Ja sam se prijavila za hipp, miller i u dm-u sam preuzela paket za trudnice.
Jucer mi je od mullera dosao mail da popunim podatke za isporuku oaketa dobrodoslice jer je termin ooroda blizu. Tako da cete vjerojatno i vi dobiti mail koje ste se prijavile za muller
Cak sam se prijavila mamina skrinjica i jos nesto sad se ne sjecam, dobila sam mali jgl kremu za guzu i baby kapi za nos.
Curke zelim vam dobre rezultate ogtta
💓
E da, novalac klub sam se prijavila, takoder par tjedana prije termina dode poklon iznenadenja
💓
Ja malo opet o robici. Dobila sam dosta robice i sad se pokusavam snaci u velicinama i sto ce mi odgovarati za koje doba godine. Velicina 62, pise na njoj od 3-6 mjeseci. To onda nije za ovaj pocetak nakon poroda. Za pocetak su brojevi 50, 52, 56, ili? I kako bebe osjecaju temperaturu, jel im hladnije il toplije od nas? Tipa hocete li im u 7mom mjesecu oblaciti kratki rukav i kratke hlace ili dugo i tanje? Imam te neke robice tako za do 6 mjeseci (sto mi upada u ljeto) a vecinom su dugi rukavi. A imam i nesto bodija sa kratkim rukavima i bretelicama koji su mali brojevi (56) - ne znam jel to prikladno za dok smo u bolnici jer je tamo uvijek vruce i jako je grijanje? Jel bebe nekako signaliziraju da im je toplo/hladno - plakanje il nesto. Tj kako to mogu skuzit, da se ne smrzne i da ne dobije toplinski udar? Ovo pitam da si znam poslozit sto kupiti jos. Termin mi je krajem 3 mjeseca, al planira se ici na raniji porod, dakle onda negdje pocetkom 3mjeseca
3/2024 💙
Ja malo opet o robici. Dobila sam dosta robice i sad se pokusavam snaci u velicinama i sto ce mi odgovarati za koje doba godine. Velicina 62, pise na njoj od 3-6 mjeseci. To onda nije za ovaj pocetak nakon poroda. Za pocetak su brojevi 50, 52, 56, ili? I kako bebe osjecaju temperaturu, jel im hladnije il toplije od nas? Tipa hocete li im u 7mom mjesecu oblaciti kratki rukav i kratke hlace ili dugo i tanje? Imam te neke robice tako za do 6 mjeseci (sto mi upada u ljeto) a vecinom su dugi rukavi. A imam i nesto bodija sa kratkim rukavima i bretelicama koji su mali brojevi (56) - ne znam jel to prikladno za dok smo u bolnici jer je tamo uvijek vruce i jako je grijanje? Jel bebe nekako signaliziraju da im je toplo/hladno - plakanje il nesto. Tj kako to mogu skuzit, da se ne smrzne i da ne dobije toplinski udar? Ovo pitam da si znam poslozit sto kupiti jos. Termin mi je krajem 3 mjeseca, al planira se ici na raniji porod, dakle onda negdje pocetkom 3mjeseca
Za pocetak ti je 50,56 najbitnije(ovisi kolka beba bude na porodu, ja sam rodila 52 cm znaci da je nosio tek 56..) brzo prerastu pa je onda 62 i 68. Njima je hladnije kad se rode jer im je u trbuhu bilo jako toplo, tako da uvijek sloj vise nego sebi. Kazu da se temp bebe nikad ne gleda ako su im rukice i nogice hladne, vec iza na vratu i ledjima( ako su hladne znaci da im je hladno, ako su znojne znaci da im je toplo) . Za bolnicu ne znam jer su kod nas ga oblacili u njihovu robicu pa nisam nosila svoju ali uvijek je bio tipa bodi dugih rukava i preko pidzamica s nogama. Sumnjam da ce ti trebati bretele i kratki rukav za bolnicu- koliko god bilo toplo mislim da bi im bilo hladno u tome.
Znaju plakat kad im ne odg temperatura ali sad kolko placu treba procijeniti jel to ili nije😂😂.
Uvijek ti treba dugih rukavica i preko ljeta navecer zna biti malo hladnije tako da je to dobro imati.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Za pakete sam se i ja prijavila na ove već neavedene, hvala Martina za Novalac, budem i to sada.
Bananice šta se robice tiče ja sam pripremala 56 za početak jer govore da je veći, iako to ništa ne mora značiti. Ako bude baš puno manji lako pošaljem muža da mi uzme 50, ali nekako mislim da neće biti potrebe. Također sam pripremala i 62-68, jer svi kažu da rastu kao gljive i da u mjesec dana prerastu tu početnu veličinu, pa da mi to stoji spremno, da ne moram pripremati kad dođem iz rodilišta. Ali meni je ovo prva beba, pa je možda bolje sačekat savjete od iskusnih, ja radim po svom nahođenju i par smjernica iz okoline 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Hvala cure na idejama za te besplatne uzroke, idem se odmah prijaviti :)
Za pakete sam se i ja prijavila na ove već neavedene, hvala Martina za Novalac, budem i to sada.
Bananice šta se robice tiče ja sam pripremala 56 za početak jer govore da je veći, iako to ništa ne mora značiti. Ako bude baš puno manji lako pošaljem muža da mi uzme 50, ali nekako mislim da neće biti potrebe. Također sam pripremala i 62-68, jer svi kažu da rastu kao gljive i da u mjesec dana prerastu tu početnu veličinu, pa da mi to stoji spremno, da ne moram pripremati kad dođem iz rodilišta. Ali meni je ovo prva beba, pa je možda bolje sačekat savjete od iskusnih, ja radim po svom nahođenju i par smjernica iz okoline 😅
A ovo 62-68 jesi planirala dugo ili kratko 😅 tipa za koji mjesec ocekujes da bi moglo to biti. Bojim se uzet "veci" broj kratko ili tanko a ono bebi u 6mj bude hladno 🤣 ne znam kakav "tip" robice da kupujem sad ovo u proljece - prelaz na ljeto, pa i ljeto. Kao kad su tako mali do 6mjeseci jel ih treba isto ususkavat ljeti ...
3/2024 💙
A ovo 62-68 jesi planirala dugo ili kratko 😅 tipa za koji mjesec ocekujes da bi moglo to biti. Bojim se uzet "veci" broj kratko ili tanko a ono bebi u 6mj bude hladno 🤣 ne znam kakav "tip" robice da kupujem sad ovo u proljece - prelaz na ljeto, pa i ljeto. Kao kad su tako mali do 6mjeseci jel ih treba isto ususkavat ljeti …
Mozda da kupis neke pidzamice dugih rukava, a bodije kratkih? Pa kombiniras. Par komada pa dokupis lako.
Itako sve sto narucis dodje kroz tjedan dana pa stignes sve nabaviti.
Imate prijedlog za neke cesljice, cetke kvalitetne za bebice? Meni to sve tako bezveze izgleda i ne kuzim se :D
Evo curke i ja odradila taj strasni ogtt hahahah mogu vam rec da mi je ona tekucina nesto najgadnije sta sam u zivotu probala al sam sretna jer je proslo bez povracanja i vrtoglavica, sad me vise ne muci nista 🙈🙈 inace se bojim igli, krvi i svega sta ima veze s medicinom uopce 🤣 tako da vi koje jos niste odradile, ne brinite, mozete vi to, tekucina je fuj sto jest jest ali guc po guc popije se vec nekako kad znate da morate i za 5 min prode taj gadni okus i onda ste mirne. Sretno s rezultatima, nisam jos svoje dobila no vjerujem da su ok, bas sam pazila da jedem cisto i pijem samo vodu 2 dana prije testiranja. 😊
Sretno cure na ogttu! Javite rezultate :)
Ja sam isto narucila spavacice za dojenje od Marina- oprema za trudnice jer mi je sve ostalo bilo preskupo. Ok su.
Vi osim spavacica i grudnjaka planirate kupovati bas neku specijalnu odjecu za dojenje? Ne znam ni gdje to naci a da je nesto lijepo osim mozda one stranice sto mi stalno iskace seraphine maternity, ali mi je preskupo sve.
Imate ono nesto sti se prebaci preko majice za dojenje, kao neka marama, i ako da, gdje tog ima za kupiti?
I jos jedno pitanjce, jeste se prijavljivale negdje za one besplatne pakete za trudnice i bebe? Ja sam bas neki dan popunila za hipp i muller. Ne znam jel ima jos sta osim dma? Javite! I jel stvarno u dmu daju paket za novorodjence tek kad se rodi?
Za dojenje sam kupila samo grudnjake i 2 potkusulje. Imam doma kosulja, majici i haljina koje se kopcaju naprijed pa cu to nositi.
Imas marame za dojenje povoljno na aliexpressu - breastfeeding cover.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji