - pa ne bi bili u prodaji valjda 😅 uzet cu onda kombinaciju jednih i drugih pa viditi sta mi je zgodnije s vremenom. Hvala na info za Reserved i H+M.
Kad sam vec "na temi", htjela sam pitat u cemu bebe spavaju? Jel kombinacija vreca+kombinezon, ili samo kombinezon? Jel sa carapicama il bosi tj jel kombinezoni moraju imati zatvorene il otvorene nogavice? I jel kombinezon i jednodijelna spavacica ista stvar? Pitam jer sam nasla neke info na netu da se treba paziti na pregrijavanje kod beba - a ne znam jel tu sad vreca odmaze ili pomaze. Ili je ona tu da se ne mrdaju po noci?
Meni su rekli da se ne uguše s lancima,tj.dekicom .
Ali u biti se nosi da ih ugrije,a sad jel idu čarape 😶🌫️pojma nemam.
Uf koliko toga ima😟
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Joooj, malo mi je drago da nije samo moj divljak 😂
Zadnjih par dana su bas jaki udarci, uopce ne znam kako cu jos 20+ dana tako. Do tad je bilo izdrzivo, dapace, mazili bi se kad bi nogica/rukica/guza izletjela van iz trbuha 😂
Malena mozda i tebi beba urani pa izbjegnes inducirani.
Cure znate ono s datuljama i cajem od lista crvene maline za poticanje poroda? Jeste mislile mozda to krenuti piti/jesti? Krece se od 36/37 tjedna. Mi s gestacijskim ne bi bas smjele datulje, ali ja mislim probati za uzinu po 3kom pa vidjeti kako cu reagirati.
Bananice ja kuzim sta si htjela rec ali i ja sam ko Malena isplakala suza, i jos uvijek znam. 😂Bas mi nedostaje slatko, a vjerojatno i hormoni malo “pomazu” u plakanju.
Meni je najveca tlaka u svemu taj GUK profil koji sam sama morala raditi- sva sreca samo 2x, ali to mi je bilo prestresno- na kraju dana sam se znala isplakati od muke cijelog dana.
To sam čula za datulje i čaj ,ali zašto krećeš od 36.tj. pa jel tako triba da prodjeluje? Ili ćeš onda kao ranije roditi
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji