Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Moje_More
    19. Kolovoz 2023. 10:15

Elsa - takodjer sam uzasno napuhana. Muz me sprda svaku vecer koliki mi je trbuh 😅 bude mi otprl ko u 20 i kojem tt u prosloj trudnoci. Al ja se mucim opet s velikom nuzdom i to me strasno nervira jer budem napuhana i teska i bas me to jako smeta.

Tratincica - vjerojatno samo gestacijska i cisto da se vidi je li smjesteno u maternici. Cure du vec pisale na sto paziti u trudnoci sto se hrane tice na sto sam ja skroz zaboravila, pa su me njihovi komentari tu podsjetili 😅

Bela - takodjer samo muz zna i ne znam koliko cu dugo moci skrivati. U prosloj sam uspjela jako dugo na poslu skrivati jer se ofc dugo trbuh nije niti vidio. 

Mad Rose - taj torch bi kod nas trebao biti obavezan, ja nezz zasto to svima ne rade. Ja sam u prosloj radila i to tek kad sam spomenula da imam macku doma. Privatna gin koja mi je vodila trudnocu je rekla da su sanse nikakve jer je macka kucna, uredno cijepljena i odrzavana + imam ju 100god vec. Socijalna je ipak dala uputnicu da provjerimo just in case. A sto se predrasuda tice, sto kog briga koliko cete vi djece inati 🤷🏻‍♀️ to je vas osobni izbor

Takutaka - dobrodosla i sretno ☺️ nek bude uredna i dosadna

Plano nebo - tako mi je isto. A tekucinu ne mogu piti pa se na silu nalijevam. 

Ja od simptoma nemam bas nesto puno. Sise su mi grozne. Otekle, bole, ne znam kud cu s njima. Grceve imala tamo na samom pocetku, sad bas i ne al pijem MG zbog nuzde pa je mozda zbog toga?? Mucnine mi se jave tu i tamo, tesko mi je jesti i sve mi ko kamen pada na zeludac. Ne mogu se najest kako se spada jer me odma trbuh boli. Prosli put mi nije bilo tako. Nit mucnina imala, a bome sam i jela sve sto mi je doslo pod ruku 😅 to me ofc sve plasi i najvise sto nemam bas neke grceve pa se nadam da je sve ok. 

JagodicaBobica96
    19. Kolovoz 2023. 10:22

sisy

Ja sam sinoc na moru pojela pravljenu riblju paštetu i crni rizoto. Ja nezz šta bih jela ako sve moram paziti.
    Popustile su mi glavobolje, dr mi je rekao da pijem kavu ako me boli glava, a ja je ne mogu smislit, odvratna mi, pa sam našla način. Kuglu Ledo vanilija sladoleda i na njega stavim espresso kave, prefin okus ima a malo kofeina unesem i stvarno me ne boli glava. Prije T sam bila kavopija, po 4-5 dnevno i iQos cigarete, ajme merak. Prestala čim sam vidila plus, kako nisam imala u počerku simptoma ludila sam za kavom i cigaretama.
    Sada mi se povraća na samu pomisao 😅

Eto sad moram i ja da probam to sa sladoledom 😂
    I ja sam pila kafe kao luda medjutim ne mogu smisliti a glavobolje me ubise...

Bela23
    19. Kolovoz 2023. 11:20

Plavonebo- ista stvar. Kao da me zgazilo. Isla sam dns sa kcerkom u parkic i onda mi dodje nalet mucnine i slosi mi se. Bas se osjecan krivon sta joj se ne mogu toliko niti posvetiti. Onda nekako muz kad dodje s posla nadoknaduje taj dio. Ali da bas sam kao da me iscentrifugiralo. 

MadRose- Neugdodno mi je koliko sam napuhnuta a jos svima tajimo. Imam osjecaj da svi znaju da sam trudna a da se ne usude pitati zbog skorog spontanog.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    19. Kolovoz 2023. 11:20

Bela23

Plavonebo- ista stvar. Kao da me zgazilo. Isla sam dns sa kcerkom u parkic i onda mi dodje nalet mucnine i slosi mi se. Bas se osjecan krivon sta joj se ne mogu toliko niti posvetiti. Onda nekako muz kad dodje s posla nadoknaduje taj dio. Ali da bas sam kao da me iscentrifugiralo.

MadRose-Neugdodno mi je koliko sam napuhnuta a jos svima tajimo. Imam osjecaj da svi znaju da sam trudna a da se ne usude pitati zbog skorog spontanog.

Htjela sam odgovoriti mojemore slucajno sam napisala madrose 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Moje_More
    19. Kolovoz 2023. 11:58

Bela - otprilike tako da. Meni dodje da ne znam ocu podrignut ili povratit, a sva sreca samo sam jednom do sad povracala. Gazirano mi pase i pomaze da se podrignem pa mi je to olaksanje za zeludac. Koliko nam je u prvoj zapravo bilo lakse jer nismo morali brinuti o malim ljudima koji nas rastezu 😅 a tesko mi je djetetu objasniti da ne mogu bas sve posto mu jos nismo rekli jer taj ne zna sutiti. 

MAD ROSE
    19. Kolovoz 2023. 12:31

Moje_More slažem se s tobom u potpunosti, to i je samo naš problem i svakako nismo djeca a ni soc.slucajevi pa eto, ali moj strah od bližnjih je vjerojatno opravdan jer su mi već za treće držali predavanja 😂😂
    Što se tiče probave, ako voliš smokve, sad je prilika da ih se najedes onako hladne (inace su glavni sastojak u lijekovima za opstipaciju)  i preporučam pravu mesnu (pilecu, goveđu) juhu, onu sto se kuha po 2 h, od kad ju jedem redovno, redovno idem i na wc, cim preskočim juhu ili taj dan bude malo 'suha' prehrana, odmah zastoj po dva dana.
    Bela23 ja nisam više napuhana, meni se bas trbuscic lijepo vidi jer sam inace jako mršava, isto mi se cini da svi oko mene kuze ali ih je strah pitati 😂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• Moje_More
    19. Kolovoz 2023. 12:44

MAD ROSE - imamo smokvi u dvoristu, nisam ih se uopce sjetila. Totalno zanemarujem njihovo postojanje 😅 a pod prozorom su mi. Juhu bi mogla skuhat da, tog se isto nisam sjetila a inace kad spremamo, kuhamo dugo tako po 2-3h, ovisi o kolicini. A juhu nisam jela 2tj kako smo na moru, ne kuhamo uopce skoro nego jedemo po vani i eto mi problema.
    Ljudi ce uvijek pricati. Ako imas jedno onda kad ce drugo ili zasto nece (ko ne zeli), ako imas dvoje onda mozes i troje. Kad vec imas troje, kud na cetvrto idete pobogu? Samo ja ne znam drzati jezik za zubima, sto na umu to na drumu pa se bas i ne usude mi komentirati 😅 

• elsa
    19. Kolovoz 2023. 12:53

Mad Rose zanemari komentare okoline, općenito mi nisu jasni ljudi koji drugima govore koliko bi djece trebali imat. Meni je lipo vidit veliku familiju. 

MAD ROSE
    19. Kolovoz 2023. 12:57

elsa

Mad Rose zanemari komentare okoline, općenito mi nisu jasni ljudi koji drugima govore koliko bi djece trebali imat. Meni je lipo vidit veliku familiju.

Mi smo htjeli da nas bude puno i da su 4,a ne tri, da bude ravnoteža, ali je proslo 7g i mislila sam da nikad vise nece biti a eto ipak, iznenađenje 😍
    Sad su moji već veliki pa ce mi zapravo biti puuuno lakše sa malom bebom 😂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

sisy
    19. Kolovoz 2023. 13:09

Takutaka1

Pozdrav drage zene!
    Ispratila sam temu od pocetka do kraja i evo vec par dana skupljam snagu da vam se i ja pridruzim…nakon 3 spontana pobacaja imamo 4. srecu..na pregledu prije 2 dana plod velik 13 mm, srce kuca ❤️
    Nadam se da cemo se ovaj put druzit do kraja, sve do proljeca 😊

Dobro nam došla i da se sve ovdje druškamo do proljeća i dalje sa bebama ❤️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.