Ja imam obilan iscjedak cijelu trudnocu, isto bude bijelo u sredini, a okolo vodeno...skoro svaki dan osjetim da nesto procuri, cula sam da je obilan iscjedak normalan
Bh kontrakcije imam odavno, al nocas sam cilu noc imala jako cesto i bas bolno je bilo. I sad sam se prepala katastrofa😩
Yellowsubmarine, mene često boli nešto ponoći, ali kad promijenim položaj popusti. Vjerujem da si probala i to... žao mi je da te baš uhvati i ne pušta... meni su noći teže od dana. osim što me ponekad izluđuje sindrom nemirnih nogu, neobjašnjiv osjećaj, zna me uhvatiti u autu ili na kauču navečer...
baby development in progress ~ 14.3.24.
Nocas sam probavala sve, od okretanja, od piskenja, od vode, i magnezij sam pila i evo ne znam. Kao da je stalno tvd, samo ponekad malo vise, i jako cesto.
Jutro svima! Nocas sam se bas namucila i ne jos uvijek ne razumjem sta je to bilo.
Oko 23:30 taman sam se mislila ici spavati i pocela sam osjecati neke lagane grceve, kao menstrualne. Kad sam legla to se nastavilo, nisam mogla zaspati jer svaki put kad krenem tonuti u san osjetim grc. Ne mogu reci da su bili jaki, niti u pravilnom intenzitetu. Onda sam se par puta dizala, pila vode, setala po kuci, mjenjala polozaj u krevetu, ali nisu stajali. Onda sam pomislila da nije probava, otisla u wc i obavila nuzdu. Ali kad sam legla u krevet nista lakse mi nije bilo, mozda cak i mrvicu jace sam ih osjecala. Tako sam lezala okrecuci se s boka na bok, i onda opet oko 4:30 osjetim da moram na wc i opet odem. Nakon toga mi se smanjilo i napokon sam uspjela zaspati od 5 do 8 jutros. U 8 kad sam se probudila prvo sam opet osjetila bol kao za wc i opet odem i opet obavim. Znaci 3 puta u nekih 6 sati, nije proljev, skroz normalno sve. Moram naglasiti da sam tokom svih tih grceva nocas osjecala bebu kako me lupa. To je valjda dobar znak??? Vise ne znam jesam se otrovala hranom, ili mi nesto nije dobro sjelo, ili nesto trece?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Yellowsubmarine, mene često boli nešto ponoći, ali kad promijenim položaj popusti. Vjerujem da si probala i to… žao mi je da te baš uhvati i ne pušta… meni su noći teže od dana. osim što me ponekad izluđuje sindrom nemirnih nogu, neobjašnjiv osjećaj, zna me uhvatiti u autu ili na kauču navečer…
Ja sam imala “nemirne noge” u prosloj trudnoci i zbog njih ne bi spavala cijelu noc. Doktorica me tada uvjeravala da je to sve normalno u trudnoci, ali onda sam negdje procitala da to znaci manjak zeljeza. Na svoju ruku sam tad uzela zeljezo od solgara jer vise nisam znala sto bih, i tada je sve stalo. Pa eto ako ce pomoci
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Zapravo je racunica logicna ali zbunjujuca. Ako npr. otvaras porodiljni u 1 mj, gledaju se ISPLATE u mjesecu prije pocetka porodiljnog tj. u 12. mjesecu isplacena je placa za 11 mj i onda brojis 6 mjeseci unazad-11,10,9,8,7,6.
Tako ako porodiljni pocinje 1.2. nikako se ne moze gledati placa za 1 mj jer ce ona tek biti isplacena tokom 2. mjeseca, gleda se isplata u 1 mjesecu a to je bilo placa za 12 mjesec pa 6 mj unazad (12,11,10,9,8,7).
Sad su jos i dobri iznosi kako je bilo prije, al ne daj boze da cure s vecom placom moraju na komplikacije. Stvarno poticajno 🥲
8/2022 missed ab. 8+4
9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷
Nocas sam probavala sve, od okretanja, od piskenja, od vode, i magnezij sam pila i evo ne znam. Kao da je stalno tvd, samo ponekad malo vise, i jako cesto.
Ja ponekad imam kao menstrualne bolove, ali ne često, tu mi pomogne magnezij citrat, jedino što imam problema malo češće je isto tvrd stomak, poveća mi se za dva cm, i bolovi oko pupka, osjećaj kao da će mi se stomak raspući, vjerojatno puno zraka se stvori, e ja u tom slučaju popijem dva espumisana, i to mi uvijek pomogne, to mi je doktorica rekla da slobodno cijelu trudnoću mogu koristiti, e sad dali bi tebi šta pomoglo kad ti se tako stvrdne stomak, možeš probati..
Yellowsubmarine, mene često boli nešto ponoći, ali kad promijenim položaj popusti. Vjerujem da si probala i to… žao mi je da te baš uhvati i ne pušta… meni su noći teže od dana. osim što me ponekad izluđuje sindrom nemirnih nogu, neobjašnjiv osjećaj, zna me uhvatiti u autu ili na kauču navečer…
Ja sam imala “nemirne noge” u prosloj trudnoci i zbog njih ne bi spavala cijelu noc. Doktorica me tada uvjeravala da je to sve normalno u trudnoci, ali onda sam negdje procitala da to znaci manjak zeljeza. Na svoju ruku sam tad uzela zeljezo od solgara jer vise nisam znala sto bih, i tada je sve stalo. Pa eto ako ce pomoci
Meni su zadnjih dana kad legnem nemirne noge i u snu me grcevi u nogama uhvate, idem vadit krv poslije nove godine tako da cu onda vidjet stanje sa zeljezom. Makar ovo vise vezem sa Mg🤔 pijem onaj rodaikal 2x1
💙
Zapravo je racunica logicna ali zbunjujuca. Ako npr. otvaras porodiljni u 1 mj, gledaju se ISPLATE u mjesecu prije pocetka porodiljnog tj. u 12. mjesecu isplacena je placa za 11 mj i onda brojis 6 mjeseci unazad-11,10,9,8,7,6.
Tako ako porodiljni pocinje 1.2. nikako se ne moze gledati placa za 1 mj jer ce ona tek biti isplacena tokom 2. mjeseca, gleda se isplata u 1 mjesecu a to je bilo placa za 12 mjesec pa 6 mj unazad (12,11,10,9,8,7).
Sad su jos i dobri iznosi kako je bilo prije, al ne daj boze da cure s vecom placom moraju na komplikacije. Stvarno poticajno 🥲
Racunica je logicna ako ides na porodiljni pocetkom mjeseca. Meni treba poceti 31.1. i skroz mi je nelogicno da zadnja placa koju gledaju je od 11. mjeseca
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji