Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    21. Siječanj 2024. 21:26

Takoder me nocas uhvatio strasan grc da me cijeli dan bolio list ma desnoj nozi 😒

💓

WhiteOrchid
    21. Siječanj 2024. 22:07

Meni je beba na zadnjem pregledu bila na zadak i točno vidim koliko mi je lakše kad je u ovom položaju. Više ne osjećam pritisak na cerviks uopće niti imam žgaravice koje su me svakodnevno mučile do unazad tjedan dana.
    Neznam da li položaj bebe ima neke veze ali ja baš osjetim razliku... 
    Što se tiče dezinfekcije, novih madraca i sl. ja iskreno na to baš toliko ne pazim, bitno mi je da je sve oprano i speglano a sterilno i prečisto nije nikako dobro. Hvala Bogu niti jedan sin nije boležljiv niti ima ikakvu alergiju 😀

• 12345M
    22. Siječanj 2024. 00:15

Meni je non stop okrenut na zadak, tako da nemam pojma kakav je osjecaj kad gura glavom dole, ali ovako mi je stvarno lagano sve radit, krecem se bez problema, al me bas strah da se nece okrenit uopce
    Jel smatrate da treba kupovat pelene od 0 ili je to bas za sitne sitne bebe, ak bude imo 3 ipo 4 kile vec je to jedinica jelda? Jeste nosile par pelena u bolnicu? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Donna2022
    22. Siječanj 2024. 00:27

Cure da li planirate kupiti adaptirano mlijeko unaprijed ili tek kad se beba rodi, ono za svaki slucaj ako vam  zatreba?
    Ja planiram dojiti ali nikad se ne zna, a obzirom da ima brdo vrsta AD ne znam da li mi je pametno unaprijed kupovati? Navodno da je dobro nastaviti s istom vrstom koju beba dobije u rodilistu (ako dobije)?

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

WhiteOrchid
    22. Siječanj 2024. 00:41

Ja ću kupiti da imam doma kad dođemo iz rodilišta da ne moram u tim trenucima još o tome brinuti. A sad koje kupiti to nemožeš znati unaprijed niti su mi u rodilištu htjeli reći koju dohranu oni koriste, rekli su mi svejedno što kupite, sva mlijeka na tržištu su dobra. Ja sam prvom davala Aptamil a drugom Novalac. Sad mislim da ću probati Hipp.
    Pelene ću odmah uzeti  vel.1 jer vjerujem da niti ova beba neće biti baš mrvica kao što nisu bila ni ova dvojica.

• 12345M
    22. Siječanj 2024. 00:51

Jel vam pulsira onak trbuh, nemam pojma jel to štucanje il sta vec, svakih npr 10 sekundi trzne i tako evo vec 10-15 minuta, koliko citam po forumima i člancima to je kao stucanje ili priprema pluca za vanjski svijet tako nekako

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• 12345M
    22. Siječanj 2024. 01:04

Donna2022

Cure da li planirate kupiti adaptirano mlijeko unaprijed ili tek kad se beba rodi, ono za svaki slucaj ako vam zatreba?
    Ja planiram dojiti ali nikad se ne zna, a obzirom da ima brdo vrsta AD ne znam da li mi je pametno unaprijed kupovati? Navodno da je dobro nastaviti s istom vrstom koju beba dobije u rodilistu (ako dobije)?

Nisam planirala kupovat unaprijed, ali ako vidimo u bolnici da ne ide dojenje poslat cemo decka u trgovinu da nas to ceka kad dodemo kuci 

Zelena123
    22. Siječanj 2024. 06:23

Donna ja ga necu kupovati unaprijed. Isto ako vidim u bolnici da ne ide, poslat cu muza u trgovinu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Zelena123
    22. Siječanj 2024. 06:23

Sto se tice madraca ja bih uzela mozda novi, ali to je samo moje razmisljanje 😄

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

bejbe2018
    22. Siječanj 2024. 07:06

Bananica80

Imam jedno blesavo pitanje 🙃 dobili smo rabljeni krevetic iz ikee + madrac. U pitanju je rodbinska donacija. Koristilo ga je dvoje djece - i za pretpostavit je da su se dizali na noge jer je krevetic i za vecu dob. Meni madrac djeluje u super stanju - ne kuzim nikakva ulegnuca. Al me malo strah tog SIDS-a i sad nisam pametna jel bolje kupit novi i biti miran ili je i ovo oke. Inace ne volim bacati stvari i okej su mi rabljene stvari, al ovo je ipak beba u pitanju

Mi smo isto dobili krevetić,a madrac kupili.
    Nekako mi je i higijenskije,a nije neka  vele cijena može se naći .

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.