![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Lista pregleda:
LavicaBP 28.12
lucq 29.12
Alexica 29.12
Zelena123 2.1
Mary36 04.1
Miljevićka08.02 5.1
Tratinčica123 8.1
Mrva1104 8.1
dajana11 8.1
pepapepa 9.1
WhiteOrchid 9.1
Malena1122 15.1
Maša 15.1
Antonela2024 16.1
Leptirica 123 23.1
Mrva1104 25.1
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Evo me sa pregleda. Zatvorena, cerviks uredan, malac super. Sto se dogadja ne znam a bome nije siguran ni dr. Dobila sam Utrogestan 2 navecer da stavim i Normabel po potrebi. Moram ujutro vaditi nalaze, crp, urin. Rekao je da puno vise odmaram i lezim, ocito me i malo napora obori. 😔
Ylowsubmarine- Da li si se cijepila protiv hripavca? Pitam jer sam ja imala neobjasnjivu upalu koja mi je izazvala trudove 10 dana nakon cijepljnja.. ne mogu tvrditi da je od toga, niti doktori to kazu, zapravo i oni se ogradjuju ali kazu da nije nemoguce..
Ugl srecom smirilo mi se nakon antobiotika ali crv sumnje je ostao🤷♀️
Nisam se cijepila, sjecam se kad si pisala o tome, jos razmisljam da li cu se cijepiti😅
Noc mi je evo bila mirna, nadam se da ce tako i ostati, javim kakvi su nalazi i sto je dr rekao😌
Mislim ne mogu tvrditi da je to, niti itko moze.. da li su ti urinokulturu radili? Meni se smirilo nakon 2 dana, nakon infuzije tokolize i antibiotika i srecom (da pokucam u drvo) nije se vise ponavljalo, ali nikad nisu ustanovili zasto se javilo, osim da je bila neka upala (CRP povisen)..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Jesiii, puno hvalaznači imam dovoljno, i ja imam sušilicu i radije neću gomilati. A jesi ti kupovala neki posebni outfit za izlazak (set) ili si ovako sama sparila kompletić? :)
Pa vecinu stvari sam kupovala u h&m gdje su vec napravljeni kao kompletici pa sam mu to uzela, nista specijalno, bitno da mu je udobno i mekano. Kao trenerkica je bila i preko je imao jaknicu i dekicu:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Evo me sa pregleda. Zatvorena, cerviks uredan, malac super. Sto se dogadja ne znam a bome nije siguran ni dr. Dobila sam Utrogestan 2 navecer da stavim i Normabel po potrebi. Moram ujutro vaditi nalaze, crp, urin. Rekao je da puno vise odmaram i lezim, ocito me i malo napora obori. 😔
Ylowsubmarine- Da li si se cijepila protiv hripavca? Pitam jer sam ja imala neobjasnjivu upalu koja mi je izazvala trudove 10 dana nakon cijepljnja.. ne mogu tvrditi da je od toga, niti doktori to kazu, zapravo i oni se ogradjuju ali kazu da nije nemoguce..
Ugl srecom smirilo mi se nakon antobiotika ali crv sumnje je ostao🤷♀️
Nisam se cijepila, sjecam se kad si pisala o tome, jos razmisljam da li cu se cijepiti😅
Noc mi je evo bila mirna, nadam se da ce tako i ostati, javim kakvi su nalazi i sto je dr rekao😌
Mislim ne mogu tvrditi da je to, niti itko moze.. da li su ti urinokulturu radili? Meni se smirilo nakon 2 dana, nakon infuzije tokolize i antibiotika i srecom (da pokucam u drvo) nije se vise ponavljalo, ali nikad nisu ustanovili zasto se javilo, osim da je bila neka upala (CRP povisen)..
Bas sam jutros nosila urin i vadila krv za kks i crp da vidimo pa evo cekam nalaze. Danas mi je svakako okej, al trbuh mi je napet stalno. Valjda ce biti dobro kroz koji dan☺️
Lista pregleda:LavicaBP 28.12lucq 29.12Alexica 29.12Zelena123 2.1Mary36 04.1Miljevićka08.02 5.1Tratinčica123 8.1Mrva1104 8.1dajana11 8.1pepapepa 9.1WhiteOrchid 9.1Malena1122 15.1Maša 15.1Antonela2024 16.1Leptirica 123 23.1Mrva1104 25.1
Meni je iduci pregled 25.1😃
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jesiii, puno hvalaznači imam dovoljno, i ja imam sušilicu i radije neću gomilati. A jesi ti kupovala neki posebni outfit za izlazak (set) ili si ovako sama sparila kompletić? :)
Sophiaticy- evo par mojih savjeta iako mi je isto prva bebica ali imam male bebe oko sebe pa su me savjetovali😉
Ja sam uzela jednu malo ljepsu tuticu br 56 za izlazak (tj to joj je buduca baka kupila😉, ispod cu joj obuci bodi na duge rukave i preko tuticu-skafanderic, kapica i pokrit ju dekicom i u jaje. Kako sam cula neke bolnice ne dozvoljavaju da beba u skafanderima ide u jaje, kao zbog sigurnosti u voznji, da se sigurnije vežu kada nemaju skafander.. tako da sam ja uzela jos onu “medo” jaknicu za svaki slucaj, to mi je u autu lakse skinuti ako bude trebalo..
