Što se tiče raspoloženja ja sam extra, jest da znam biti nikakva jer mi je muka, ali preležim i nikoga ne maltretiram, uopce nisam ni ljuta ni nervozna a čak ni plačljiva, pogledam neke tuzne klipove na društvenim mrežama i ono kao žao mi ali ne plačem, gora sam znala biti u PMSu. Samo sam se jednom rasplakala ovu trudnocu, zato jer mi se svasta jelo a bila mi strašna mučnina i ležala sam aa MM i govorim mu kako bih palačinke, pizzu sa puno majoneze, čips, sufle, i tako nabrajam sve i krenem plakati jer imam mučnine i nista ne mogu 😔
Meni je od vode muka, ja vodu ne mogu smisliti, e da mi je to netko pričao ne bih vjerovala.
Prva trudnoća (prihe 15 god) mi je bila isto ovako ok što se tiče raspoloženja, samo što u prvoj nisam imala ni dana mučnine, jedino mi se nešto prestalo sviđati, recimo pahuljice i mlijeko i tako, ali mučnine nisam imala uopće. Rodila sam sina, sada kontam sa bi mogla biti djevojka pošto imam takve mučnine, mada nemam nikakav osjećaj za spol, niti šta prefosjećam da bi moglo biti, totalno sam bezveze u vezi toga, nikakva intuicija.
A vidiš meni s curom divno,a sad s muškim mučnina. Iako sam bila uvjerena jer je sve kontra da je muško pa je i tako bilo.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
Jel itko išao na pregled 6+1, što tada mogu očekivati?
I ginekologica mi je prije tri dana dala samo filmu da pijem, kako je bilo kod vas, što ste pili u početku?
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
I ginekologica mi je prije tri dana dala samo filmu da pijem, kako je bilo kod vas, što ste pili u početku?
Ja čekam da budem 7.tjedan pa ću onda otic, da ne bi bilo da mi kaže da se vratim za par dana. Prije trudnoće sam još počela folnu i prenatal kapsule, sad nastavljam isto
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
Ja sam išla na 6plus2 srce je kucalo. Koliki su ti ciklusi? Ja lijem novalac i prošlu sam. On ima aktivnu folnu u sebi
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
Hej, možda vidiš srce kako kuca, zavisi kada ti je O bila.
Mi smo tada vidjeli da kuca srce, moj dr ne pali zvuk do 10tt, pa sada samo gledamo kako treperi.
Također pijem samo folnu, ona ti je sasvim dovoljna na početku, tek poslije 3 mjeseca trudnoće kreneš sa prenatalima, nemaju sada smisla jer to je mrvica kojoj ne treba mnogo, a folna je jako bitna zbog razvoja mozga, leđne moždine i zbog nekih anomalija koje migu nastati ako je fali u organizmu.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav, ja vas redovno citam ali rijetko pisem 🤗
Mi smo danas 6+1 imali smo ultrazvuk sa 5+5 i tad se vidjela amnionska kesa sa zumancanom kesom. Sljedeci je tek 11.09. Trenutno smo na moru, pa da pitam ostale buduce mama da li se kupaju normalno u moru i da li pazite posebno na nesto?
Ja pijem joj od prije trudnose femibion 1, to je Kombi preparat sa svim dodacima. Suncani pozdrav 🤗
Mi smo danas 6+1 imali smo ultrazvuk sa 5+5 i tad se vidjela amnionska kesa sa zumancanom kesom. Sljedeci je tek 11.09. Trenutno smo na moru, pa da pitam ostale buduce mama da li se kupaju normalno u moru i da li pazite posebno na nesto?
Ja pijem joj od prije trudnose femibion 1, to je Kombi preparat sa svim dodacima. Suncani pozdrav 🤗
Kupam se normalno skoro svaki dan, jedino se odmah presvučem u suhi kupaci.
Ja pijem Premama duo. Nekad osjetim ono riblje ulje da mi smeta jer stalno podrigujem i samo to osjetim 🙄
💙
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
Ja sam išla na 6plus2 srce je kucalo. Koliki su ti ciklusi? Ja lijem novalac i prošlu sam. On ima aktivnu folnu u sebi
Pa ciklusi su mi 29 do 30 dana ali mi je ovulacija bila 19-i dan prošli ciklus kad sam ostala trudna, pa očekujem i manje
Ja se kupam na plažama koje nosu gužvovite i odma se presvučem u suho.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nove dobro došle ❤️❤️❤️
Pa ciklusi su mi 29 do 30 dana ali mi je ovulacija bila 19-i dan prošli ciklus kad sam ostala trudna, pa očekujem i manje
Ne vjerujem onda da će se vidit plod Al bi trebalo početak nečega. Meni na duži ciklus prošla trudnoća se nije vidio tad.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji