Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    27. Prosinac 2023. 20:48

lucq

Bananica80

I hocu.. jel ima tko kojih preporuka kod koga? Al ja cu ti se sekirat do kraja trudnoce sigurno. Ovo moje st(r)anje uzrokuje infarkte i insuficijencije posteljice sto dovodi do mrtvorodjenja 😑 Tako da mi nema druge nego "strepiti" do samog kraja. I nadati se da su pogodili terapiju i da cemo imati srece. I otici u privatnika koji put na dodatni pregled.. zato mi treba neki "dobar" strucnjak fetalne medicine koji dobro barata UZVom. Na podrucju Zg

Preporuka za doktoricu Beatu Gebauer u poliklinici Podobnik, ima dosta godina staža + subspecijalist je fetalne medicine, strpljiva i detaljna
    I tamo imaju dobar ultrazvuk

Hvala ti puno na info!!! 😘

Donna2022
    27. Prosinac 2023. 21:55

Martinaaa_

Moja beba je sa 20tt bila 350g, a prosli tjedan kad sam bila punih 29 je bila 1335g
    A sto se tice iscjedka koma, bez dnevnog uloska ne mogu, to promoci i na tajice. Ne svrbi, nema neobican miris samo je voden sa dosta bijelog gustog

Martina, tako i meni, ne uvijek ali danas kad sam dosla iz grada doma nakon sto cca 2 h nisam bila na wc-u ono kao da sam se popiskila u gacice, mokro i bijelo sluzavo🤪 kasnije kroz dan lagano.. ah stalno nesto🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Yellowsubmarine
    27. Prosinac 2023. 22:06

Evo me sa pregleda. Zatvorena, cerviks uredan, malac super. Sto se dogadja ne znam a bome nije siguran ni dr. Dobila sam Utrogestan 2 navecer da stavim i Normabel po potrebi. Moram ujutro vaditi nalaze, crp, urin. Rekao je da puno vise odmaram i lezim, ocito me i malo napora obori. 😔

• tear_of_happiness
    27. Prosinac 2023. 22:58

Nadam se da ti je sada bar malo lakše i da će ti nalazi biti ok. Neka sve prođe sa malo više odmora i super 🍀 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Donna2022
    27. Prosinac 2023. 23:46

Yellowsubmarine

Evo me sa pregleda. Zatvorena, cerviks uredan, malac super. Sto se dogadja ne znam a bome nije siguran ni dr. Dobila sam Utrogestan 2 navecer da stavim i Normabel po potrebi. Moram ujutro vaditi nalaze, crp, urin. Rekao je da puno vise odmaram i lezim, ocito me i malo napora obori. 😔

Ylowsubmarine- Da li si se cijepila protiv hripavca? Pitam jer sam ja imala neobjasnjivu upalu koja mi je izazvala  trudove 10 dana nakon cijepljnja.. ne mogu tvrditi da je od toga, niti doktori to kazu, zapravo i oni se ogradjuju ali kazu da nije nemoguce..
    Ugl srecom smirilo mi se nakon antobiotika ali crv sumnje je ostao🤷‍♀️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Yellowsubmarine
    28. Prosinac 2023. 06:43

Donna2022

Yellowsubmarine

Ylowsubmarine- Da li si se cijepila protiv hripavca? Pitam jer sam ja imala neobjasnjivu upalu koja mi je izazvala trudove 10 dana nakon cijepljnja.. ne mogu tvrditi da je od toga, niti doktori to kazu, zapravo i oni se ogradjuju ali kazu da nije nemoguce..
    Ugl srecom smirilo mi se nakon antobiotika ali crv sumnje je ostao🤷‍♀️

Nisam se cijepila, sjecam se kad si pisala o tome, jos razmisljam da li cu se cijepiti😅
    Noc mi je evo bila mirna, nadam se da ce tako i ostati, javim kakvi su nalazi i sto je dr rekao😌

sophisticy
    28. Prosinac 2023. 09:12

cure, imam jedno pitanje. tjedni idu, a meni je ovo prvo dijete i ja nemam pojma što trebam kupiti. dobila sam robicu - bodije, hlačice i par majčica. koliko mi uopće toga treba? što mi još treba u veličini 50? svi me pitaju imam li outfit za izlazak bebe iz bolnice  - nemam jer nemam pojma što joj trebam uzeti. imate li neki link da možete reći - uzmi to za curicu? trebam li za izlazak iz bolnice skafander, jaknicu? onak, gdje se savjetuje o tim stvarima ako nemaš nikoga u blizini s bebama? na sto muka sam.  
    a htjela bih to sad riješiti ovih dana da mogu biti mirna zadnje tjedne, a i ako dođe do ranijeg poroda, da ne brinem oko tih stvari... ako ćemo šetati vani, jel za to isto oblačim skafander, jaknicu ili što? imate li ideju gdje da se informiram o nekom popisu nužne robice ako ovdje to nije adekvatna tema 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• lalllla
    28. Prosinac 2023. 09:44

sophisticy

cure, imam jedno pitanje. tjedni idu, a meni je ovo prvo dijete i ja nemam pojma što trebam kupiti. dobila sam robicu - bodije, hlačice i par majčica. koliko mi uopće toga treba? što mi još treba u veličini 50? svi me pitaju imam li outfit za izlazak bebe iz bolnice - nemam jer nemam pojma što joj trebam uzeti. imate li neki link da možete reći - uzmi to za curicu? trebam li za izlazak iz bolnice skafander, jaknicu? onak, gdje se savjetuje o tim stvarima ako nemaš nikoga u blizini s bebama? na sto muka sam.
    a htjela bih to sad riješiti ovih dana da mogu biti mirna zadnje tjedne, a i ako dođe do ranijeg poroda, da ne brinem oko tih stvari… ako ćemo šetati vani, jel za to isto oblačim skafander, jaknicu ili što? imate li ideju gdje da se informiram o nekom popisu nužne robice ako ovdje to nije adekvatna tema

Pa treba ti po par komada od svakog broja tipa 5,6 komada robe do broja 68 po meni za pocetak, ja sam prvog sina rodila 52 cm tako da mi robica 50 nije niti trebala ali naravno da treba kupiti/posuditi u slucaju da beba bude manja. Treba ti par pidzamica, bodija, hlacica, carapica, kapica i rukavica s tim da ja rukavice nisam stavljala. Za izlazak iz bolnice ti treba jaje za pocetak😂, bodi dugih rukava, majcica i hlacice, jaknica ili skafanderic, dekica, kapica i carapice. Bit ce hladnije vrijeme pa eto nemora mozda skafander ali neka jaknica pa preko dekica npr. U setnji isto skafanderic ili jaknica , u c&a ima odlicnih modela po super cijenama( oni krzneni cupavi koji su bas topli) i lako se oblace. Uvijek imaj na umu da je bebi prvih par mj hladnije nego tebi u prostorima jer im je u maternici jako toplo i kad izadju onda im ss temp poseremeti i zapravo im treba sloj robe vise nego tebi( tako su meni barem objasnili) i tog se drzim i nemam problema s prehladama itd. Takodjer, imam doma susilicu pa mi zapravo roba bude u par sati oprana i suha, po tome imam i manje kolicine robe jer samo perem i susim ovo sto imam.tako da ako imas to ti je odlicno. Nadam se da sam ti bar malo pomogla:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Malena1122
    28. Prosinac 2023. 10:24

Jutro žene Sretan Vam Božić ❤️.
    Mi smo na putu pa dok se priključim. Bili smo u Slavoniji 10 dana jučer smo išli u Vukovar. Ja nisam svijesna sekunde da me čeka porod za cca 6 tjedana 🥹. 
    Otvaram porodiljni 5.1,a moj Gyn je na go navodno se može otvorit 9.1 kad se vrate s tim datumom. Baš su me iznervirali. 
    Šta aw tiče težine bebe ne zamarajte se. Često i fulaju. Meni vazda veliku bebu predviđaju. Prvi put falilo sad ćemo vidit drugi. On je na ravno 31 tjedan bio 1900 g. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

sophisticy
    28. Prosinac 2023. 10:26

Jesiii, puno hvala  znači imam dovoljno, i ja imam sušilicu i radije neću gomilati. A jesi ti kupovala neki posebni outfit za izlazak (set) ili si ovako sama sparila kompletić? :) 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.