Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    17. Siječanj 2024. 18:09

Chicco ulosci su do 24.1. Na akciji 7 eurau Konzumu. Inace su oko 10 ako se ne varam.  I mrezaste gacice to.to. su na akciji 

💓

Malena1122
    17. Siječanj 2024. 18:43

Meni super ovaj cijeli komplet Al šta ako završim na carskom Haha.
    Kupit ću onda samo te uloške. Hvala na info 🥰

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    17. Siječanj 2024. 18:44

lalllla

Malena1122

Vidim da imaju i neki Frida

Alexica

Ja isto kupila frida mom bokserice i gacice (kazu da se mogu i vise puta iskoristiti, ali nemam pojma ja sam se opskrbila 😂stvarno su kvalitetne i debele). Nabavila sam od njih i one uloske s hladjenjem i chicco uloske pa cu vidjeti sto ce mi odgovarati.

Kako funkcioniraju ti ulosci sa efektom hlađenja baš ih gledam

Slomis ih ko one narukvice za party svijetlece😂😂i onda se oni aktiviraju i stavis u gacice i oni hlade nez kolko h cak do 8 sati cini mi se. I odmah ti je podrucje manje bolno, brze zacjeljuje itd

E da jel skupljaju krv. Šta sa tim 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• lalllla
    17. Siječanj 2024. 18:54

Btw izdajalice- htjela sam samo reci da dosta bolnica, mislim ja sam rodila u Petrovoj ali vjerujem da svaka bolnica ima, izdajalicu vam daju kad zatrazite da se mozete izdojit ukoliko do toga dodje tako da zene koje ne znaju jel bi kupovale il ne, dal ce im nadoci mlijeko itd da znate da imate i tu opciju ukoliko vam to odgovara cisto dok ne nabavite svoju ili se odlucite uopce koju bi:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Malena1122
    17. Siječanj 2024. 19:43

lalllla

Btw izdajalice- htjela sam samo reci da dosta bolnica, mislim ja sam rodila u Petrovoj ali vjerujem da svaka bolnica ima, izdajalicu vam daju kad zatrazite da se mozete izdojit ukoliko do toga dodje tako da zene koje ne znaju jel bi kupovale il ne, dal ce im nadoci mlijeko itd da znate da imate i tu opciju ukoliko vam to odgovara cisto dok ne nabavite svoju ili se odlucite uopce koju bi:)

Kod nas u dub nema apsolutno ništa 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• lalllla
    17. Siječanj 2024. 20:03

Malena1122

lalllla

A steta. Ovo je bas dobro jer ono ne dodje svakome mlijeko isto. Meni je doslo tek kad sam dosla doma pa sam imala svoju koju niswm ni nosila npr u rodiliste. Tako da je dobro zenama kojima dodje ranije ili koje ne znaju dal bi uopce kupovale, dal bi obicnu ili elektricnu itd..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    17. Siječanj 2024. 20:42

Malena1122

lalllla

Ni u splitu. Kad mi je sa prvim sinom zatrebala izdajalica rekle su mi sestre “zovite muza da vam kupi”. On mi je kupio medelu. Sada cu kupiti spectru, rekla mi je jedna savjetnica za dojenje da je najbolja

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    17. Siječanj 2024. 21:16

Sandra25

Malena1122

lalllla

Ni u splitu. Kad mi je sa prvim sinom zatrebala izdajalica rekle su mi sestre “zovite muza da vam kupi”. On mi je kupio medelu. Sada cu kupiti spectru, rekla mi je jedna savjetnica za dojenje da je najbolja

Na Vinogradskoj kad sam prvog radjala su isto imali izdajalice, a posto cu sad u split znaci nosim sa sobom😃

amystiqa
    17. Siječanj 2024. 21:43

Ja bih svakako preporučila curama koje prvi put rađaju da ne kupuju izdajalicu prije nego im zatreba. Jer dosta njih neće ni trebati, eventualno ručna za povremeno izdojiti malo. 
    I sve se to može nabaviti u svim ljekarnama i dućanima tipa Muller i sl. pa ako zatreba, uvijek se može zaletiti po to netko.
    Znam dosta cura koje su kupile skupe električne izdajalice i nisu ih ni izvadile iz kutije jer nisu imale potrebu za izdajanjem. 

2020. 👦🏻

Yellowsubmarine
    17. Siječanj 2024. 21:49

amystiqa

Ja bih svakako preporučila curama koje prvi put rađaju da ne kupuju izdajalicu prije nego im zatreba. Jer dosta njih neće ni trebati, eventualno ručna za povremeno izdojiti malo.
    I sve se to može nabaviti u svim ljekarnama i dućanima tipa Muller i sl. pa ako zatreba, uvijek se može zaletiti po to netko.
    Znam dosta cura koje su kupile skupe električne izdajalice i nisu ih ni izvadile iz kutije jer nisu imale potrebu za izdajanjem.

Stvarno si u pravu ali skroz! Prvi put mi je trebala doslovno prvih 7 dana, i poslije par puta, kad bi zagustilo najvise sam rucno po tusom uspijevala izbaciti. Tada je bila posudjena, zato sada planiram kupiti da imam najobicniju rucnu. Sumnjam da ce bi trebati bolja. Zato je i meni zao kad cujem da cure kupuju spektre medele i sl. Vjerujem da se moze naknadno kupiti ako bude bas potrebe za tim ( neko planira spremati zalihe mlijeka, neke zene uspiju dojiti samo izdajanjem i sl). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.