Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    18. Siječanj 2024. 19:17

Ja pojedem kocku dvije čokolade,a i nekad se počastim. Od to malo slatkog meni šećer ne skače kao na neke stvari koje su oni meni napisali. Bitno je vidit na šta šećer skače ako govorimo o tome da imaš šećer. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    18. Siječanj 2024. 19:25

Sutra sam na ogtt-u pa cemo vidit. Bez obzira na ogtt doktorica mi je rekla da pazim jer sam vec puno kg dobila.
    Zadnjih par dana nisam jela slatko, i osjecam da mi je energija bas na nuli. Voce jedem, i trenutno mi pomogne ali bas imam zelju za slatkim. 
    Nadam se da ce sutra ogtt biti ok pa da cu se moci pocastiti sa nekom malom cokoladicom🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    18. Siječanj 2024. 19:42

Sandra25

Sutra sam na ogtt-u pa cemo vidit. Bez obzira na ogtt doktorica mi je rekla da pazim jer sam vec puno kg dobila.
    Zadnjih par dana nisam jela slatko, i osjecam da mi je energija bas na nuli. Voce jedem, i trenutno mi pomogne ali bas imam zelju za slatkim.
    Nadam se da ce sutra ogtt biti ok pa da cu se moci pocastiti sa nekom malom cokoladicom🤣

Sutra smo supatnice onda na OGTT-u 🤭 Sretno nam! 🤞
    Ja isto na jedem slatko od ponedjeljka, evo i ništa sad od 18h. Dobro sam tempirala kasni doručak pa kasni ručak, mislim da ću biti ok do sutra. 

2020. 👦🏻

Malena1122
    18. Siječanj 2024. 20:08

Sandra onda ne moraš toliko drastično ja sam mislila da ti je već dijagnosticiran šećer. Jedi manje obroke i nekad se počasti 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    18. Siječanj 2024. 20:09

amystiqa

Sandra25

Sutra smo supatnice onda na OGTT-u 🤭 Sretno nam! 🤞
    Ja isto na jedem slatko od ponedjeljka, evo i ništa sad od 18h. Dobro sam tempirala kasni doručak pa kasni ručak, mislim da ću biti ok do sutra.

Ni ja od ponedjeljka nista slatko jer me tad doktorica prekorila za kilazu. Ja sam jela sada oko 19h - dva wasa krekera (ili hrskavi kruh- ne znam kako se zovu) sa malo zrnatog sira. Drugacije ne bi izdrzala do sutra🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

lucq
    18. Siječanj 2024. 21:06

Koliko inace jedete slatkisa, cure koje ne morate paziti zbog gestacijskog? Mene jako slatko vuce, bojim se da ne jedem previse

Yellowsubmarine
    18. Siječanj 2024. 21:34

lucq

Koliko inace jedete slatkisa, cure koje ne morate paziti zbog gestacijskog? Mene jako slatko vuce, bojim se da ne jedem previse

Sigurno vise nego prije trudnoce, opcenito me vuku gluposti nezdrave. Malo se grizem radi toga, jer bi trebala pripaziti. Mozda sam na +4 kg dosad, nisam se nesto udebljala ali svakako mi smeta. Jer inace jedem bas fino zdravo, bez slatkisa, fast fooda, sokova i slicno ali evo
    Malo se otelo kontroli jer sam si kao dala oduska😅

Martinaaa_
    18. Siječanj 2024. 21:37

Ja ne moram paziti zbog gestacijskog, svaki dan pojedem dvije tri cokoladne praline, a od dosade svaki  drugi-treci dan pecem ili kolac ili nesto lisnato sa eurokremom ili pekmezom, stvarno ne mogu odoliti slatkome. 
    Uz to jos svako jutro snita kruha sa pekmezom. I kuhani makaroni sa secerom posipani 🤣

💓

amystiqa
    18. Siječanj 2024. 22:25

posvudusa2

Ja uopće nisam od slatkog a šećer u nebesima, mene ugljikohidrati ubijaju. Pogotovo tjestenina, mogla bi slanih gluposti od jutra do sutra. Sanjam kebab, čim rodim idem po jedan 😂

Ja si pojedem kebab bez problema. Ne jedem svaki dan, ne mislim da će se nešto loše dogoditi ako 1x mjesečno pojedem kebab. 

2020. 👦🏻

• tear_of_happiness
    18. Siječanj 2024. 22:38

Ja inače nisam baš od slatkoga, ali sad potamanim skoro svaki dan nešto.. nemam gestacijski, nisam na posebnim prehranama i +10 sam trenutno. Ne pretjerujem u slatkome, ali nije ni da ne jedem. Ima perioda kad me ne traži slatko danima a onda u dva dana skašim onu cijelu veliku čokoladu. Više me vuče na slano, čipsevi kokice smoki... to bi mogla uvijek i stalno. A kad rodim, prvo ću se počastit jednim medium rare biftekom sa šurlicama s tartufima 🤩

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.