Inace sto se tice robice meni su savjetovali da uzmem dosta bodija tako da sam se ja opskrbila u svim velicinama pocetnim po 8-10 bodija (ima povoljnih pamucnih u Sinsayu, Pepcu, H&M) i tutica/pidzamica. Ostalo sam uzela onako za “gust”- par kompletica kad krenemo u setnjice😉
S time da sam krenula od 56 s velicinama, 50 sam samo jednu tuticu ako zatreba, racunam da cu joj malo preklopiti rukave ako joj 56 bude veliko, svi mi tako kazu jer da te prve velicine zacas prerastu.
I uzmi dosta tetra pelena i krpica, to navodno treba stalno🤪
Sad sam na bocicama i plahticama, stvarno treba milion sitnica🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja uopce nisam uzimala niti planiram uzeti bilo sta u velicini 50, a uzet cu vrlo malo u velicini 56. Takvo iskustvo imam sa prvim sinom, 56 je obukao ravno dva puta jer je rodjen sa 55 cm i 4900g. Ovog puta imam i susilicu kuci pa ne brinem oko kolicine robice. Ja sam kupila neki preslatki kompletic za izlazak iz bolnice, tuticu i kao medo jaknicu, kapicu u kompletu (ispod ce ici bodi i pokrit cemo ga dekicom, racunam da pocetkom 4 mjeseca u Splitu i nece biti hladno). Svi smo se doma rastopili od slatkoce na taj kompletic, pogotovo stariji braco koji vise ne moze docekati❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Moja malena je rođena 49 cm,a ja i tad nisam kupila nego možda jednu stvar 50 koju je nosila 10ak dana i prerasla. Sad sam sve uzimala 56,62 i to je to od brojeva jer će krenut uskoro i vrućine i nema smisla da gomilam previše robe.
Curka mi je izišla u bijelom pletenom kompletu,a za njega sam uzela sad sličan sivi. Preko će poplun i to je to. Ionako ide u auto i neće puno bit vanka. Ne želim gomilat puno robice jer je po meni to bacanje para. Sređivanje starta tek sa godinu kad djeca prohodaju i izađu iz kolica. To je neko moje iskustvo. Ja sam kupovala nemilo jer… cura i pola toga nije ni obukla.
Naručila sam jastuk za nošenje koje ću stavit isto u kolica kad budemo šetali i medić neki dan da zari.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jutro žene Sretan Vam Božić ❤️.
Mi smo na putu pa dok se priključim. Bili smo u Slavoniji 10 dana jučer smo išli u Vukovar. Ja nisam svijesna sekunde da me čeka porod za cca 6 tjedana 🥹.
Otvaram porodiljni 5.1,a moj Gyn je na go navodno se može otvorit 9.1 kad se vrate s tim datumom. Baš su me iznervirali.
Šta aw tiče težine bebe ne zamarajte se. Često i fulaju. Meni vazda veliku bebu predviđaju. Prvi put falilo sad ćemo vidit drugi. On je na ravno 31 tjedan bio 1900 g.
Nemoj se nervirati, tako i ja otvaram naknadno jer je i moj na GO, a ranije mi kao ne moze (iako na stranicama hzzoa pise da mora najkasnije 15 dana prije pocetka porodiljnog). S tim da je meni prvi dan 1.1. pa je samim tim neradni.
Nadam se da nece biti problema jer ja sam vec na GO do kraja godine, a na posao ne dolazim 2.1. 😅
Nas dvije smo izgleda tu prve s terminima. :)
Mene ceka sad nakon nove godine pranje i slaganje robice i ove finalne sitnice.
Jel se nekom desila slična bol - od sinoć par puta kao da me presjeklo unutra, nekako od stomaka pa skroz dolje do otvora...Nisam radila ništa drugačije, kad sam legla spavat presjeklo me par puta i danas. Ne želim bezveze paničariti, nadam se da je normalno? :D
Ja uskoro kupujem sušilicu, znam da će biti spas za toliku količinu robe.
Idući tjedan se idem cijepiti protiv hripavca po preporuci ginekologa.
Što se tiče robe za bebu, ja sam ovo do sada kupila: 6 bodija dugi rukav 0-3m (kupila sam ih u trgovini Next, oni imaju takve veličine, ali navodno je to od 56 do 62), 4 bodija kratki rukav 0-3m, 1 pamučni kombinezon za spavanje 3-6m (vel 62-68) i 1 plišani kombinezon kao za šetnju vani 0-3m. Osim toga uzela sam još 3 kapice i 4 para čarapica 0-3m. Pretpostavljam da još trebam toga kupiti, ali ni sama nisam pametna koje rukave da uzimam u sljedećim veličinama? Osim toga zbunjuje me ovaj bodi-jel on bebi kao potkošulja i kompletna obleka? xD Ako uzmem trenerku i majicu, da li to ide na bodi ili je bodi dovoljan?
Netko je spominjao dr Beatu Gebauer, nisam bila kod nje ali sam dobila puno preporuka za nju!
Yellowsubmarine, drago mi je da je pregled dobar, jesi danas dobila nalaze?
Sophisticy ja sam jednako izgubljena :D. Istražujem bočice, izdajalice, vrste robe...čovjek se stvarno lako izgubi u ovome. Ovdje ne mogu zalijepiti sliku, ali ako si u Facebook grupi Porod u Hrvatskoj-razmjena iskustva, možeš pronaći ovakve popise u tražilici. Ja sam sebi uslikala par popisa i spremila na mobitel. Neki su iskreno preopširni, ali bude i dobrih napomena od strane iskusnih žena, a vjerujem da ćemo i ovdje na forumu dobiti puno informacija mi nove :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji