![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Pozdrav s OGTT-a 🙋🏻♀️
1. Krv ✅
Glukoza ✅
I sad čekam…
Sretno cure koje ste danas isto.
Dojenje u javnosti ja isto nisam fan bila, ali nađe se način. U autu, sobama za dojenje po shopping centrima ili malo sakriješ tetricom, a i te majice za dojenje su često takve da se to ništa ne vidi.
Ja cekam trece vadenje😀
Glukoza mi je bila odvratna, al nije mi izazvala preveliku mucninu. Ali ovdje bi trebalo staviti i krevet🤣 jer dok sjedim lose mi je🤣🤣🤣😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pozdrav s OGTT-a 🙋🏻♀️
1. Krv ✅
Glukoza ✅
I sad čekam…
Sretno cure koje ste danas isto.
Dojenje u javnosti ja isto nisam fan bila, ali nađe se način. U autu, sobama za dojenje po shopping centrima ili malo sakriješ tetricom, a i te majice za dojenje su često takve da se to ništa ne vidi.
Ja cekam trece vadenje😀
Glukoza mi je bila odvratna, al nije mi izazvala preveliku mucninu. Ali ovdje bi trebalo staviti i krevet🤣 jer dok sjedim lose mi je🤣🤣🤣😀
Ja bi uvijek sjela pored vrata da mi zrak dolazi. Zadnji put sam se doslovno pretvorila u santu ledu il bi sjedila vani na klupi samo da je hladno i da ima zraka i nikad mi nije bilo mucno. A danas je bas dan pogodan za smrznut se😂😂❄️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni su ovdje daleko vrata🤣 pomisljala sam da odem malo van na zrak, al sestra mi je strogo zabranila da se micem🤣🤣🤣 a i rizicno je, ne znam bi li dosla do vrata. Jos nekih pola sata i gotova sam😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni su ovdje daleko vrata🤣 pomisljala sam da odem malo van na zrak, al sestra mi je strogo zabranila da se micem🤣🤣🤣 a i rizicno je, ne znam bi li dosla do vrata. Jos nekih pola sata i gotova sam😀
Meni je stvarno ok. Valjda jer i inače volim šećer. 🤭
2020. 👦🏻
Ja inače nisam baš od slatkoga, ali sad potamanim skoro svaki dan nešto.. nemam gestacijski, nisam na posebnim prehranama i +10 sam trenutno. Ne pretjerujem u slatkome, ali nije ni da ne jedem. Ima perioda kad me ne traži slatko danima a onda u dva dana skašim onu cijelu veliku čokoladu. Više me vuče na slano, čipsevi kokice smoki… to bi mogla uvijek i stalno. A kad rodim, prvo ću se počastit jednim medium rare biftekom sa šurlicama s tartufima 🤩
E jesi me nasmijala s ovim, točno si mogu zamisliti kako to jedem u nekoj konobi uz kamin 😍 Samo ne kužim zašto si i sada to ne možeš priuštiti? 🙄😅
A kao trebalo bi izbjegavati sirovo meso pa eto iz čistog tog nekog razloga... nikad mi ništa nije bilo ali nebi htjela riskirat da baš sad nešto pokupim 😅
Curke sretno na ogtt 🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja obozavam slatko, al ovo je 🤮🤮🤮
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sretno cure na vađenju krvi, možete vi to! 🥰
.
Grudnjaci za dojenje i spavaćice - naručila sam sve od Marina-oprema za trudnice, oduševljena sam. Brza komunikacija i došlo treći dan. Imaju i svašta nešto još u ponudi. Preporučam💋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sretno cure na ogttu! Javite rezultate :)
Ja sam isto narucila spavacice za dojenje od Marina- oprema za trudnice jer mi je sve ostalo bilo preskupo. Ok su.
Vi osim spavacica i grudnjaka planirate kupovati bas neku specijalnu odjecu za dojenje? Ne znam ni gdje to naci a da je nesto lijepo osim mozda one stranice sto mi stalno iskace seraphine maternity, ali mi je preskupo sve.
Imate ono nesto sti se prebaci preko majice za dojenje, kao neka marama, i ako da, gdje tog ima za kupiti?
I jos jedno pitanjce, jeste se prijavljivale negdje za one besplatne pakete za trudnice i bebe? Ja sam bas neki dan popunila za hipp i muller. Ne znam jel ima jos sta osim dma? Javite! I jel stvarno u dmu daju paket za novorodjence tek kad se rodi?
Ja obozavam slatko, al ovo je 🤮🤮🤮
Jesu ti stavili limunske kiseline? Meni kao limunada bilo. Jedino me onda žgaravica oprala za pola sata od te limunske.
Ali evo da pokucam, skroz ok prošlo sve.
Držim fige za dobre nalaze svima! 🤞
2020. 👦🏻
Sretno cure na ogttu! Javite rezultate :)
Ja sam isto narucila spavacice za dojenje od Marina- oprema za trudnice jer mi je sve ostalo bilo preskupo. Ok su.
Vi osim spavacica i grudnjaka planirate kupovati bas neku specijalnu odjecu za dojenje? Ne znam ni gdje to naci a da je nesto lijepo osim mozda one stranice sto mi stalno iskace seraphine maternity, ali mi je preskupo sve.
Imate ono nesto sti se prebaci preko majice za dojenje, kao neka marama, i ako da, gdje tog ima za kupiti?
I jos jedno pitanjce, jeste se prijavljivale negdje za one besplatne pakete za trudnice i bebe? Ja sam bas neki dan popunila za hipp i muller. Ne znam jel ima jos sta osim dma? Javite! I jel stvarno u dmu daju paket za novorodjence tek kad se rodi?
Ja sam narucila s neke stranice bonprix tako nesto, dva topica za dojenje onako nisu bas kao grudnjak da se ono otkopca na naramenici nego se odnaprijed samo makne tkanina . Izgledaju udobno pa cemo vidjeti. Od ostale odjece ne planiram kupovati nista za dojenje . Nije mi trebalo ni s prvim djetetom a bila je zima i snalazila sam se tako da pogotovo sad dok ce bit ljeto i toplije vrijeme mislim da nema potrebe.
Ja sam sd jos prije prijavila u miler za taj paket pa nikad nista nisam dobila osim sto na mail dobijem npr danas je popust 10% na sve za bebe i to je to. U dmu sam dobila 15 letaka i tester sanytola za dezinfekciju bebine robice. Uzas- prosle godine je to bilo bolje cini mi se da sam dobila i kremu za tijelo za trbuh i tako neke sitnice . A paket za bebu dobijes tek kad se beba rodi( cini mi se paket vlaznih i paket pelena pampers 1).
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji