Evo ja da pitam kakve ste s raspolozenjem? Dakle ja ko da sam bipolarna i ne svidja mi se to uopce. Danas sam se rasplakala jer sam gladna, jer mi je muka od vode, jer sam vidila neki video itd. Neki dan sam ridala na sliku macke bez oka koja trazi dom, muz jadan ne zna sto ce ni kako bi me utjesio. U prosloj sam bila najnormalnija ikad 😅 dakle normalnija nego kad nisam trudna, al ovo sto mi sad ova trudnoca radi je boze me sacuvaj. Znam da je normalno to sve radi hormona al brate da svaki dan cmoljim radi neceg? 🤣
Curkeee, nisam se dugo javljala, danas sam sve sto nisam, procitala.🙈
Drago mi je da ste dobro , pridruzila sam se i ja na FB grupu, pa se vidimo i tamo.❤️
Moj iduci pregled je 05.09. Nadam se da cu i spol saznatii❤️
Ja kanim 1.9. opet ići, valjda ću i ja saznati. Ajd bitnije mi je valjda saznati šta se s hematomom događa i to, ali definitivno me zanima i šta se među nogama događa 😅
Evo ja da pitam kakve ste s raspolozenjem? Dakle ja ko da sam bipolarna i ne svidja mi se to uopce. Danas sam se rasplakala jer sam gladna, jer mi je muka od vode, jer sam vidila neki video itd. Neki dan sam ridala na sliku macke bez oka koja trazi dom, muz jadan ne zna sto ce ni kako bi me utjesio. U prosloj sam bila najnormalnija ikad 😅 dakle normalnija nego kad nisam trudna, al ovo sto mi sad ova trudnoca radi je boze me sacuvaj. Znam da je normalno to sve radi hormona al brate da svaki dan cmoljim radi neceg? 🤣
Ja sam jucer u cirkusu plakala jer mi je bilo zao ponija. Toliko o hormonima. 😂😂 Ja sam isto preosjetljiva ali i prezivcana. Bas popizdim bzvz
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Hahaha I ja popizdim, odnosno ajde u zadnjih tjedan dana imam osjećaj da je bolje, ali prije toga sam ko pitbull bila neko vrijeme, grdo 🤣
Bela - joooj ja se cak dobro i kontroliram jer sam inace zivac 😅 al da, vidim da mi samokontrola zna lakse popustiti nego inace. Al da, placem strasno nesto i to zbog gluposti.
Imstah - dobro je dok mozemo hormone za sve optuziti hahahaha
-
Drago mi je da nisam jedina koja tesko vlada emocijama jer mi je ovo novost posto sam u prosloj bila flegma nad flegmama
Meni muz sretan jer nema PMS-a.... To je znal9 biti straaaasno...
Sad me opere povremeno lose raspoloženje ali se pokupim lec i dam mir ljudima jer sam svjesna da hormoni luduju, a u PMSu grizem inače i često nisam uopce svjesna toga dok me muž ne pita dali je vrijeme da trebam dobiti .... 😂😂
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Dobrodošle nove cure želim vam sreću!
Mad rose to je predivno šta će vas bit 4. Uvijek sam maštala o velikoj obitelji. Zaboli te dupe šta će netko reći to su tvoja djeca i tvoj život.
Šta se tiče raspoloženja bolja sam nego u prošloj. U prošloj je to bio horor. Dobro se nisam razvela. Sam sam ok stvarno. Nemam ni napade plaća.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam u prvoj bila plačljiva, za sad sam u ovoj ok. Nisam primijetila neke promjene šta se tice raspoloženja jedino šta bi stalno spavala, al i u prvoj sam tako. U prvoj je bilo jednostavnije spavati
Što se tiče raspoloženja ja sam extra, jest da znam biti nikakva jer mi je muka, ali preležim i nikoga ne maltretiram, uopce nisam ni ljuta ni nervozna a čak ni plačljiva, pogledam neke tuzne klipove na društvenim mrežama i ono kao žao mi ali ne plačem, gora sam znala biti u PMSu. Samo sam se jednom rasplakala ovu trudnocu, zato jer mi se svasta jelo a bila mi strašna mučnina i ležala sam aa MM i govorim mu kako bih palačinke, pizzu sa puno majoneze, čips, sufle, i tako nabrajam sve i krenem plakati jer imam mučnine i nista ne mogu 😔
Meni je od vode muka, ja vodu ne mogu smisliti, e da mi je to netko pričao ne bih vjerovala.
Prva trudnoća (prihe 15 god) mi je bila isto ovako ok što se tiče raspoloženja, samo što u prvoj nisam imala ni dana mučnine, jedino mi se nešto prestalo sviđati, recimo pahuljice i mlijeko i tako, ali mučnine nisam imala uopće. Rodila sam sina, sada kontam sa bi mogla biti djevojka pošto imam takve mučnine, mada nemam nikakav osjećaj za spol, niti šta prefosjećam da bi moglo biti, totalno sam bezveze u vezi toga, nikakva intuicija.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji