Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    26. Prosinac 2023. 07:25

Sretan Bozic svima i sve najbolje Vam zelim!
    Moram priznati da sam se preforsirala za ove blagdane iako sam samoj sebi govorila da necu ove godine. Zato sam jucer vecinu dana odmarala i lezala😃  
    Imam osjecaj da te dane kad se preforsiram slabije osjecam i bebu, ne znam je li i Vama tako?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    26. Prosinac 2023. 10:19

Sandra25

Moram priznati da sam se preforsirala za ove blagdane iako sam samoj sebi govorila da necu ove godine. Zato sam jucer vecinu dana odmarala i lezala😃
    Imam osjecaj da te dane kad se preforsiram slabije osjecam i bebu, ne znam je li i Vama tako?

Da, mislim da beba voli spavati kad hodam ili nesto radim

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

LaLa20
    26. Prosinac 2023. 11:51

Sandra25

Da, to sam i ja primijetila, sto vise radim i hodam okolo, to ju slabije osjecam, one dane kad sam u miru doma, samo lupa…

Panorama low risk 〰️💙

• Mrva1104
    26. Prosinac 2023. 12:33

Drage moje, sretan Božić svima koji slave ❤️
    I ja sam bas jucer komentirala sa svekrom kako se necemo okrenit a doci ce malac 🙈

💙

• Baby.nb.3
    26. Prosinac 2023. 13:59

Anica88

Sandra25

Da, mislim da beba voli spavati kad hodam ili nesto radim

Tako je, to je i odgovor za Sandra. Bebe su većinom mirne kad smo mi u pokretu, šetamo, radimo. Nikad nećete osjetiti bebu u šetnji, nego tek kad sjednete ili legnete. I zato se bebe rode naviknute na nošenje, jer su se 9 mjeseci nosile, pa tako i odgovorite dežurnim babama kad vas pitaju zašto vam je dijete stalno na rukama 😅
    Zanimljivo kako je to više smetalo ljudima oko mene nego meni, uživam i danas ih kokolati 💙💙

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    26. Prosinac 2023. 14:00

Sretan Bozic svima koji slave❤️
    Takodjer, zanima me da li ikoja otkad je trudna ima osjetljivija crijeva i zeludac , doslovno skoro sve sto pojedem mi tesko sjedne pa makar i neki najlaksi obrok, za Bozic i ove dane se nisam bas prejedala, pojedem vecu kolicinu ali manje ibroka u danu(mozda je do toga) ali svakako me zanima da li uzimate neke probiotike crijevne ili nesto jer ovo vise nema smisla😂sta god pojedem imam problem, isla na wc ili ne, crijeva rade ili bole ili zeludac ili je to beba vise nisam ni sama sigurna

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Martinaaa_
    26. Prosinac 2023. 14:10

Mene muci i crijeva i zeludac, stalno me boli zeludac kao da me nesto zulja. I uzasnu zgaravicu imam.

💓

• Baby.nb.3
    26. Prosinac 2023. 15:01

Lalllla i Martina, neni su mučnine prestale pa mi više ne pada skoro ništa teško na želudac, ali osim zatvora kojem ne pomaže ni Donat mg ni magnezij, nemam te bolove u crijevima i želucu što spominjete 🤷 Možda vam je beba visoko pa pritišće? Ili da spavate na dva jastuka, zbog žgaravice? 🙄

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Bananica80
    26. Prosinac 2023. 15:07

Meni je zgaravica prestala al me muce crijeva. Barem mislim da su to crijeva. Cesto imam feeling kao pred mengu, a nisu kontrakcije maternice. Barem ne bih rekla da je maternica. A meni je menga uvijek vezana uz probavu. Pokusavam jesti vise vlakana, vise se kretati, magnezij... al kako koji dan me uhvati

3/2024 💙

• lalllla
    26. Prosinac 2023. 17:31

Da. Danas bas menstrualni bolovi i onako pritiskanja, ne znam dal su BH ili obicni bolovi. Sutra idem svakako na pregled ali ne znam da li bi svejedno trebala otici na hitnu. Sad se malo smirilo ali tocno tako ms bolilo pred svaku mengu i ono stisne pa pusti i tako sigurno nekih sat vremena iz cista mira

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI