![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Sretan Bozic svima i sve najbolje Vam zelim!
Moram priznati da sam se preforsirala za ove blagdane iako sam samoj sebi govorila da necu ove godine. Zato sam jucer vecinu dana odmarala i lezala😃
Imam osjecaj da te dane kad se preforsiram slabije osjecam i bebu, ne znam je li i Vama tako?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Moram priznati da sam se preforsirala za ove blagdane iako sam samoj sebi govorila da necu ove godine. Zato sam jucer vecinu dana odmarala i lezala😃
Imam osjecaj da te dane kad se preforsiram slabije osjecam i bebu, ne znam je li i Vama tako?
Da, mislim da beba voli spavati kad hodam ili nesto radim
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, to sam i ja primijetila, sto vise radim i hodam okolo, to ju slabije osjecam, one dane kad sam u miru doma, samo lupa…
Panorama low risk 〰️💙
Drage moje, sretan Božić svima koji slave ❤️
I ja sam bas jucer komentirala sa svekrom kako se necemo okrenit a doci ce malac 🙈
💙
Da, mislim da beba voli spavati kad hodam ili nesto radim
Tako je, to je i odgovor za Sandra. Bebe su većinom mirne kad smo mi u pokretu, šetamo, radimo. Nikad nećete osjetiti bebu u šetnji, nego tek kad sjednete ili legnete. I zato se bebe rode naviknute na nošenje, jer su se 9 mjeseci nosile, pa tako i odgovorite dežurnim babama kad vas pitaju zašto vam je dijete stalno na rukama 😅
Zanimljivo kako je to više smetalo ljudima oko mene nego meni, uživam i danas ih kokolati 💙💙
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sretan Bozic svima koji slave❤️
Takodjer, zanima me da li ikoja otkad je trudna ima osjetljivija crijeva i zeludac , doslovno skoro sve sto pojedem mi tesko sjedne pa makar i neki najlaksi obrok, za Bozic i ove dane se nisam bas prejedala, pojedem vecu kolicinu ali manje ibroka u danu(mozda je do toga) ali svakako me zanima da li uzimate neke probiotike crijevne ili nesto jer ovo vise nema smisla😂sta god pojedem imam problem, isla na wc ili ne, crijeva rade ili bole ili zeludac ili je to beba vise nisam ni sama sigurna
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Mene muci i crijeva i zeludac, stalno me boli zeludac kao da me nesto zulja. I uzasnu zgaravicu imam.
💓
Lalllla i Martina, neni su mučnine prestale pa mi više ne pada skoro ništa teško na želudac, ali osim zatvora kojem ne pomaže ni Donat mg ni magnezij, nemam te bolove u crijevima i želucu što spominjete 🤷 Možda vam je beba visoko pa pritišće? Ili da spavate na dva jastuka, zbog žgaravice? 🙄
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Meni je zgaravica prestala al me muce crijeva. Barem mislim da su to crijeva. Cesto imam feeling kao pred mengu, a nisu kontrakcije maternice. Barem ne bih rekla da je maternica. A meni je menga uvijek vezana uz probavu. Pokusavam jesti vise vlakana, vise se kretati, magnezij... al kako koji dan me uhvati
Sortiraj odgovore
Najstariji