![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Ja isto kupila frida mom bokserice i gacice (kazu da se mogu i vise puta iskoristiti, ali nemam pojma ja sam se opskrbila 😂stvarno su kvalitetne i debele). Nabavila sam od njih i one uloske s hladjenjem i chicco uloske pa cu vidjeti sto ce mi odgovarati.
Nema tyrosura Al sam uzela ne bivacin nego neki isto šta sam s curkom koristila. Mislim da je s d ime.
Nosim chicco sa sobom.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja isto kupila frida mom bokserice i gacice (kazu da se mogu i vise puta iskoristiti, ali nemam pojma ja sam se opskrbila 😂stvarno su kvalitetne i debele). Nabavila sam od njih i one uloske s hladjenjem i chicco uloske pa cu vidjeti sto ce mi odgovarati.
Pa ja bi ih obukla dva puta ako se nebi uprljale krvlju tako pred kraj krvarenja nakon nekoliko dana. 8 kom je malo ali ono moze se to iskoristit do krsja jbg ionako je ulozak od metra pa te gacice realno ni ne diraju bas nesto puno tijela😂😂
Imala sam i frida pjenu za zacjeljivanje i super mi je bila, stavi sd na ulozak i ima efekt hladenja i zacjeljivanja rana -tako da cu i to opet kupiti.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Vidim da imaju i neki Frida
Kako funkcioniraju ti ulosci sa efektom hlađenja baš ih gledam
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cure hvala na odgovorima za dojenje i pelene😉
Ostat cu za sada na 1 paketu 0 i 1 pa cemo dokupiti kad vidimo kolika ce biti🤷♀️
Za pupak- ja sam isto dobioa preporuku octanysept i sterilne gaze, tako da to jos planiram uzeti
OGTT- nemojte se stresirati, ja sam imala jake mucnine i povracanja do 17. tt, inace imam osjetljiv zeludac (nema dulje voznje u autu bez Dramine), cula sam svasta, da cure padaju u nesvjest, dosla sva stresirana, na kraju je proslo bez problema. Ali isla sam privatno i kako to vec biva u Lijepoj nasoj- cim nesto platis odmah je tretman bolji- kako su vec neke cure pisale- ukapali su mi malo limuna i okus je bio kao jako slatka limunada😉 moj savjet je ipak da pripazite na hranu dan prije, ja nisam jela nista iza 18, tad minje bio zadnji obrok i to mlijecni- kruh s abc sirom i bio aktiv.
Ulosci i gacice- ja sam po preporuci uzela Chicco uloske i Frida mom boy short gacice. Navodno da te bokserice puno bolje drze od obicnih gacica. Uzela sam i 2 paketa mrezastih babyono, za svaki slucaj🤪
Cure, ko je iz Zagreba, preporucam OGTT u domu zdravlja Kruge :)
Stave hladnu vodu i limunsku kiselinu, bude kao sladja limunada
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Vidim da imaju i neki FridaJa isto kupila frida mom bokserice i gacice (kazu da se mogu i vise puta iskoristiti, ali nemam pojma ja sam se opskrbila 😂stvarno su kvalitetne i debele). Nabavila sam od njih i one uloske s hladjenjem i chicco uloske pa cu vidjeti sto ce mi odgovarati.
Kako funkcioniraju ti ulosci sa efektom hlađenja baš ih gledam
Slomis ih ko one narukvice za party svijetlece😂😂i onda se oni aktiviraju i stavis u gacice i oni hlade nez kolko h cak do 8 sati cini mi se. I odmah ti je podrucje manje bolno, brze zacjeljuje itd
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
kupila sam chicco paket u dm-u, malo sam se šokirala koliko je to ogromno. još se nisam usudila raspakirati da vidim što me čekakupila sam i jedan paketić mrežastih gaćica. pripremila sam i mast za bradavice da imam iako nemam pojma hoće li mi trebati. bila sam na jednom tečaju pa su spominjali šeširiće za dojenje, to neću kupovati dok ne vidimo kakva će biti situacija, a iskreno nemam ni pojma koju bih veličinu uzela i kako to ide.
hvala vam za mišljenja oko dojenja i AD-a!
imam osjećaj da su ti neki tečajevi isključivo za zalaganje za dojenje, ali stvarni primjeri zdrave djece othranjene na AD-u me umiruju za slučaj da nam to bude potrebno
kupit ću babylove PRE da imamo za svaki slučaj jer sam negdje pročitala da je ta hrana ok bebama. valjda i je. nadam se da je to sve tu negdje i da su kontrole stroge, barem oko tih artikala.
za pupak smo kupili octeinsept, tako mi je predložila jedna med. sestra na pedijatriji
jel vi imate nekad neke ubrzane pokrete u trbuhu? meni nekad kao neki potresi budu, kao da se trese na sve strane par puta i onda je mir. jel to i vama tako?i jel komunicirate s bebama, jel im pricate? jel primjecujete neki njihov raspoed ili nesto? nama je pregled uvijek strogo oko razvoja i to (razumljivo), ali ovaj neki emocionalni prolaz kroz trudnoću nemamo s kim podijeliti, tipa jel beba ima kakav feedback ili jel nesto cuje osjeti itd. :)
Ja isto imam potrese u trbuhu 😅 ajde drago mi je da nisam jedina, onda je to vjerojatno normalno hehe 😅 pričam sa bebačem, zovem ga imenom i tako neke pričice a i zna mi se javiti kada ga zovem, baš lupi ko se odazove.. ima raspored javljanja, uvijek je aktivan u isto doba dana i noći tako da točno znam.kad mogu očekivati raspašoj 🤪
Hvala ti!
Ajme baš super, tako i mi, već mi je poznat raspored kad se družimo i kad spava ili što već, miruje. Vjerojatno je to sve onda normalno :)
baby development in progress ~ 14.3.24.
Ja sam kupila i fridinu onu bocicu za ispiranje. Svi su mi je nahvalili, pa sam je kupila, nadam se da cu je imati volje koristiti.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam kupila i fridinu onu bocicu za ispiranje. Svi su mi je nahvalili, pa sam je kupila, nadam se da cu je imati volje koristiti.
E da i to, vrh, samo topla voda . Imat ces volje ako te bude peklo dok piskis vjeruj mi😂😂😂
Bio je na notinu popust za chicco uloske i gacice njihove marke pa sam si to tamo narucila, paket je ogroman imam osjecaj da ce mi taj ulozak doc od pupka do pola leđa😂
Beba se javlja kad on oce, nekad kad pređem rukom preko trbuha onda udari, kad dečko stavi ruku onda je miran ko buba, nema sanse da udari, glava mu je i dalje između rebara, a doljnji dio trbuha na dodir prazan😂 baš se uguro gore i ne planira se spuštat, rebra me bas znaju bolit i ne mogu puno sjedit
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji