Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    26. Prosinac 2023. 17:31

Da. Danas bas menstrualni bolovi i onako pritiskanja, ne znam dal su BH ili obicni bolovi. Sutra idem svakako na pregled ali ne znam da li bi svejedno trebala otici na hitnu. Sad se malo smirilo ali tocno tako ms bolilo pred svaku mengu i ono stisne pa pusti i tako sigurno nekih sat vremena iz cista mira

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    26. Prosinac 2023. 19:02

Lallla koliko kuzim BH ne bi trebali boljeti. Kad njih imam (valjda) onda mi se bas skameni dio trbuha - bude kao grc, ali slicnije grcu kojeg osjetim u npr nozi - samo ne bolno. Ovo je bas nekako tupa bol.. evo ja stvarno se nadam probava. Em imam zatvor, em su nam organi malo "ispremjestani" sa trudnocom. 
    Za utjehu, pitala sam na pregledu prosli tjedan - dr mi nije nista posebno komentirala. Pitala me koliko cesto to bude i kad sam ja rekla da je cca jednom dnevno svaka dva dana, rekla je da je to onda bez problema. Na pregledu sam bila zatvorena i sa norm razinom plodne vode. Tako da valjda nije drama. Rekla sam si da cu na hitnu ak bas bude bolilo jako ili ako bude dolazilo cesce u nekakvim intervalima. Javi ako ti se da sta ti kazu na pregledu

Martinaaa_
    26. Prosinac 2023. 19:06

Mene isto muci zatvor i za to pijem sok od sljive i taj dan kad bi trebala na wc dobijem grceve i bolove u crijevima i tek onda idem u wc. Poslije toga nema bolova
    Ali dosta hrane mi jako tesko pada na zeludac
    A bh kontrakcije stvarno nisam osjetila dosada

💓

• dajana11
    26. Prosinac 2023. 21:27

Pozdrav cure, primjetila sam prije 3, 4 dana bijeli grudvasti iscjedak sa vodom okolo, kao da sam piskila. Gacice mi budu skroz mokre. Imala sam ureaplaznu i nakon 3 mjeseca sam je se konacno rijesila, sad sam 24+4 tj. Da li je u pitanju curenje plodove vode ili samo iscjedak ili se mozda ureaplazma opet vratila. Ovo mi je prva trudnoca pa ne znam je li to normalno ili ne... 

Yellowsubmarine
    26. Prosinac 2023. 21:37

dajana11

Pozdrav cure, primjetila sam prije 3, 4 dana bijeli grudvasti iscjedak sa vodom okolo, kao da sam piskila. Gacice mi budu skroz mokre. Imala sam ureaplaznu i nakon 3 mjeseca sam je se konacno rijesila, sad sam 24+4 tj. Da li je u pitanju curenje plodove vode ili samo iscjedak ili se mozda ureaplazma opet vratila. Ovo mi je prva trudnoca pa ne znam je li to normalno ili ne…

Tako mi je u prvoj bilo, i sve je bilo normala. Opet, nemoj se u mene pouzdati. Kada ti je iduci pregled? 

Yellowsubmarine
    26. Prosinac 2023. 21:39

Sto se tice crijeva, zgaravice i zeludca - katastrofa. 
    Sta god jedem, brzo se zasitim jer su sad crijeva uvise a inace imam Sibo i problematicna crijeva tako da je ovo kaos😵‍💫 zgaravica svaku vecer. Upravo idem popit casu hladnog mlijeka pa cemo viditi😅

• dajana11
    26. Prosinac 2023. 21:54

Yellowsubmarine

dajana11

Pozdrav cure, primjetila sam prije 3, 4 dana bijeli grudvasti iscjedak sa vodom okolo, kao da sam piskila. Gacice mi budu skroz mokre. Imala sam ureaplaznu i nakon 3 mjeseca sam je se konacno rijesila, sad sam 24+4 tj. Da li je u pitanju curenje plodove vode ili samo iscjedak ili se mozda ureaplazma opet vratila. Ovo mi je prva trudnoca pa ne znam je li to normalno ili ne…

Tako mi je u prvoj bilo, i sve je bilo normala. Opet, nemoj se u mene pouzdati. Kada ti je iduci pregled?

08.01. da li da cekam ili da idem ranije? 

Yellowsubmarine
    26. Prosinac 2023. 22:19

dajana11

Yellowsubmarine

dajana11

Mislim da u ljekarnoj ima nesto kao test na testiranje plodne vode. Al pricekaj jos vidi sutra kako ce biti. 
    Meni se dogodilo u prvoj tako, i ja sam bila vec gotova plodna voda i to je to. Cak sam osjetila kao da nesto toplo izadje iz mene. I na kraju na pregledu zatvorena skroz, plodna voda uredna. A isto bi mi tako na gacicama bila mokra fleka i malo iscjedka. A zapravo je to sve bio samo iscjedak 🤷🏼‍♀️

• lalllla
    26. Prosinac 2023. 22:46

dajana11

Yellowsubmarine

dajana11

Ja sam imala ureaplazmu koju nisam mogls lijeciti jer je bila rezistentna na sve lijekove u prvoj trudnoci , nisam imala bas nekih problema s takvim iscjetkom.. ja bi otisla svakako ranije na pregled ako si u mogucnosti cisto da si mirne glave. A ti vidi kak ti bude ovih dana pa mozda se situacija i smiri.. 
    a ja svakako javim kaj mi dr kaze sutra na pregledu za ove bolove kao menstrualne itd

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    27. Prosinac 2023. 08:03

dajana11

Ja sam imala nedavno takav iscjedak, jako obilan grudasti s dosta čiste vode okolo. Otišla sam na pregled i ispalo je da imam candidu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.