Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    14. Siječanj 2024. 17:50

Maša🤰🏼

Malena1122

Maša🤰🏼

tear_of_happiness

Yellowsubmarine

Ima li iko iskustva sa Frida mom proizvodima? Svakako sam mislila uzeti bocicu za ispiranje, al vidim da imaju svasta u ponudi.

Ja sam uzela njihove jednokratne bokserice za poslije poroda, to su mi preporučili da bolje drže uloške od onih mrežastih… i dobila sam preporuku za njihov vibrator za sise ali nažalost kod nas nigdje nije dostupan, samo u Americi… rekli su mi da je to spas kod dojenja tako da ako budem uspjela dojiti svakako nabavim neki takav, lakše je nego rukama razbijati kvrge 😅

Uuuu ako nades obavezno zaljepi link i ja bi to 🙈

Negoooo KILE! ja sam na + 12 vec 🙈 grozno mi je to jedino iz razloga sta sam 3 mjeseca nakon poroda kuma na vjenčanju i baš nebi željela bit debela i napuhana 😂😂😂 neki savjetici kako cim brze izgubit cak ne kile to mi je u prvoj trudnoci islo jako brzo nego trbuh i noge i ruke 🙈 koliko brzo mogu pocet trenirat? :/

Kad Gyn odobri. Većinom je to nakon cca 2 mj. A ako budeš dojila kg će ići. Ja sam 12 kg izgubila za mjesec dana

Ja prvo dite nisam dojila ali sam stvarno izgubila kilograme odmah ali znas ostane trbuh, noge ruke i ostalo sto treba malo duze vremena. A vjerujem nakon 2. Poroda jos ce i teze ic

A jbg salo se ne može odma zategnut😅. Nema veze ne opterećuj se s time. Bit će kako bude. Probaj pripaziti onda na prehranu do kraja 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

WhiteOrchid
    14. Siječanj 2024. 18:19

bejbe2018

Bananica80

Bejbe, zvuci da sumnjaju na preeklampsiju/eklampsiju. Nije to neka sreca, al jako je pozitivno da si pod nadzorom i da mogu reagirati ako treba, da nisi ugrozena ni ti ni beba. A i dovoljno si naprijed u trudnoci, tako da sve i da bude raniji porod, sigurno ce sve bit oke. Hrabro i sretno i javi kak napredujes ♥️

A evo gledam nemam simptoma nego samo taj tlak i povišeni proteini.
    Ali raditi će mi i dalje pretrage,pa ćemo vidit šta će bit.
    Neće bit raniji porod 😆😄ne očekujem ga prije pola drugog mjeseca.

Tlak i povišeni proteini ukazuju na preklampsiju, dobro da si pod nadzorom i vjerojatno ćeš dobiti terapiju pa ćete vidjeti što dalje. Držim fige da bude sve ok.

buhtlica23
    14. Siječanj 2024. 18:58

WhiteOrchid

bejbe2018

Bananica80

Bejbe, zvuci da sumnjaju na preeklampsiju/eklampsiju. Nije to neka sreca, al jako je pozitivno da si pod nadzorom i da mogu reagirati ako treba, da nisi ugrozena ni ti ni beba. A i dovoljno si naprijed u trudnoci, tako da sve i da bude raniji porod, sigurno ce sve bit oke. Hrabro i sretno i javi kak napredujes ♥️

A evo gledam nemam simptoma nego samo taj tlak i povišeni proteini.
    Ali raditi će mi i dalje pretrage,pa ćemo vidit šta će bit.
    Neće bit raniji porod 😆😄ne očekujem ga prije pola drugog mjeseca.

Tlak i povišeni proteini ukazuju na preklampsiju, dobro da si pod nadzorom i vjerojatno ćeš dobiti terapiju pa ćete vidjeti što dalje. Držim fige da bude sve ok.

Da, povisenog proteini su prvi indikator uz tlak da ce u jednom trenu nastupiti preeklampsiju, samo je pitanje kada. Znas li koliko su ti proteini? Ako se dobro sjecam do 150 je referenti interval. Mene su porodili hitnim carskom u 37+3 radi povisenih proteina,povisenog tlaka i glavobolje

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• MamaPa
    14. Siječanj 2024. 19:42

tear_of_happiness

MamaPa

Curke, upadam sa ljetnih beba 2023. 😬
    Jeste li možda bile na danima beba u 11. mj? Ima možda netko mali zakladi kupon za popust da mu ne treba? Kupujemo hranilicu pa sam se sjetila da su oni prošle godine u 3. mj dijelili kupone za popust 😊
    Naravno, želim vam svima miran kraj trudnoće, lijepe porode i zdrave bebe 🥰

Hello, ja ti nemam sa sajma nego sam naručivala preko njih pa imam kod za 10 posto popusta ako želiš.

Hvala ti! Bas sad skužila da je i -10% na svijet beba pa ću tamo uzeti 🥰

WhiteOrchid
    14. Siječanj 2024. 20:54

Da, tlak je baš opasan. Meni u 1. trudnoći podivljao pred kraj, proteine u urinu nisam imala i uz metildopu tlak je bio uredan ali sam ipsk bila hospitalizirana 2 tj da budem pod nadzorom i inducirani porod na točno 40+0 tt.

• 12345M
    14. Siječanj 2024. 21:56

Znaju u west gatu biti dani beba i popusti na izlozbene modele, ja sam kunert kolica 3 u 1 umjesto oko 700 platila oko 450€, bude tako i popust na kompletnu opremu, nama se isplatilo sjest u auto i iz Pule otic u Zagreb kupiti sve 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Sandra25
    14. Siječanj 2024. 22:01

Ja sam u prvoj trudnoci imala preklampsiju (visoki tlak i proteine).
    Davali su mi neke tablete za tlak u bolnici ali to nije pomagalo. Nadam se da ce sve proci dobro

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Donna2022
    15. Siječanj 2024. 00:50

Bejbe, sretno, razumijem iz iskustva sto znaci kad te naglo hospitaliziraju i znam da zvuci kao floskula ali stvarno je bolje da si tamo i pod nadzorom. Ja sam to shvatila tek nakon par dana hospitalizacije, kad sam pomislila kakva bi doma bila, mislim da bi bi se vozili na hitnu svako malo. Kad mi se smirilo bilo je puno laksi osjecaj.
    Sretno🍀🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Antonela2024
    15. Siječanj 2024. 00:55

Vidim da ste spominjale bol u zdjelici. Ja sam 24+3 i zadnjih tjedan dana me bas boli zdjelica, kosti oko prepona, al zanimljivo samo s desne strane. Ne kuzim zasto samo jedna strana, jel se to jos kojoj javlja? 

Malena1122
    15. Siječanj 2024. 09:27

Lista pregleda: 
    Sandra25 15.1 
    Maša 15.1
    Alexica 15.1
    Antonela2024 16.1 
    sophisticy 18.1 
    Martinaaa_ 22.1 
    Leptirica 123 23.1
    Mrva1104 25.1
    lalllla 25.1
    Mary36 25.1
    Malena1122 26.1 
    lucq 26.1
    Bela23 29.1
    Anica88 31.1
    Tratinčica123 1.2
    12345M 1.2
    Lucy08 1.2
    tear_of_happiness 6.2 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.