![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Malena možeš i mene ubaciti na liste kad budeš apdejtala. Idući pregled 23.1., a čekamo dečkića, 11.5. je termin.
Hvala!
2020. 👦🏻
Čestitam svima na super pregledima ovih dana, samo neka bebice rastu ❤️ S obzirom da je meni prva trudnoća sve upijam što napišete, koliko god tražim na internetu što me zanima uvijek nešto novo i korisno saznam od vas…😊 Što se tiče brijanja, i ja sam naslijepo, dok nisam skužila da mi je ogledalo odmah nasuprot kade na zidu, tako da stojećki se lijepo uspijem obrijati 😂😂 Mene leđa, išijas ubija ovih dana, jedva ustajem kad sam u ležećem položaju, a preko noći okretanje u krevetu pakao, a malac i dalje neumorno lupa na sve strane.. Sad sam krenula sa vježbanjem, odnosno yogom, pa ću vidjeti hoće li pomoći. Čekam da prođem 27 tjedan pa se i ja idem cijepiti protiv hripavca.. Imam puno prijatelja, rođaka, poznanika koja imaji vrtićku djecu a trenutno je sad kod nas po vrtićima izbila Peta bolest, pa sad sam na oprezu i zbog toga, svela sam druženja na minimum dok se malo to ne smiri.. kako god jedva čekam da prođe još tih nekih 3 mjeseca i da se napokon porodim..
A u kojem si ti gradu? Pitam jer je mene dosta strah parvovirusa/pete bolesti jer je nisam prebolila prema TORCHU. Izbjegavam kontakt sa djecom, al suprug ide "okolo" i ima prijatelje s malim klincima, pa me frka da mi on ne donese.
Iz Osijeka, ali zasad sam čula samo okolna mjesta, sela, da se pojavilo, odakle su mi prijatelji, rođaci… Koliko sam čitala za tu bolest, najopasnija je za prvo i drugo tromjesječje, već za treće je jako smanjena opasnost, gotovo nikakva, barem po riječima nekih ginekologa, al svejedno treba malo pripazit koliko se može..
I ja sam iz Os 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curke 3 dana sam jako prehladena , sad tek imam laganu temperaturu 37.2. Nos mi je zacepljen, curi obilno, tonu papira sam potrosila, grlo boli, malaksala.
Napravila sam kucni test na koronu, gripu A/B i RSV virus. Pozitivna sam na gripu tip A i RSV. Jel trebam panicarit i javljat se ginekologu ili lezerno se nastavit lijecit kuci kad su ovako blagi simptomi?
Najbolje da se javis ginekologu i doktoru opce prakse, nezgodno jedino radi vikenda 🤨
Hvala vam curke na savjetima. Vikend je i nema nikoga al poslat cu mail ginu za savjet pa kad odgovori.
Citala sam smjernice za trudnice za gripu i nemas sta nego klasika lijecenje za viruse tekucina, mirovanje, vitamini i antipiretici, u slucaju smetnji disanja, bolova u prsima i stomaku, pogorsanja opceg stanja i nekih drugih ozbiljnijih tegoba, ako bebu slabije osjecas... da se javis onda lijecnickoj sluzbi.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Čestitam svima na super pregledima ovih dana, samo neka bebice rastu ❤️ S obzirom da je meni prva trudnoća sve upijam što napišete, koliko god tražim na internetu što me zanima uvijek nešto novo i korisno saznam od vas…😊 Što se tiče brijanja, i ja sam naslijepo, dok nisam skužila da mi je ogledalo odmah nasuprot kade na zidu, tako da stojećki se lijepo uspijem obrijati 😂😂 Mene leđa, išijas ubija ovih dana, jedva ustajem kad sam u ležećem položaju, a preko noći okretanje u krevetu pakao, a malac i dalje neumorno lupa na sve strane.. Sad sam krenula sa vježbanjem, odnosno yogom, pa ću vidjeti hoće li pomoći. Čekam da prođem 27 tjedan pa se i ja idem cijepiti protiv hripavca.. Imam puno prijatelja, rođaka, poznanika koja imaji vrtićku djecu a trenutno je sad kod nas po vrtićima izbila Peta bolest, pa sad sam na oprezu i zbog toga, svela sam druženja na minimum dok se malo to ne smiri.. kako god jedva čekam da prođe još tih nekih 3 mjeseca i da se napokon porodim..
A u kojem si ti gradu? Pitam jer je mene dosta strah parvovirusa/pete bolesti jer je nisam prebolila prema TORCHU. Izbjegavam kontakt sa djecom, al suprug ide "okolo" i ima prijatelje s malim klincima, pa me frka da mi on ne donese.
Iz Osijeka, ali zasad sam čula samo okolna mjesta, sela, da se pojavilo, odakle su mi prijatelji, rođaci… Koliko sam čitala za tu bolest, najopasnija je za prvo i drugo tromjesječje, već za treće je jako smanjena opasnost, gotovo nikakva, barem po riječima nekih ginekologa, al svejedno treba malo pripazit koliko se može..
I ja sam iz Os 😊
Super, onda nisam jedina iz Os 😊
Alexica pa to je odličan šećer. Ja kad jedem krumpir po njihovom bude mi već od 7 nakon dva sata. Ti si odlična. A ja kad griješim bome griješim pa šećer se spušta duže vrijeme🤣. Al to stvarno rijetko sebi priuštim. Beba prati cijelo vrijeme isti rast pa me i to tješi Al svakako još malo da rodimo pa ćemo bit s mirom😂. Bilo bi dobro da mi ostane ova navika jedenja. Možda stesam liniju tip top 🤣.
Ja bebu nisam povišivala u krevetu, a bc sam kupila jastuk za bočno spavanje pa sam joj samo mijenjala strane. Tako ću i njemu.
Zelena123 hvala ti 🫶
Lucy08 to si blagi simptomi ja se nebi stresirala jer nemaš šta nego liječiti kao i sve ostalo. Meni je u trudnoći cijelo vrijeme normalno povišena temp ne znam jesi li gledala kako ti je inače Al nemoj i to zanemariti da se ne prepadaš bzvz.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ako nekome pomogne prije 4 dana su na stranicama grada Zagreba objavili da će imati online tečajeve za porod i za pratnju na porodu.
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Zelena, ne da beba od 18 mjeseci nece mirovati u gnijezdu nego nece imati 1 min mira uopce🤣 bit ce svugdje osim u gnijezdu hahhahaha.
Lucy, za sad imas blage simptome i nadam se da ce tako i ostati. Kazu da se u trudnoci fibra snizava vec kad dodje do 38, kljukaj se vitaminom C jer visak se svakako izmokri i nadam se da ces brzo biti kao nova. Sto se zacepljenog nosa tice i mene je namucio nedavno al spasilo me skuhati kamilicu i onda iznad lonca se pokriti rucnikom i to udisati😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kako rjesavate probleme s umorom, pocistim kucu i imam osjecaj ko da sam rudnik iskopala ili odradila smjenu od 12 sati, trbuh iz dana u dan ko da se dupla a imamo jos 5 tjedana do termina.. kad lezim po cjeli dan se osjecam ljigavo, ovih mjesec ipo bi moglo bit dosta tesko
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Hvala curke! Nije mi temperatura presla 38 i nadam se da nece. Nos me izludija tj disanje na usta 3 dana, a iz ljekarne sam probala sve sta smijem. Od sinoc i kasljem, iskasljajem ... koma sam al da to su uobicajeni i blagi simptomi i nadam se da ce tako i ostati. Kljukam se sa svim mogucim. Koliko lekadola smijem u danu uzeti?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji