Hej cure, ja baš ne stignem puno pisati i pratiti, puno mi poruka razmijenite😂
Malo sam i općenito čitala o hrani koja se smije i ne smije, ali evo isčitala sam par zadnjih stranica pa se nadam da sam sve zapamtila 🙈😂
Ja sam naručena na pregled sa 5+5, što mogu očekivati da će se tad vidjeti? 🤔
Da li postoji nešto što trebam paziti posebno? Jer koliko smo se namučili za dijete, znam sve za dobit ga, ali ništa o trudnoći 😂😂
Elsa, i ja sam užasno napuhana, mi smo u postupku bili, pa to sigurno još dodaje, ali užasno sam napuhana.. 🥴
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Cure, konzumirate li vi kakve tablete u slucaju glavobolje?
Danas mi je mucnina cijeli dan, plus glavobolja.
Doktor mi je rekao lupocet jedino za glavobolku, a za mucninu mi je muz kupio neke tabletice antimetil se zovu. Nisu mi bas puno pomogle, ne znam jel samo meni tako..
I ja imam antimetil tablete, ne pomazu uopce. Imam j narukvice protiv mucnine, isto ne pomaze.
Jedino sto je malo pomoglo je reglan koji sam dobila na recept od ginekologa uz napomenu da ga ne smijem uzimati cesto. Ponekad pomogne, ponekad svejedno povratim
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja strasne glavobolje imam,zadnja 4 dana,popijem paracetamol..i iskreno ne znam koliko pomogne ali eto..
Cure sta mislite moze li pizza s mozzarelom?
Termicki se obradi valjda 😁
Pa zapece se na visokoj temperaturi tako da mislim da nema straha.
Meni je drob tako napuhan, ne sjećam se da je ovako bilo na pocetku prve trudnoce
Meni isto a jos nismo nikome govorili tako da san vas i muzu rekla da moramo im reci cim prije jer nemam se vise kako sakriti
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Hej cure, ja baš ne stignem puno pisati i pratiti, puno mi poruka razmijenite😂
Malo sam i općenito čitala o hrani koja se smije i ne smije, ali evo isčitala sam par zadnjih stranica pa se nadam da sam sve zapamtila 🙈😂
Ja sam naručena na pregled sa 5+5, što mogu očekivati da će se tad vidjeti? 🤔
Da li postoji nešto što trebam paziti posebno? Jer koliko smo se namučili za dijete, znam sve za dobit ga, ali ništa o trudnoći 😂😂
Elsa, i ja sam užasno napuhana, mi smo u postupku bili, pa to sigurno još dodaje, ali užasno sam napuhana.. 🥴
Tako mi je drago zbog tebee ❤️ ja sam bila 5+1 i vidjela se mala gestacijska vrećica, jako jako malaa ali doktorica kaže trudnoća, samo naravno ne potvrđuje sa sigurnošću.. naručena sma ponovno sljedeći tjedan,6+1 će biti pa bi se mogao vidjeti plod, tome se veselim
Pozdrav svim curama, posebno novima!
Svima zelim uspješne i vesele trudnoće do kraja 🎉🎉
Ja sam jos na godišnjem na moru i sa klincima trenutno pa imam zbilja malo vremena za bilo sta ali uspjela sam popratiti zadnjih par stranica. Potrazit cu i fb grupu
Moji grcevi su napokon popustili, sada samo bole cice i osjecam blago, zatezanje trbuha, cak se i zapitam dali je i dalje sve ok . Ali bude mi na mahove mucno u toku dana dok ne jedem, kad jedem se smiri.
Sto se tice Listerije i Toxoplazme, to su dvije valjda najgore stvari koje se mogu uhvatiti i iako su jaaako rijetke, ipak treba jaako paziti. Iako u prijašnjim trudnoćama o tome nisam uopce toliko vodila brigu, niti me posebno doktor upozoravao na to.
U Italiji međutim se radi nalaz za toxoplazmu obavezno i za jos par stvari, ali nisam sigurna i za listeriju. Za toxo mi napr pise da je 'reaktivna' sto znaci da sam ju imala i iskreno se nadam da sam stvorila imunitet na vrijeme i ovaj tjedan cu dobiti novi nalaz da vidimo, a za listeriju za sad pojma nemam ali trudim se biti oprezna. Iako mi omakne svasta za pojesti, kao napr domaća plećka, koju smo osusili, vrhnje i sl. a vec su mi nabrojali sta sve moram izbjegavati 🙄
Mi smo danas prvi put obradovali djecu novom informacijom o novom bebacu ili bebici koja stize i sad mi je pao kamen sa srca da se oni samnom vesele, jer oni su mi najvažniji, a kako je to 4.trudnoca za sad jos nismo nikom drugom rekli vec se spremamo pomalo psihicki ih šokirati 😂😂😂
Malo priznajem i da me strah tih predrasuda, alo ja znam da mojima nikad nista nije falilo do sad pa ako sigurno nece ni četvrtom dok imamo zdrave ruke, noge i razum 😊
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Ja sam sinoc na moru pojela pravljenu riblju paštetu i crni rizoto. Ja nezz šta bih jela ako sve moram paziti.
Popustile su mi glavobolje, dr mi je rekao da pijem kavu ako me boli glava, a ja je ne mogu smislit, odvratna mi, pa sam našla način. Kuglu Ledo vanilija sladoleda i na njega stavim espresso kave, prefin okus ima a malo kofeina unesem i stvarno me ne boli glava. Prije T sam bila kavopija, po 4-5 dnevno i iQos cigarete, ajme merak. Prestala čim sam vidila plus, kako nisam imala u počerku simptoma ludila sam za kavom i cigaretama.
Sada mi se povraća na samu pomisao 😅
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav svim curama, posebno novima!
Svima zelim uspješne i vesele trudnoće do kraja 🎉🎉
Ja sam jos na godišnjem na moru i sa klincima trenutno pa imam zbilja malo vremena za bilo sta ali uspjela sam popratiti zadnjih par stranica. Potrazit cu i fb grupu
Moji grcevi su napokon popustili, sada samo bole cice i osjecam blago, zatezanje trbuha, cak se i zapitam dali je i dalje sve ok. Ali bude mi na mahove mucno u toku dana dok ne jedem, kad jedem se smiri.
Sto se tice Listerije i Toxoplazme, to su dvije valjda najgore stvari koje se mogu uhvatiti i iako su jaaako rijetke, ipak treba jaako paziti. Iako u prijašnjim trudnoćama o tome nisam uopce toliko vodila brigu, niti me posebno doktor upozoravao na to.
U Italiji međutim se radi nalaz za toxoplazmu obavezno i za jos par stvari, ali nisam sigurna i za listeriju. Za toxo mi napr pise da je 'reaktivna' sto znaci da sam ju imala i iskreno se nadam da sam stvorila imunitet na vrijeme i ovaj tjedan cu dobiti novi nalaz da vidimo, a za listeriju za sad pojma nemam ali trudim se biti oprezna. Iako mi omakne svasta za pojesti, kao napr domaća plećka, koju smo osusili, vrhnje i sl.a vec su mi nabrojali sta sve moram izbjegavati 🙄
Mi smo danas prvi put obradovali djecu novom informacijom o novom bebacu ili bebici koja stize i sad mi je pao kamen sa srca da se oni samnom vesele, jer oni su mi najvažniji, a kako je to 4.trudnoca za sad jos nismo nikom drugom rekli vec se spremamo pomalo psihicki ih šokirati 😂😂😂
Malo priznajem i da me strah tih predrasuda, alo ja znam da mojima nikad nista nije falilo do sad pa ako sigurno nece ni četvrtom dok imamo zdrave ruke, noge i razum 😊
Ja ne znam zasto bi bilo predrasuda, djeca su nesto najljepše na svijetu. I naravno iskljucivo Vasa odluka. Ja se oduvijek divim parovima koji imaju 3-4 ili vise djece. Za to treba puno ljubavi i strpljenja❤️
Ja takodjer nisam rekla svome sinu jos jer se bojim spontanog i ne znam kako bi mu ako do toga dodje kasnije objasnila gdje je beba tako da sam odlucila cekati barem 12 tt prije nego sto mu kazem i znam da ce biti van sebe i odusevljen😍
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pozdrav drage zene!
Ispratila sam temu od pocetka do kraja i evo vec par dana skupljam snagu da vam se i ja pridruzim...nakon 3 spontana pobacaja imamo 4. srecu..na pregledu prije 2 dana plod velik 13 mm, srce kuca ❤️
Nadam se da cemo se ovaj put druzit do kraja, sve do proljeca 😊
ja sam jučer i danas toliko napuhana i sama sebi preteška.
I ova sparina me ubija i stalno mi je mučno a ne povraćam.
Ne znam uopće otkud ova malaksavost, jedva se krećem.
Najradije bi provela par dana u krevetu 😂
A sad su ti hormoni na vrhuncu, pa vjerojatno zbog toga, tako je bar bilo meni, evo sad 10+5 i vec je sve to pomalo lakse i do kraja 12. vjerujem da ce biti puuno lakse. A i vrucine su... Sta jest jest, samo za provesr u dubokom hladu i s puuuno tekucine
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Sortiraj odgovore
Najstariji