Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    17. Siječanj 2024. 12:15

Kod mene je bome nakon prvog vaginalnog poroda prvi par dana lijevalo kao iz slavine 😅 tako da svakako racunam paket chico i onda laganini vir. Vece nocne always i slicno ne bih jer je bolje da je cisti pamuk/vata. 

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 12:28

Yellowsubmarine

Kod mene je bome nakon prvog vaginalnog poroda prvi par dana lijevalo kao iz slavine 😅 tako da svakako racunam paket chico i onda laganini vir. Vece nocne always i slicno ne bih jer je bolje da je cisti pamuk/vata.

I meni je nakon prvog vaginalnog prva 3-4 teklo kao da si slavinu otvorio. Vise se ne sjecam koliko sam paketa potrosila al sjecam se da mi je muz svaki cas uloske donosio. Bas sam dosta krvarila

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 12:29

Ja sam ovog puta kupila frida gacice. Imaju za vaginalan porod i za carski rez. Izgledaju mi jako kvalitetno i udobno, puno udobnije od onih mrezastih

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

sophisticy
    17. Siječanj 2024. 12:54

kupila sam chicco paket u dm-u, malo sam se šokirala koliko je to ogromno. još se nisam usudila raspakirati da vidim što me čeka kupila sam i jedan paketić mrežastih gaćica. pripremila sam i mast za bradavice da imam iako nemam pojma hoće li mi trebati. bila sam na jednom tečaju pa su spominjali šeširiće za dojenje, to neću kupovati dok ne vidimo kakva će biti situacija, a iskreno nemam ni pojma koju bih veličinu uzela i kako to ide. 

hvala vam za mišljenja oko dojenja i AD-a!
    imam osjećaj da su ti neki tečajevi isključivo za zalaganje za dojenje, ali stvarni primjeri zdrave djece othranjene na AD-u me umiruju za slučaj da nam to bude potrebno 
    kupit ću babylove PRE da imamo za svaki slučaj jer sam negdje pročitala da je ta hrana ok bebama. valjda i je. nadam se da je to sve tu negdje i da su kontrole stroge, barem oko tih artikala. 

za pupak smo kupili octeinsept, tako mi je predložila jedna med. sestra na pedijatriji 

jel vi imate nekad neke ubrzane pokrete u trbuhu? meni nekad kao neki potresi budu, kao da se trese na sve strane par puta i onda je mir. jel to i vama tako?  i jel komunicirate s bebama, jel im pricate? jel primjecujete neki njihov raspoed ili nesto? nama je pregled uvijek strogo oko razvoja i to (razumljivo), ali ovaj neki emocionalni prolaz kroz trudnoću nemamo s kim podijeliti, tipa jel beba ima kakav feedback ili jel nesto cuje osjeti itd. :) 

baby development in progress ~ 14.3.24.

Yellowsubmarine
    17. Siječanj 2024. 12:56

Sandra25

Ja sam ovog puta kupila frida gacice. Imaju za vaginalan porod i za carski rez. Izgledaju mi jako kvalitetno i udobno, puno udobnije od onih mrezastih

Jedino jel vridi 8 komada za 19€? S tim da 8 komada nije dovoljno 😩

• lalllla
    17. Siječanj 2024. 13:10

Yellowsubmarine

Sandra25

Jedino jel vridi 8 komada za 19€? S tim da 8 komada nije dovoljno 😩

Daa, vrijedi svaki euro. Ja sam imala i mrezaste i frida znaci neusporediva udobnost, doslovno su tako rastezljive i napravljene da se prilagode tvom tijelu u potpunosti kao da ih niti nemas, i opet cu ih kupiti!

Ulosci- ja sam isto koristila na pocetku chicco i onda sam presla na vir. Nisam jako krvarila ali htjela sam biti sigurna da nece procuriti nigdje.

Pupak- da i mom je otpao nakon 7-10 dana vise se ne sjecam ali mi je patronazna isto lapizirala s tim srebrom za svaki slucaj da se ranica skroz zatvori i to je to. Koristila sam octanisept i tyrosur prasak .

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Antonela2024
    17. Siječanj 2024. 13:10

posvudusa2

Ja i dalje razmišljam koje uloške da uzmem, gledam u dmu vir ili lola lady možda.

Ja sam dobila ave moguce preporuke za Vir tako da definitivno ih uzmem, da se ne mislim previse

• tear_of_happiness
    17. Siječanj 2024. 13:24

sophisticy

kupila sam chicco paket u dm-u, malo sam se šokirala koliko je to ogromno. još se nisam usudila raspakirati da vidim što me čekakupila sam i jedan paketić mrežastih gaćica. pripremila sam i mast za bradavice da imam iako nemam pojma hoće li mi trebati. bila sam na jednom tečaju pa su spominjali šeširiće za dojenje, to neću kupovati dok ne vidimo kakva će biti situacija, a iskreno nemam ni pojma koju bih veličinu uzela i kako to ide.

hvala vam za mišljenja oko dojenja i AD-a!
    imam osjećaj da su ti neki tečajevi isključivo za zalaganje za dojenje, ali stvarni primjeri zdrave djece othranjene na AD-u me umiruju za slučaj da nam to bude potrebno
    kupit ću babylove PRE da imamo za svaki slučaj jer sam negdje pročitala da je ta hrana ok bebama. valjda i je. nadam se da je to sve tu negdje i da su kontrole stroge, barem oko tih artikala.

za pupak smo kupili octeinsept, tako mi je predložila jedna med. sestra na pedijatriji

jel vi imate nekad neke ubrzane pokrete u trbuhu? meni nekad kao neki potresi budu, kao da se trese na sve strane par puta i onda je mir. jel to i vama tako?i jel komunicirate s bebama, jel im pricate? jel primjecujete neki njihov raspoed ili nesto? nama je pregled uvijek strogo oko razvoja i to (razumljivo), ali ovaj neki emocionalni prolaz kroz trudnoću nemamo s kim podijeliti, tipa jel beba ima kakav feedback ili jel nesto cuje osjeti itd. :)

Ja isto imam potrese u trbuhu 😅 ajde drago mi je da nisam jedina, onda je to vjerojatno normalno hehe 😅 pričam sa bebačem, zovem ga imenom i tako neke pričice a i zna mi se javiti kada ga zovem, baš lupi ko se odazove.. ima raspored javljanja, uvijek je aktivan u isto doba dana i noći tako da točno znam.kad mogu očekivati raspašoj 🤪

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Donna2022
    17. Siječanj 2024. 13:27

Cure hvala na odgovorima za dojenje i pelene😉
    Ostat cu za sada na 1 paketu 0 i 1 pa cemo dokupiti kad vidimo kolika ce biti🤷‍♀️
    Za  pupak- ja sam isto dobioa preporuku octanysept i sterilne gaze, tako da to jos planiram uzeti
    OGTT- nemojte se stresirati, ja sam imala jake mucnine i povracanja do 17. tt, inace imam osjetljiv zeludac (nema dulje voznje u autu bez Dramine), cula sam svasta, da cure padaju u nesvjest, dosla sva stresirana, na kraju je proslo bez problema. Ali isla sam privatno i kako to vec biva u Lijepoj nasoj- cim nesto platis odmah je tretman bolji- kako su vec neke cure pisale- ukapali su mi malo limuna i okus je bio kao jako slatka limunada😉 moj savjet je ipak da pripazite na hranu dan prije, ja nisam jela nista iza 18, tad minje bio zadnji obrok i to mlijecni- kruh s abc sirom i bio aktiv.
    Ulosci i gacice- ja sam po preporuci uzela Chicco uloske i Frida mom boy short gacice. Navodno da te bokserice puno bolje drze od obicnih gacica. Uzela sam i 2 paketa mrezastih babyono, za svaki slucaj🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Martinaaa_
    17. Siječanj 2024. 13:28

Mene takoder zna izenanditi potres u trbuhu, ne mogi vjerovati da me tako moze stresti, ali bas mi je drago kad ju osjetim 🙂
    Onda cu i ja jedan paket chicco i za poslije vir

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.