Haha tocno to, eto odmah mi je lakse. Samo se meni nekad place koliko je grub, a ko za vraga uvijek cilja negdje po sredini oko pupka. Bas me na tom dijelu sve boli
Meni stigao nalaz OGTT-a. Prvi i zadnji šećer ok, drugi povišen. 😕
U utorak sam na kontroli kod gin pa ću vidjeti što dalje, ali baš sam sad malo razočarana ako dobijem dijagnozu GD to povećava mogućnost za 2. carski.
Jesi imala dvaput vadenje krvi ili triput? Vidim da pricate o 3 secera, meni je dvaput vadilo krv pa mi nije jasno. Jutros sam vadila pa nemam jos rezultate.
Drzim fige da ti bude sve dobro!
Moguce ako je drugo vadjenje bilo uredno pa su te poslali doma. Cula sam da su to znali raditi nekad trudnicama. Pa sad🤷🏼♀️
U utorak sam na kontroli kod gin pa ću vidjeti što dalje, ali baš sam sad malo razočarana ako dobijem dijagnozu GD to povećava mogućnost za 2. carski.
Jesi imala dvaput vadenje krvi ili triput? Vidim da pricate o 3 secera, meni je dvaput vadilo krv pa mi nije jasno. Jutros sam vadila pa nemam jos rezultate.
Drzim fige da ti bude sve dobro!
3x vađenje. Prije glukoze pa popila glukozu i nakon 1h vađenje i onda opet nakon 2h.
Prvi natašte i zadnji nakon 2h su mi bili dobri, a taj sat nakon glukoze mi je povišen. 🤷🏻♀️
Alexica u tim tjednima trudnoće u kojima si ti sam konstantno imala taj feeling da će mi beba svaki čas ispasti dok hodam. Živo se sjećam tog osjećaja.
2020. 👦🏻
Kad vidim da su neke cure ode usle u 37 tjedan trta me je 😂
Tebe? 😂 ja samo cekam da me iznenadi ranije 😅
Inace ovaj moj mali toliko udara i laktari zadnjih dana da me sve boli. Kazu imaju manje mjesta pa se manje micu… ne bih rekla. Meni je ovo sve samo ne njezno, trbuh mi se sav izdigne i bas me zna zaboljeti. Kazu i da su rukice njeznije od nogu… nisam ni u to sigurna 😅
Da ne pricam da imam osjecaj da ce mi izletjet izmedju nogu. Recite mi da je to normalno. Sad vise nisam ni sigurna jel okrenut na glavu, zar stvarno mogu tako nabijati glavicom dolje kao da ce mi mjehur u sekundi puknuti?
Uf, super je šta si ušla već u 9 mj. Meni isto pritišće mjehur,ali ipak nije toliko kao tebi. Osjetila sam kad bi išla brže šetat da bi me baš smetalo.
Ugl.ja i bolnici,još kašljem dali mi antibiotik i sad se nadam da će proći . Tlak je bolje.
Inače info dobivaš na kapaljku,moraš čekat svog doktora,ovi ostali u viziti ništa ne znaju i ne govore.
Tako da mi je zabavno svakako.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
I ja sam pala na drugom. Koliki ti je?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja idem na inducirani radi šećera. Tako je ovdje praksa.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Alexica i moj mali je tučaroš. Jučer sam bila u frizera i njemu je smetalo moje sjedanje. Prebio me😅. Puno je jači nego prva cura.
Robica imam nešto 50,56,62 i dalje nisam kupovala jer se ne želim prekrcavat. Vidit ću vrijeme i tempo rasta.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni su izvadili prvi put krv pa dali glukozu i 2 sata nakon izvadili drugi put i to je to. I mokraca oba ta puta takoder.
Meni su izvadili prvi put krv pa dali glukozu i 2 sata nakon izvadili drugi put i to je to. I mokraca oba ta puta takoder.
Svašta. To kod tebe rade po starom. Tako su svi prije radili.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja bi po tvome prošla ogtt 🤣. Jer sam ja pala na sat nakon
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