Imate preporuku marke boje za kosu bez amonijaka?
Loreal Inoa profesional
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Vezano za dojenje, slazem se s curama. Takodjer, ja imam haakaa izdajalicu pa dok dojim stavim na drugu dojku i ona skuplja mlijeko koje zapravo curi na vakum. Kad skupim dovoljnu kolicinu nor za jednu bocicu to zaledim pa da imam kad negdje idem. Takodjer, jako je tesko odrzavati temperaturu tih bocica mlijeka jer se brzo pokvare pogotovo kad su vece vrucine vani, a i nikad ne znas kad ce beba biti gladna, kad ce duze spavati vani itd tako da sam dosta ponesenog mlijeka zapravo i bacala jer ga nisam stigla iskoristiti kad bi negdje isli.
Bojala sam se jednom i planiram sad prije poroda malo staviti preljev, citala sam po internetu da je to mit , odnosno da farba ne utjece na bebu a sad svakome na volju:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam si kupila izdajalicu jer mi je u planu ako idemo s bebom negdje na par sati da si mogu pripremit mlijeko unaprijed, ako to moze uopce tako funkcionirat… nemam nista protiv drugih al ja osobno nebi volila vadit sisu u drustvu/restoranu/javnom mjestu. Nekako mi je to privatna stvar. Jel bi ti moglo uopce tako funkcionirat, da se mlijeko pripremi unaprijed i ako beba trazi dat joj iz bočice, tako sam si ja nekako zamislila, mozda sam skroz u krivu. Kupili smo tommy tippee kako je vec ime marke, rucna izdajalica, dvije bocice, dvije dude, jastučići za bradavice i kutijice za pohranu mlijeka 50-60€ sve u jednoj kutiji dođe
Fora je u tome da ti se, nakon što se uspostavi dojenje, uglavnom za podoj “napravi” mlijeka onoliko koliko bebi treba. I sad, ako ti beba posisa koliko joj treba, većina žena nema tu baš nešto puno dodatno za izdojiti. Neke imaju.
Možeš ti malo po malo izdajati svaki put iza podoja i povećavati količine mlijeka, zapravo zavarati tijelo da bebi treba više, ali onda to moraš raditi stalno ili ako ne radiš riskiraš upalu i mastitis.
U nekoj potrebi bi mogla između podoja izdojiti recimo neposredno prije kretanja van pa onda dati bebi vani na bočicu, ali i to onda zavisi koliko ćeš uspjeti izdojiti jer niti jedna izdajalica ne može izvući koliko i beba, druga je “tehnika”, plus trebaš održati mlijeko u bočici vani da bude približno temperaturi kod izdajanja.
A onda tu postoje i bebe koje odbijaju bočice i dude pa ni to ne znaš hoće li tvoja beba biti takva.
Zato kažem da se sve to može naknadno kupiti, kad vidiš situaciju sa bebom/mlijekom.
Slazem se.. meni bi nekad dojke pucale ako ju slucajno ne podojim. A poslije 4.mjeseca zivota nije nikako htjela iz bocice ni AD ni moje mlijeko izdojeno. Do tad je cak i prolazilo poslije nikako
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kako onda ako dojimo bebu, a trebamo negdje otici na par sati? Mi npr. Imamo dvije svadbe ovo ljeto, jel da onda ne planiram ici 🙈beba ce imati 3/4 mj., svakako zelim dojiti
Kako onda ako dojimo bebu, a trebamo negdje otici na par sati? Mi npr. Imamo dvije svadbe ovo ljeto, jel da onda ne planiram ici 🙈beba ce imati 3/4 mj., svakako zelim dojiti
Ne znaš dok ne rodiš 😁
Postoje i bebe koje vole i dojenje i sve vrste bočica, ADa, duda, mogu biti bilo s kim…
Nije sve tako crno, pričekaj da rodiš pa ćeš s vremenom uhvatiti ritam i vidjeti kako tvoja beba funkcionira.
Slažem se. Moja je tako funkcionirala neko vrijeme. Meni taman 🤣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Lista pregleda:
sophisticy 18.1
Martinaaa_ 22.1
Leptirica 123 23.1
amystiqa 23.1
Mrva1104 25.1
lalllla 25.1
Mary36 25.1
Malena1122 26.1
lucq 26.1
Bela23 29.1
Anica88 31.1
Baby.nb.3 31.1
Tratinčica123 1.2
12345M 1.2
Lucy08 1.2
tear_of_happiness 6.2
Sophisticy sretno danas!
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja nikad nisam imala dovoljno mlijeka "viška" da netko može dati bočicu. Jednostavno sam zaboravila na te odlaske u restoran, kino ili bilo gdje, pa imam malu bebu doma, gdje da idem? 😅
To je taj period života kada trebaš biti tu za bebu i ako isključivo dojite, računajte da nećete moći mrdnuti, odnosno možete dojiti bebu vani, sad će biti lijepo pa će biti lakše nego meni po zimi tada.
Slažem se s curama da je nezgodno pustiti bočicu vani dugo, a ne možeš ju baš grijati pa može propasti mlijeko, što nitko ne želi.
I da, nema goreg osjećaja kad uspostaviš dojenje i onda beba jednom spava sat vremena duže, a tebi dojke hoće puknuti 😂😂 Cure koje su prošle će me razumjeti 🤗
Sretno svima tko ima pregled 🥰
Što planirate danas? Ja aktivno pratim rukomet pa je muž zadužen za dečke dok naši igraju sad svaki drugi dan, to je moje vrijeme 😍
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sretno danas sophisticy👍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hvala cure naručila sam fridu sa dma. Imaju online pa nek se skupljaju i bodovi 😄
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja nikad nisam imala dovoljno mlijeka "viška" da netko može dati bočicu. Jednostavno sam zaboravila na te odlaske u restoran, kino ili bilo gdje, pa imam malu bebu doma, gdje da idem? 😅
To je taj period života kada trebaš biti tu za bebu i ako isključivo dojite, računajte da nećete moći mrdnuti, odnosno možete dojiti bebu vani, sad će biti lijepo pa će biti lakše nego meni po zimi tada.
Slažem se s curama da je nezgodno pustiti bočicu vani dugo, a ne možeš ju baš grijati pa može propasti mlijeko, što nitko ne želi.
I da, nema goreg osjećaja kad uspostaviš dojenje i onda beba jednom spava sat vremena duže, a tebi dojke hoće puknuti 😂😂 Cure koje su prošle će me razumjeti 🤗
Sretno svima tko ima pregled 🥰
Što planirate danas? Ja aktivno pratim rukomet pa je muž zadužen za dečke dok naši igraju sad svaki drugi dan, to je moje vrijeme 😍
Iskreno ja se nebi složila sa tobom. Mišljenja sam da mama treba i vrijeme za sebe. Sretna mama,sretna beba. Al svatko radi kako ga veseli. Mene je veselilo poći na bojanje i na nokte. A i sa mužem se podružiti. Napunila bi sebi baterije i bila spremna za nove izazove.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji