Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    18. Kolovoz 2023. 16:58

Jagodica nadam se da će te dobro služiti bw🫶moj je massov i sve preporuke za njega. Iz hrvatske stiže ima u zg ljekarni. 
    elsa dobrodošla i sretno. U prošloj trudnoći sam radila nifty,a u ovoj panoramu. 
    Sandra bit će sve ok. U mene je ogroman miom izgleda isto stravično. Ja znam jako puno cura sa hematomima koje su iznijele zdravu trudnoću. Jedna frendica je toliko krvarila Al evo sad curka ima godinu i nešto. Ne brini.
    Alexica dobrodošla i sretno! Ja ne vježbam Mislim da ću samo pokušati šta više da šetam 😄
    Alexica dobrodošla 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    18. Kolovoz 2023. 16:58

marinelaa2911

Evoooo cure ja sa pregleda, veliki smo 4 cm ❤️❤️❤️
    Rastemo kako treba, srce lipo uredno kuca…
    Sve ostalo u redu ❤️🙏🙏

Odlično ❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Martinaaa_
    18. Kolovoz 2023. 16:59

Sandra25

Evo pregled je zavrsen… vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica, unutra je plod koji tocno odgovara 6+0 i cak mi je pokazala srce. Mali tracak svijetla koji se pali i gasi. Medjutim, tu je i hematom. Na uzv izgleda meni veliko, no doktorica me uvjerava da nije. Kaze u 70% slucajeva on nestane, a u 30% zavrsi spontanim. Dobila sam duphastone i vaginalete, rekla mi je da se trudim mirovat al da mogu i setnju povremeno i kontrola za 3 tjedna. Takodjer mi je rekla da se ne prepadnem ako bude krvi, da se javim samo ukoliko bude puno krvi ili ugrusci. Smedji iscjedak ili malo krvi kao zadnji/ prezadnji dan menstruacije je ok.
    Eto ga, i dobro je i nije. ❤️😌 idemo dan po dan pa što bude

I ja sam u 6tt imala hematom.. Imala sam izljev krvi kao prvi dan mjesecnice, odmah sam odjurila u bolnicu gdje su nasli hematom 10x9 mm
    Dobila sam utrogestan, duphaston i mirovanje. 
    Nekih 2.5 tjedna sam imala smedi iscjedak nekad jaci nekad slabiji.. I polako se hematom smanjio i vratio se normalan iscjedak.
    Samo miruj i bit ce sve ok 🙂

💓

• Sandra25
    18. Kolovoz 2023. 17:29

Hvala vam cure na ovim pozitivnim iskustvima. Smiruju me. Moj hematmom je citam sad na nalazu 0.6 X 0.3 mm

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Donna2022
    18. Kolovoz 2023. 18:51

Zelena123

Imstah, ja ću isto probati sve tehnike, vježbe, ma sve što pronađem xD Kao što si napisala, bitno je prepustit se, uživati, žene to rade stotinama godina, preživjet ćemo i mi :) Meni je isto Megić slaba točka..Zadnja dva jutra za doručkam pravim pohani kruh, ili kako se u mene kaže pržolice. Masno i ukusno, što da kažem xD
    Foxy, neizmjerno mi je žao zbog toga što ti se desilo. Nisam nikad čula za tu bakteriju. Kao i ti mislila sam domaće je bolje, tao sam i prošlu subotu kupila sir na Dolcu, ali više neću. Znači ne sirevima s placa, sve što nije pasterizirano, suhomesnati proizvodi, dimljeni losos, tuna,… Sve termički obrađivati, dobro oprati namirnice, voće i povrće u sodi/octu. Ja jako volim dimcek i sad čitam deklaraciju i vidim da je dimljena šunka, pretpostavljam da je onda bolje da je zaobiđem?
    Meri super za pregled!
    Selma,dobrodošla!
    Cvita, lijepo se provedi na godišnjem! Ako je posao prestresan, otvori bolovanje.Velika je razlika u novcima, ali zdravlja je najbitnije.
    Elsa, ja ću ići na Panoramu jer nju radi moj gin. Više manje mi se ti testovi čine jednaki, ovako laički gledano.
    Martina, ja se svako jutro budim ko alarm u 4…Jedno sat vremena traju grčevi, mučnina, bolovi, onda ugrijem vodu u termofor i uspijem zaspat oko 5,6 do 8…
    Sandra, poznajem dosta trudnica koje su imale hematom. Sve su otvorile bolovanja i ležale većinu vremena do poroda. Porod prošao uspješno, bebe zdrave i nasmijane :)
    Alexica, dobrodošla! Ja sam prije par dana spomenula vježbanje i navodno je najbolje pričekati da prođe prvo tromjesečje, a nakon toga savjetovati se s dr. Ja imam pregled 28.8 pa ću pitat dr kad mogu početi. Po Zg sam vidjela dosta tečajeva, yoga i sl. U kojem si ti gradu?
    Super ideja za Facebook grupu, ja se pridružim iza 12tog tjedna, dok ne podijelimo vijest sa bližnjima.
    Ja sam danas baš loša, ne znam je li do vremena, Grčevi krenu pa stanu, kiselina u želucu, konstantno mokrenje… Srećom gotov je radni dan, sad odoh malo u horizontalu :)

Zelena- upravo tako😉 ako kupujes nareske biraj kuhanu sunku, ne dimljenu. Naravno da je puno zena jelo svasta i nista se nije dogodilo, od 15 domacih sireva s place, 14 ce ih biti mozda potpuno ok za konzumaciju, ali ja ne zelim naletjeti na onaj jedan u kojem je listerija. Zato je moj iskren savjet da pazite na te stvari, 9 mj ce brzo proci pa cemo se vratiti starim gustima😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Zelena123
    18. Kolovoz 2023. 19:53

Cure sta mislite moze li pizza s mozzarelom? 
    Termicki se obradi valjda 😁

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    18. Kolovoz 2023. 20:04

Cure, konzumirate li vi kakve tablete u slucaju glavobolje?
    Danas mi je mucnina cijeli dan, plus glavobolja. 

💙

Martinaaa_
    18. Kolovoz 2023. 20:16

Mrva1104

Cure, konzumirate li vi kakve tablete u slucaju glavobolje?
    Danas mi je mucnina cijeli dan, plus glavobolja.

Doktor mi je rekao lupocet jedino za glavobolku, a za mucninu mi je muz kupio neke tabletice antimetil se zovu. Nisu mi bas puno pomogle, ne znam jel samo meni tako.. 

💓

Selmaa34
    18. Kolovoz 2023. 20:34

Ljudi moji ja jedem sunku svaki dan. Za sireve pazim da su pasterizirani, a salatu isto svaki dan. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• elsa
    18. Kolovoz 2023. 21:19

Zelena123

Cure sta mislite moze li pizza s mozzarelom?
    Termicki se obradi valjda 😁

Pa zapece se na visokoj temperaturi tako da mislim da nema straha.
    Meni je drob tako napuhan, ne sjećam se da je ovako bilo na pocetku prve trudnoce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.