Ja sam se raspitivala oko pedijatra, moraju te primiti ovi pod koje spadas lokacijski, neovisno o tome jesu li puni ili ne. Tako su mi svi rekli. Al su mi rekli i da se upisuje tek po rodjenju. Ja cu jos provjeriti sa patronaznom sta kaze - da znaju i one preporucit pedijatra. Ovo za Zg govorim
Jel vam se desavaju neki cudni bolovi u nogama, mene u desnu nogu sa vanjske stane ko da mi neko ubode iglu i ne vadi, znaci kad duzem stojim tocno ta jedna tocka me boli, valjda neki zivac, zna toliko bolit da sepam na tu nogu dok ne dodem do kreveta
Mene od negdje 20 tt s unutarnje steane desne noge skroz dole.ispod kičice kod pete zna tako probadat, peć kod nekih pokreta da pomislim da će mi se stopalo odvojiti od noge 😵💫 ne kužim s čim je to povezano, ali prije trudnoće nisam imala takvih tegoba. I zna mi trnuti bedro na lijevoj nozi kad sjedim, kad se dignem je ok 🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
I znaju me bradavice svrbit i nekad iscuri mrvicu prozirnog, mali danas nema mira cjeli dan ima neki party u trbuhu, kako god da se namjestim se ne umiri, valjda mu ne smeta nesto
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Nema što pedijatar ne primiti dijete. Kada rodite se javite nekome, ako ništa drugo po mjestu prebivališta. Ja ću najaviti sestri kod pedice, ali svakako prije nego se beba rodi nemam što.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Imam jedno blesavo pitanje 🙃 dobili smo rabljeni krevetic iz ikee + madrac. U pitanju je rodbinska donacija. Koristilo ga je dvoje djece - i za pretpostavit je da su se dizali na noge jer je krevetic i za vecu dob. Meni madrac djeluje u super stanju - ne kuzim nikakva ulegnuca. Al me malo strah tog SIDS-a i sad nisam pametna jel bolje kupit novi i biti miran ili je i ovo oke. Inace ne volim bacati stvari i okej su mi rabljene stvari, al ovo je ipak beba u pitanju
Ja sam isto dobila krevetić ali madrac sam odbila, uzela sam mu novi. Nemam pojma, nekako sam htjela da spava na kvalitetnom madracu jer je krevetić ionako za prve 3 g tako da mi se to nije činilokao bacanje novaca. Uzela sam Vitapur my first mattress.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Jel vam se desavaju neki cudni bolovi u nogama, mene u desnu nogu sa vanjske stane ko da mi neko ubode iglu i ne vadi, znaci kad duzem stojim tocno ta jedna tocka me boli, valjda neki zivac, zna toliko bolit da sepam na tu nogu dok ne dodem do kreveta
Mene je noćas oko tri u jutro uhvatio stravičan grč u desnoj nozi. To me probudilo i baš je jako, jako boljelo. Nije mi se nešto slično nikada još dogodilo. Pijem magnezij, ali očito nije pomoglo baš.
Ne znam koliko starost madraca utječe na rizik za SIDS, ali za svako dijete koristim novi madrac iz higijenskih razloga. Tako ću i za treće.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Jako sam uredna, ali ne volim kad neko sve dezinficira dodatno za bebu, kad se sve mora prokuhat prije neg beba takne i kad sve mora bit ekstra cisto jer nece stjec imunitet nikad tako, ali sto se tice madraca niste ga uzeli od rendom ljudi nego od rodbine/prijatelja i znate koliko drze do cistoce i urednosti, pa onda mozete sami procjeniti hocete ipak novi madrac ili samo nove posteljine, ovaj eventualno parnim cistacem preci, nisu djeca blatnim nogama skakala po krevetu.
Meni isto ne pomaze magnezij, to me nekad uhvati i bas ko da imam iglicu zabijenu u toj jednoj točki,
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
I znaju me bradavice svrbit i nekad iscuri mrvicu prozirnog, mali danas nema mira cjeli dan ima neki party u trbuhu, kako god da se namjestim se ne umiri, valjda mu ne smeta nesto
Mene isto znaju svrbiti bradavice. Curilo mi je iz njih oko 24. tjedna, sad vec dugo nista.
Mislim da je sve to normalno.
Sto se tice simptoma, pod zadnje opet povracam jednom u par dana i po par puta dnevno moram mijenjati mokre gacice.
Brzo se umaram, a nakon setnje me zna boliti donji dio ledja.
Nije lako ☹️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji