![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Kako rjesavate probleme s umorom, pocistim kucu i imam osjecaj ko da sam rudnik iskopala ili odradila smjenu od 12 sati, trbuh iz dana u dan ko da se dupla a imamo jos 5 tjedana do termina.. kad lezim po cjeli dan se osjecam ljigavo, ovih mjesec ipo bi moglo bit dosta tesko
A to je normalno, pocetak i kraj trudnoce su odredeni umorom zbog pripreme tijela na porod i sve sto slijedi. Odmaraj ako mozes sto vise, nema nikakve pomoci tu u obliku vitamina ili necega. Samo odmor i odmor:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hvala curke! Nije mi temperatura presla 38 i nadam se da nece. Nos me izludija tj disanje na usta 3 dana, a iz ljekarne sam probala sve sta smijem. Od sinoc i kasljem, iskasljajem … koma sam al da to su uobicajeni i blagi simptomi i nadam se da ce tako i ostati. Kljukam se sa svim mogucim. Koliko lekadola smijem u danu uzeti?
Imaš tu super post na temu lijekova u trudnoći i doziranja.
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274
2020. 👦🏻
Hvala curke! Nije mi temperatura presla 38 i nadam se da nece. Nos me izludija tj disanje na usta 3 dana, a iz ljekarne sam probala sve sta smijem. Od sinoc i kasljem, iskasljajem … koma sam al da to su uobicajeni i blagi simptomi i nadam se da ce tako i ostati. Kljukam se sa svim mogucim. Koliko lekadola smijem u danu uzeti?
Imaš tu super post na temu lijekova u trudnoći i doziranja.
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274
Hvala!
Javio mi se moj gin na mail i rekao da koristim simptomatsku terapiju i da mogu 3-4 Lekadola u danu.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Kako rjesavate probleme s umorom, pocistim kucu i imam osjecaj ko da sam rudnik iskopala ili odradila smjenu od 12 sati, trbuh iz dana u dan ko da se dupla a imamo jos 5 tjedana do termina.. kad lezim po cjeli dan se osjecam ljigavo, ovih mjesec ipo bi moglo bit dosta tesko
Meni se pocelo dogadjati zadnjih par dana da me pocne boliti donji dio pelvisa kad duze stojim na nogama. Mislim da je to pocetak pelvic girdle pain. Kad se izvalim na bok bude ok. A i generalno sam se opet pocela umarati na fizicku aktivnost. Morala sam i setnje smanjiti i "rad" po kuci. Sad nakon malo posla uzmem veliku pauzu. Jos malo pa ce muz bas sve raditi, ako se ovako nastavi
I ja sam nekako u toj fazi, prestala sam ići na vježbanje u teretanu i sad mi to nekako fali. Skdoz mi je čudno kad mi je taj slot vremena prazan. Razmišljam da ipak odem malo čisto zbog psihe, no nisam sigurna je li to pametno. 31.tjedan sam.
Nabavili smo nosiljku, babybjorn i ssd mi je srce na mjestu kako se kaže. Još mozgam o xiaomi kuhalu za vodu. Nakupilo se puno stvarčica.
baby development in progress ~ 14.3.24.
Ja sam isto primjetila da se brže umaram, a tek trebam svu robicu oprati i ispeglati 😅 tipa skuham ručak i za spavanje sam 😅 bol u stidnoj kosti imam od samog početka, baš me boli i koža na dodir i bude mi ko neka napetost dole, ko da će sve izletit. Al ne boli stalno nego na dane pa nekako preguram, usporim tempo pa prođe. Sad me počelo bolit kako se malac vrti i udara, baš me ispresavija nekad 🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Meni se pocelo dogadjati zadnjih par dana da me pocne boliti donji dio pelvisa kad duze stojim na nogama. Mislim da je to pocetak pelvic girdle pain. Kad se izvalim na bok bude ok. A i generalno sam se opet pocela umarati na fizicku aktivnost. Morala sam i setnje smanjiti i "rad" po kuci. Sad nakon malo posla uzmem veliku pauzu. Jos malo pa ce muz bas sve raditi, ako se ovako nastavi
Meni ti je tako nonstop. Pola sata na nogama i otpada mi donji stomaka, kao da se beba cijela nabije u zdjelicu, tada hodam kao pingvin. Generalno mislim da jako nisko nosim ( ginekolog nije nista spominjao). Moram noge rasiriti kad sjednem i stalno imam potrebu podignuti stomak😅
Curke, upadam sa ljetnih beba 2023. 😬
Jeste li možda bile na danima beba u 11. mj? Ima možda netko mali zakladi kupon za popust da mu ne treba? Kupujemo hranilicu pa sam se sjetila da su oni prošle godine u 3. mj dijelili kupone za popust 😊
Naravno, želim vam svima miran kraj trudnoće, lijepe porode i zdrave bebe 🥰
Curke, upadam sa ljetnih beba 2023. 😬
Jeste li možda bile na danima beba u 11. mj? Ima možda netko mali zakladi kupon za popust da mu ne treba? Kupujemo hranilicu pa sam se sjetila da su oni prošle godine u 3. mj dijelili kupone za popust 😊
Naravno, želim vam svima miran kraj trudnoće, lijepe porode i zdrave bebe 🥰
Hello, ja ti nemam sa sajma nego sam naručivala preko njih pa imam kod za 10 posto popusta ako želiš.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Evo curke, nisam ovo očekivala .
Znači na pregledima imam visok tlak tipa 132/95 ili nekad bude i više.
I rečeno mi je da mjerim kao 3 puta dnevno kući i da pazim da ne bude viši od 140/95.
I danas sva 3 puta viši, zadnji put 151/100 i morala na hitnu se javit,oni mi izvadili krv i urin i nije bilo baš uredno i ostavilo me u bolnici na nadzoru.
😵ja sam isto računala rano je i nisam imala spremnu torbu pa je muž skupljao stvari za donit.
A u planu mi je bilo ovaj tjedan napravit baš kupnju i sve spremit za bolnicu,ali eto preteklo me
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji