Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    14. Siječanj 2024. 11:17

Ima li iko iskustva sa Frida mom proizvodima? Svakako sam mislila uzeti bocicu za ispiranje, al vidim da imaju svasta u ponudi. 

• tear_of_happiness
    14. Siječanj 2024. 11:28

Yellowsubmarine

Ima li iko iskustva sa Frida mom proizvodima? Svakako sam mislila uzeti bocicu za ispiranje, al vidim da imaju svasta u ponudi.

Ja sam uzela njihove jednokratne bokserice za poslije poroda, to su mi preporučili da bolje drže uloške od onih mrežastih... i dobila sam preporuku za njihov vibrator za sise ali nažalost kod nas nigdje nije dostupan, samo u Americi... rekli su mi da je to spas kod dojenja tako da ako budem uspjela dojiti svakako nabavim neki takav, lakše je nego rukama razbijati kvrge 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Malena1122
    14. Siječanj 2024. 11:41

Bejbe2018 želim ti da sve prođe ok. Beba ne već u sigurnom tjednima,a za tebe bolje da si im pod nadzorom 🤞🏻

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Maša🤰🏼
    14. Siječanj 2024. 11:43

tear_of_happiness

Yellowsubmarine

Ja sam uzela njihove jednokratne bokserice za poslije poroda, to su mi preporučili da bolje drže uloške od onih mrežastih… i dobila sam preporuku za njihov vibrator za sise ali nažalost kod nas nigdje nije dostupan, samo u Americi… rekli su mi da je to spas kod dojenja tako da ako budem uspjela dojiti svakako nabavim neki takav, lakše je nego rukama razbijati kvrge 😅

Uuuu ako nades obavezno zaljepi link i ja bi to 🙈 

Negoooo KILE! ja sam na + 12 vec 🙈 grozno mi je to jedino iz razloga sta sam 3 mjeseca nakon poroda kuma na vjenčanju i baš nebi željela bit debela i napuhana 😂😂😂 neki savjetici kako cim brze izgubit cak ne kile to mi je u prvoj trudnoci islo jako brzo nego trbuh i noge i ruke 🙈 koliko brzo mogu pocet trenirat? :/

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Malena1122
    14. Siječanj 2024. 11:45

Maša🤰🏼

tear_of_happiness

Yellowsubmarine

Ja sam uzela njihove jednokratne bokserice za poslije poroda, to su mi preporučili da bolje drže uloške od onih mrežastih… i dobila sam preporuku za njihov vibrator za sise ali nažalost kod nas nigdje nije dostupan, samo u Americi… rekli su mi da je to spas kod dojenja tako da ako budem uspjela dojiti svakako nabavim neki takav, lakše je nego rukama razbijati kvrge 😅

Uuuu ako nades obavezno zaljepi link i ja bi to 🙈

Negoooo KILE! ja sam na + 12 vec 🙈 grozno mi je to jedino iz razloga sta sam 3 mjeseca nakon poroda kuma na vjenčanju i baš nebi željela bit debela i napuhana 😂😂😂 neki savjetici kako cim brze izgubit cak ne kile to mi je u prvoj trudnoci islo jako brzo nego trbuh i noge i ruke 🙈 koliko brzo mogu pocet trenirat? :/

Kad Gyn odobri. Većinom je to nakon cca 2 mj. A ako budeš dojila kg će ići. Ja sam 12 kg izgubila za mjesec dana 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

JagodicaBobica96
    14. Siječanj 2024. 11:46

Yellowsubmarine

Ja sam uzela njihov postpartum kit preporucila mi prijateljica nadam se da ce biti od koristi ali dodje bas mnogo stvari 🙂

• Bananica80
    14. Siječanj 2024. 11:59

Zna li mozda koja kada se treba kontaktirati patronazna sestra? Cula sam da su zene to radile i dosta prije termina, a i cula sam da nekad bolnice to naprave nakon poroda. Znate li mozda kakva je situacija u Zg? Nasla sam nekakav popis patronaznih po Domu zdravlja di upadam i onda po ulici stanovanja, a ne znam jel to jos vrijedi. I jel onda ja samo zovem sestru pa joj objasnim tko sam sto sam ili to ide preko ginekologa?

• Bananica80
    14. Siječanj 2024. 12:03

Bejbe, zvuci da sumnjaju na preeklampsiju/eklampsiju. Nije to neka sreca, al jako je pozitivno da si pod nadzorom i da mogu reagirati ako treba, da nisi ugrozena ni ti ni beba. A i dovoljno si naprijed u trudnoci, tako da sve i da bude raniji porod, sigurno ce sve bit oke. Hrabro i sretno i javi kak napredujes ♥️

amystiqa
    14. Siječanj 2024. 12:07

Bananica80

Zna li mozda koja kada se treba kontaktirati patronazna sestra? Cula sam da su zene to radile i dosta prije termina, a i cula sam da nekad bolnice to naprave nakon poroda. Znate li mozda kakva je situacija u Zg? Nasla sam nekakav popis patronaznih po Domu zdravlja di upadam i onda po ulici stanovanja, a ne znam jel to jos vrijedi. I jel onda ja samo zovem sestru pa joj objasnim tko sam sto sam ili to ide preko ginekologa?

Da. Zoveš nakon poroda, direktno nju da dogovoriš kad će doći (to bude ugl za 2-3 dana od poroda), ali evo zadnje sam čula da vole da ih se nazove i koji tjedan prije poroda pa da dođu, upoznate se i malo dođete u kontakt i prije nego rodiš. 

2020. 👦🏻

• Bananica80
    14. Siječanj 2024. 12:09

amystiqa

Bananica80

Da. Zoveš nakon poroda, direktno nju da dogovoriš kad će doći (to bude ugl za 2-3 dana od poroda), ali evo zadnje sam čula da vole da ih se nazove i koji tjedan prije poroda pa da dođu, upoznate se i malo dođete u kontakt i prije nego rodiš.

Odlicno! Hvala ti na info, javit cu se onda koji tjedan pred termin. Znas li je su ti brojevi na webu validni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.