![](/media/img/62/2d/864ec85398e743c209ae.jpeg)
Bila sam na pregledu. Zatvorena sam, cerviks 46 mm kaze sve je super, ne zna zasto me tako boli. Rekla je manji fiticki napor i puno vode tokom dana. Dala mi je utrogestan do iduce kontrole za 4 tj(veselo😂) i to je to. S bebom je
Hvala ti na info i super da je sve super. Oprosti, samo me zanima, koji si tjedan t? Pitam zbog velicine bebe. Meni je sa 26 tt bila na 800g - kaze dr da je dobro, al sam nalazila po nekim tablicama da bi mogla bit i teza..
Da li tvoja bude cura ili decko?
Moja je na pregledu isto u 26.tj. bila oko 800g, rekao je da je to u granicama normale, a vidim po webu da je nesto manje od prosjeka. Necu se buniti, bude je lakse
A spol ne bi trebao imati veze sa tezinom. Ja sam tocno bila na pocetku 26tt na pregledu. Mene brine jer radi drugih problema koje imam, manja velicina/tezina bebe moze ukazivati na opasnosti. Iako mi je dr rekla da je tezina okej, kao i mjere.
Bila sam na pregledu. Zatvorena sam, cerviks 46 mm kaze sve je super, ne zna zasto me tako boli. Rekla je manji fiticki napor i puno vode tokom dana. Dala mi je utrogestan do iduce kontrole za 4 tj(veselo😂) i to je to. S bebom je
Hvala ti na info i super da je sve super. Oprosti, samo me zanima, koji si tjedan t? Pitam zbog velicine bebe. Meni je sa 26 tt bila na 800g - kaze dr da je dobro, al sam nalazila po nekim tablicama da bi mogla bit i teza..
Moja je na pregledu isto u 26.tj. bila oko 800g, rekao je da je to u granicama normale, a vidim po webu da je nesto manje od prosjeka. Necu se buniti, bude je lakse
A spol ne bi trebao imati veze sa tezinom. Ja sam tocno bila na pocetku 26tt na pregledu. Mene brine jer radi drugih problema koje imam, manja velicina/tezina bebe moze ukazivati na opasnosti. Iako mi je dr rekla da je tezina okej, kao i mjere.
Ma sve je to ok ako je doktorica tako rekla
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Eh.. ma nisam vise sigurna u to koliko vjerujem nekim lijecnicima...
Na tu temu, jest da je malo "kasno", al ima li koja preporuku za nekog dobrog gina u Zg za vođenje visokorizicne trudnoce? Cisto da mogu za svoju dusu otici po drugo misljenje. Ne uspijevam bas izguglati prezimena po forumima - nalazim samo zastarjele informacije
Pozz cure,
Prosli tjedan sam dobila antibiotik Zinat jer me pravo uhvatilo, CRP mi je bio 130.
Međutim jučer opet dobijem kasalj i temperaturu i danas izvadim nalaze CRP 14, kazu gripa.
E sad, stalno mi temperatura ide oko 38, popijem paracetamol, preznojim se, i sve tako, trudim se da ga uzimam na svako 6 sati, ali meni evo već nakon 4 sata temp 38. Dr mi je rekla paracetamol ako ima temp nakon 6 sati. Kako da ja skinem temperaturu kad se ona pojavi ranije?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Drage cure, sretan Bozic i sve najbolje i od mene🎄🥂
Imala bih jedno pitanje, ako mi koja moze podjeliti iskustvo-
Jos nisam u tvojim tjednima, al moj iscjedak je proziran i pobijeli kad se osusi. Nije preobilan, iako mi po noci znaju gacice bit kao vlazne - bez fleke, vise kao da sam se uznojila dole. Inace, bila sam vec dva puta na hitnoj (ne radi iscjedka), i bilo je jos zena u cekaoni koje su bile tamo zbog pojacanog iscjedka. Ne znam detalje, nisam pitala, samo sam nacula. Zovi svog gina ak te strasi i pitaj. A mozes i na hitnu - neces biti jedina :) reci da te brine da nije plodna voda.
Bila sam na pregledu. Zatvorena sam, cerviks 46 mm kaze sve je super, ne zna zasto me tako boli. Rekla je manji fiticki napor i puno vode tokom dana. Dala mi je utrogestan do iduce kontrole za 4 tj(veselo😂) i to je to. S bebom je sve super, ima 900 grama, osjecam ju cijelo vrijeme i bas je bila vesela na pregledu. Uglavnom nemam razlog bolova takodjer je rekla leci na lijevi bok i pricekati da bol prodje, ako se nastavi ili bude bas grdo koji dan ici na hitnu za svaki slucaj da nebi krenuli trudovi ili sto god. Nsfam se da sam nekome pomogla eto. Ja sam mirnija posto znam da je sve ok al eto nije mi svakako svejedno sto ne znam razlog boli ali nadam se da se nece ni ponavljati🤞
Moja je na pregledu isto u 26.tj. bila oko 800g, rekao je da je to u granicama normale, a vidim po webu da je nesto manje od prosjeka. Necu se buniti, bude je lakse roditi :)
Evo moja je bila sa 27 tt oko 600 grama i doktor mi je rekao da je sve uredu 🤷🏼♀️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Netko je pitao za tjedne, ja sam 25+3 i nosim curicu iako mislim da to nema veze..beba ima 902grama:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Netko je pitao za tjedne, ja sam 25+3 i nosim curicu iako mislim da to nema veze..beba ima 902grama:)
Bozeeeee sta su vam te bebice sve tako velike 😂
Ok sad sam malo zabrinuta 🙈 pa valjda bi mi rekao nešto ? Narucio me normalno za 3 tjedna i rekao da je sve u najboljem redu…
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I kod mene budu bolovi,ali baš kao za WC i isto idem često,ali bude sve uredno.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bozeeeee sta su vam te bebice sve tako velike 😂
Ok sad sam malo zabrinuta 🙈 pa valjda bi mi rekao nešto ? Narucio me normalno za 3 tjedna i rekao da je sve u najboljem redu…
Ma nemoj se Mašo zabrinjavati oko toga, bitno ti je da ona linearno dobiva na težini i da raste, još pogotovo kad dr kaže da je sve u najboljem redu nema mjesta brigi. Jednostavno će biti sitnija beba, sve ti je to individualno i ovisi o masu faktora.
Moj je u 24+4 bio na 860 g, sad na 27+4 1370 g i sve se bojim kako ću ga rodit 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji