Pozdrav mame i buduće mame,
evo ja bih vam se pridružila u odbrojavanju do malih štruca.
Inače imamo već sina od 4 godine i sad čekamo bracu u 5.mj.
2020. 👦🏻
I mene muci brijanje jer sam zadnji put naslijepo masakr napravila tako da mislim da ce dragi asistirati. Ionako voli u svemu sudjelovati pa eto 😂
Jucer sam bila kod svoje gin i morat cu jedan dan iduci tjedan na odjel gdje ce mi 24 sata pratit secer, nataste prije i poslije svakog jela. Uopce mi se to ne svida jer mi je dr sa odjela rekao da nema bolesti koje nema trenutno i nek se cuvam.
Cure koje ste pratile secer doma, kolika je granica poslije jela? Ista kao i ona kad se ogtt vadio?
Ja sam isto pitala nekidan i mislim da je Alexica ljubazno odgovorila da je <6.7 2h nakon jela
Ja sam bila jedino na onom testu u laboratoriju sto 3 puta vade krv i u međuvremenu se popije casa vode sa secerom, to je sve bilo okej, nista drugo mi nije spominjala
Pazite se jer su pocele opet korone, nesto sam nacula da ce izgleda opet zabraniti pratnje na porodu, nadam se da nije istina
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
I mene muci brijanje jer sam zadnji put naslijepo masakr napravila tako da mislim da ce dragi asistirati. Ionako voli u svemu sudjelovati pa eto 😂
Jucer sam bila kod svoje gin i morat cu jedan dan iduci tjedan na odjel gdje ce mi 24 sata pratit secer, nataste prije i poslije svakog jela. Uopce mi se to ne svida jer mi je dr sa odjela rekao da nema bolesti koje nema trenutno i nek se cuvam.
Cure koje ste pratile secer doma, kolika je granica poslije jela? Ista kao i ona kad se ogtt vadio?
Ja sam isto pitala nekidan i mislim da je Alexicaljubazno odgovorila da je <6.7 2h nakon jela
6.7 dva sata nakon,7.9 sat nakon
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam bila jedino na onom testu u laboratoriju sto 3 puta vade krv i u međuvremenu se popije casa vode sa secerom, to je sve bilo okej, nista drugo mi nije spominjala
Pazite se jer su pocele opet korone, nesto sam nacula da ce izgleda opet zabraniti pratnje na porodu, nadam se da nije istina
Kod nas su već zabranjene
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Da to je ogtt pretraga.
Ne znam di planiras roditi ali u Zg (petrova) nisu dopustene pratnje svakako
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pozdrav cure. Mene su opet uhvatile nesanice, pa spavam par sati svaki dan, poslje ko zombi...Barem se žgaravice smanjuju. Trudničke treninge sam pojačala na 3 puta tjedno, masaže na 2 puta mjesečno. Do sad sam odradila radionice babyhandling, babywearing, prehranu i idući tjedan imam dojenje - ove sve radionice su besplatne i preporučila bih svakom u Zg da ih iskoriste jer su odlične i edukativne, predavanja drže patronažne sa iskustvom. Sve radionice možete posjetiti dok ste trudne, a kad rodite možete doći individualno s partnerom i bebom i baš otvoreno pozivaju da se dođe. Dodatno idem na radionicu ljudskih prava u porodu, isto besplatno i u Zg. Također sam sebi i suprugu uzela trudnički tečaj i tečaj disanja i tiskanja na porodu - ove 2 se održavaju u prostoru gdje idem na treninge i one se plaćaju. Uglavnom učimo sve u 16 :D.
Depilacija - brazilku radim šećerom jednom mjesečno i isto sam nastavila u trudnoći. Noge sam brijala ali sam u trudnoći krenula na vosak kod kozmetičarke jer sam znala da će mi smetati stomak.
Malena ako mogu pitati kako već znaš da ide indukcija?
Koža mi je jako suha u trudnoći, tako da svaku večer mažem ulje ili kremu Biobaza mama ili Hipp za mame po cijelom tijelu. Osim toga, koristim uljnu kupku, a 2x tjedno napravim suho četkanje i piling. Ne bojim se toliko strija koliko pucanja kože kako se širim.
Gnijezdo - uzela sam neko XXL sa Jukki hr i zeznula se. Gnijezdo je preogromno pa ću ga vratiti i naručit manje
Kupanje - na jednoj od radionica patronažna nam je rekla da se beba prva 3 mjeseca ne treba kupat uljima i kupkama jer im to narušava prirodnu barijeru kože, te da je dovoljna samo voda, pa nisam još to planirala kupovati. Od krema su nam preporučili samo Pavlovićevu mast, eventualno nekad Sudokrem
Izdajalica-svi su mi rekli da to ne kupujem odmah jer ne znam hoće li mi trebati, a lako ode muž u ljekarnu, pa to nisam planirala uzet
Popis za rađaonu još nemam, ali slikala sam vaše i spremila na mob :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Čestitam svima na super pregledima ovih dana, samo neka bebice rastu ❤️ S obzirom da je meni prva trudnoća sve upijam što napišete, koliko god tražim na internetu što me zanima uvijek nešto novo i korisno saznam od vas...😊 Što se tiče brijanja, i ja sam naslijepo, dok nisam skužila da mi je ogledalo odmah nasuprot kade na zidu, tako da stojećki se lijepo uspijem obrijati 😂😂 Mene leđa, išijas ubija ovih dana, jedva ustajem kad sam u ležećem položaju, a preko noći okretanje u krevetu pakao, a malac i dalje neumorno lupa na sve strane.. Sad sam krenula sa vježbanjem, odnosno yogom, pa ću vidjeti hoće li pomoći. Čekam da prođem 27 tjedan pa se i ja idem cijepiti protiv hripavca.. Imam puno prijatelja, rođaka, poznanika koja imaji vrtićku djecu a trenutno je sad kod nas po vrtićima izbila Peta bolest, pa sad sam na oprezu i zbog toga, svela sam druženja na minimum dok se malo to ne smiri.. kako god jedva čekam da prođe još tih nekih 3 mjeseca i da se napokon porodim.. 😊
Za brijanje ne znam jel tko bio na Lycon vosak?
To mi je preporučila prija kad je bila trudna ,prije poroda je otišla i puno manje boli.
I ja bi se sama brijala rađe nego da oni u bolnici to rade.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji