Pozdrav cure, evo i ja bi se priključila, prije 2 dana sam ugledala +, a prvi pregled će biti negdje početkom 9.
Vi koje ste išle na nifty ili neki sličan test što mislite koji je najpouzdaniji?
Plavonebo - izbjegavam maksimalno. Isto 15kg i zapravo intenzivno izbjegavam nosenje vec vise od godinu dana zbog velikih problema s kraljeznicom. Sad maksimalno eskiviram. Zna da me boli, da ne smijem nositi i to je to 🤷🏻♀️ s 16mj nezz koliko bas mozes to djetetu objasniti, moje je ipak duplo starije
Meriii3 - u tako ranoj trudnoci se vise ni ne moze vidjeti, ali barem znas da je smjestena u maternici. U prosloj sam i ja tako rano otisla pa stres, nema niceg, pojela se ziva, neke druge komplikacije su jos bile i izgubila sam 20god zivota za bzvz doslovno. Zato ovaj put s punih 8 pa znam na cemu sam odma ☺️
Cvita - ako ti je prestresno, lijepo na komplikacije i mirna si. Ne utjece samo fizicki posao na trudnocu. Psihicki teski poslovi koji su k tome stresni isto nisu ok. Znam kako ti je jer mi je i samoj posao jako stresan, u kontaktu sam s puno ljudi i kad mi pukne film, odoh na komplikacije. Nadam se ipak da cu zbog financija duze izdrzati jer mi je to velika razlika u novcima.
Sretno svim curama koje danas imaju preglede 🥳
Pozdrav cure, evo i ja bi se priključila, prije 2 dana sam ugledala +, a prvi pregled će biti negdje početkom 9.
Vi koje ste išle na nifty ili neki sličan test što mislite koji je najpouzdaniji?
Dobrodošla,
Ja sam proučila manje više sve testove. Panorama se čini ok, jedino oni razdvajaju fetalnu krv od majčine, pa ima manje lažno pozitivnih rezultata.
Ja idem na Panoramu 4.9.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Plavonebo - izbjegavam maksimalno. Isto 15kg i zapravo intenzivno izbjegavam nosenje vec vise od godinu dana zbog velikih problema s kraljeznicom. Sad maksimalno eskiviram. Zna da me boli, da ne smijem nositi i to je to🤷🏻♀️s 16mj nezz koliko bas mozes to djetetu objasniti, moje je ipak duplo starije
Meriii3 - u tako ranoj trudnoci se vise ni ne moze vidjeti, ali barem znas da je smjestena u maternici. U prosloj sam i ja tako rano otisla pa stres, nema niceg, pojela se ziva, neke druge komplikacije su jos bile i izgubila sam 20god zivota za bzvz doslovno. Zato ovaj put s punih 8 pa znam na cemu sam odma☺️
Cvita - ako ti je prestresno, lijepo na komplikacije i mirna si. Ne utjece samo fizicki posao na trudnocu. Psihicki teski poslovi koji su k tome stresni isto nisu ok. Znam kako ti je jer mi je i samoj posao jako stresan, u kontaktu sam s puno ljudi i kad mi pukne film, odoh na komplikacije. Nadam se ipak da cu zbog financija duze izdrzati jer mi je to velika razlika u novcima.
Sretno svim curama koje danas imaju preglede 🥳
Hvala ti, Moje More. Ma posao je sam po sebi jako emocionalno zahtjevan, radim s istraumatiziranim ljudima i zna biti zbilja zahtjevno (toliko da mi firma plaća psihologa). A druge strane, situacija u firmi je u zadnje vrijeme baš stresna i baš osjećam da ostavlja traga na meni. Prvo da se odmorim na godišnjem, pa ću složit plan i program. Beba i ja smo sad najvažnije, to je sigurno!
Btw, nemam ni ja Facebook, tako da vam se pridružim samo tu. Pliz nemojte sad zanemarit ovu grupu! 😅
Novalac
Termin: 28.3.
Imstah i Marinela sretno danas 🤞🏻
Hvalaaaa
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Cure, da li vas muci nesanica? Ili samo ja spavam 4 sata po noci? Ostatak noci se vrtim po krevetu
💓
Prvo svima cestitam na dobrim pregledima i sretno onima koji idu danas.
Majujska, dobrodosla, blizu smo, meni je termin 12.02. Kada imas slijedeci pregled?
Plavonebo, moj kapitalac ima 18 kg i izbjegavam ga maksimalno nosati ali nekad nemam bas izbora.
Malena, hvala na dobrodoslici. Inace neki dan je bilo govora o stitnjaci i imamo nevjerojatno slicnu pricu. Tsh u prvoj trudnoci bez terapije pao sa 4,5 na 2,3. Nakon poroda dobila postp tireoditis i zavrsila na terapiji. Inace sam super, dobro se osjecam. Pisala sam na zimskim da sam imala covid i iako je prosao sa laksim simptomima bez temperature, nije mi svejedno. Ne pomaze ni cinjenica da ne nalazim otkucaje na BW mada mi to nije bas ni islo ni prije. Uzela san neki sa alija pa neznam dali je do uredaja. Cekam pregled 01.09 i tako.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Evo pregled je zavrsen… vidi se gestacijska i zumanjcana vrecica, unutra je plod koji tocno odgovara 6+0 i cak mi je pokazala srce. Mali tracak svijetla koji se pali i gasi. Medjutim, tu je i hematom. Na uzv izgleda meni veliko, no doktorica me uvjerava da nije. Kaze u 70% slucajeva on nestane, a u 30% zavrsi spontanim. Dobila sam duphastone i vaginalete, rekla mi je da se trudim mirovat al da mogu i setnju povremeno i kontrola za 3 tjedna. Takodjer mi je rekla da se ne prepadnem ako bude krvi, da se javim samo ukoliko bude puno krvi ili ugrusci. Smedji iscjedak ili malo krvi kao zadnji/ prezadnji dan menstruacije je ok.
Eto ga, i dobro je i nije. ❤️😌 idemo dan po dan pa što bude
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Cure evo i ja vam se pridruzujem :)
Ja sam jedna od onih koje spadaju u zimske bebe, ali vidim da vas je tu vise u priblizno mojim tjednima pa se nadam da i mene primate.
Ugl termin je 15.2. I dolazi deckic. 🩵
Iduci pregled mi je 7.9.
Jel netko od vas krenuo na neke vjezbice za trudnice? Imate neke preporuke?
Elsa, čestitam i preporucujem panoramu jer ima najmanju mogucnost greske s obzirom na tehnologiju koju koristi za odvajanje fetalne od majcine dnk.
Alexica, dobrodosla, za sada si mi najblize terminom. Nemam neku preporuku za vjezbanje u trudnoci mada mislim da se dosta dobrog sadrzaja moze naci na youtube-u iako uvijek sa dozom opreza.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Sortiraj odgovore
Najstariji