Evo curke, nisam ovo očekivala .
Znači na pregledima imam visok tlak tipa 132/95 ili nekad bude i više.
I rečeno mi je da mjerim kao 3 puta dnevno kući i da pazim da ne bude viši od 140/95.
I danas sva 3 puta viši, zadnji put 151/100 i morala na hitnu se javit,oni mi izvadili krv i urin i nije bilo baš uredno i ostavilo me u bolnici na nadzoru.
😵ja sam isto računala rano je i nisam imala spremnu torbu pa je muž skupljao stvari za donit.
A u planu mi je bilo ovaj tjedan napravit baš kupnju i sve spremit za bolnicu,ali eto preteklo me
Uf draga nadam se da će se sve nekako posložiti i da će se umiriti tlak. Šaljem ti pozitivne misli 🍀😘
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Hvala i ja se nadam .😊
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hvala i ja se nadam .😊
Sretno! Da li su ista spominjali do kada ces biti u bolnici?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hej hej
Gnjezdo kupila sam si dada&rocco i izgleda mi super, za prvog sina sam imala taj dockatot posudeno i istina je da je beba u njemu 3 mjeseca ali nama je bilo savreno on se uvijek sam uspavljivao u njemu.
Mommy bag imam crnu i iskreno meni je malo prevelika neznam kad bi ju koristila 😂 puno putujemo avionom i za standardnu prtljagu mi je prevelika, ali mozda sad kad budem imala dvoje djece bude super. Iskreno najvise sam ju koristila za na more onda stane SVE ! 😂
Neznan sta ste jos pisale sve sam zaboravila 😂
A da
Kremica za guzu najbolja meni weleda!
Pelene meni najboljr happy!
Izdajalica medela i uzet cu si je u rodiliste
Boca super mi je bila medela calm i nju sam uzela u rodiliste jer mi sin poslje nije odbijao dojku jer se iz nje bas tesko izvlaci mliko.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala i ja se nadam .😊
Ne,nitko ništa,još kako je nedjelja pola toga ne radi,pa ću valjda imati tek sutra neke dodatne pretrage.
A još sam prehlađena,baš sam nekako iscrpljena i lošije spavam.
Ali dobro , izdržati će se.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hvala i ja se nadam .😊
Ne,nitko ništa,još kako je nedjelja pola toga ne radi,pa ću valjda imati tek sutra neke dodatne pretrage.
A još sam prehlađena,baš sam nekako iscrpljena i lošije spavam.
Ali dobro , izdržati će se.
U svakom slucaju, vec si u 33. tjednu i s bebom ce sigurno sve biti ok ❤️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja imam jako veliki problem sa strijama, bila sam dosta mršava prije trudnoće i nisam se puno udebljala da se vidi na meni, ali mi je koža na guzici i nogama cijela popucala, imam čak i dole na listovima strije i na bokovima, i ispod sisa, mazala sam se kremama ali ništa ne pomaže. Po trbuhu ih nisam hvala bogu dobila. Sad su onak jake crvene boje i ako se ovo ne povuce ja necu imat dovoljno samopouzdanja vise ikad kratke hlace obuci, izgleda stvarmo strašno. Imate li za preporuku neku kremu, trenutno imam bio Baza mama krema za strije
Ja za strije mažem kremu za mame od Melema, vece okruglo pakiranje, 10 do 15 eura u Bipe al je super i ima fin miris. Meni su bile izrazenije po stomaku, tu ih jedino i inam, al su se primirile. Inace sam malo jaca al svejedno sam eto popucala dosta.
Kako rjesavate probleme s umorom, pocistim kucu i imam osjecaj ko da sam rudnik iskopala ili odradila smjenu od 12 sati, trbuh iz dana u dan ko da se dupla a imamo jos 5 tjedana do termina.. kad lezim po cjeli dan se osjecam ljigavo, ovih mjesec ipo bi moglo bit dosta tesko
Meni se pocelo dogadjati zadnjih par dana da me pocne boliti donji dio pelvisa kad duze stojim na nogama. Mislim da je to pocetak pelvic girdle pain. Kad se izvalim na bok bude ok. A i generalno sam se opet pocela umarati na fizicku aktivnost. Morala sam i setnje smanjiti i "rad" po kuci. Sad nakon malo posla uzmem veliku pauzu. Jos malo pa ce muz bas sve raditi, ako se ovako nastavi
Meni ti je tako nonstop. Pola sata na nogama i otpada mi donji stomaka, kao da se beba cijela nabije u zdjelicu, tada hodam kao pingvin. Generalno mislim da jako nisko nosim ( ginekolog nije nista spominjao). Moram noge rasiriti kad sjednem i stalno imam potrebu podignuti stomak😅
Ista stvar i kod mene, bas nekako nisko i sve me brzo krene smetat u zdjelici. Imam ponekad jacu bol u preponi i to samo s desne strane 🙈 bas zadnjih dana i brze se umaram i stalno sam si teska bas. Jucer sam setala ultrasporo 20 min i crkla sam, bole leda, koljena, zdjelica, ko da me kamion udario. A tek 24.tj! Sta ce bit do kraja sve me strah 🙈
Ja na trbuhu nemam niti jednu striju, ali zato noge puneee, sa svih strana kupovala sam i neke kreme na notinu i od biobaze al nista to ne pomaze, ostalo mi samo nadat se da ce se povuc i manje vidit nakon trudnoce.
A umor cu povezat i sa losijim spavanjem, budim se na svaki bebin pokret, pa me probudi mačak koji legne preko mene, pa onda u 6 ujutro decku zvoni budilica da ide radit i poslje tog vise nebi zaspala nema šanse. I ja tako kad prošetam negdje uspušem se i počne me bolit trbuh valjd od težine i kad duže stojim me pritišće u doljnjem djelu, al beba se izgleda jos nije okrenila pa dobijem svako toliko i udarac nogom u doljnji dio, nekad imam osjecaj da ce mu noga izac van 😂 al danas smo ušli u 35 tjedan, još maloooooo, polako me pocela hvatat i trema i strah i panika i uzbuđenje sve u jednom, jedan dan sam puna samopouzdanja kak ce sve bit super i da cu se snaci, a drugi dan kako cu ja to, da nisam uopce spremna. Danas iz Istre idemo za Slavoniju jos malo na godisnji i kad se vratimo ide sva zavrsna priprema
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Hvala i ja se nadam .😊
Zelim ti da sve bude uredu i najbitnije da budeš dobro i ti i beba 💝
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji