Da vam javim, jučer sam bila na prvom pregledu (5+1tt) i vidi se jako malena gestacijska vrećica, sljedeći tjedan me opet na kontrolu, nadam se da će sve biti u redu
Da vam javim, jučer sam bila na prvom pregledu (5+1tt) i vidi se jako malena gestacijska vrećica, sljedeći tjedan me opet na kontrolu, nadam se da će sve biti u redu
Ma bit ce sve ok. Tako se i meni na prvom uzv vidjela samo gestacijska. Jos je pre rano za bilo sto drugo
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Naravno da ce biti❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Bit će. Bolje uvijek poći i nakon dva tjedna radi takvog stresa. Pojedeš se,a bude sve ok.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Čestitke svima na dobrim pregledima! Ja vam mogu reći da ne znam kako ću dočekati taj 7.9., zvuči mi tako daleko. Naravno, u isto vrime mi godišnji do 4.9. izgleda ful kratko! 😅
Zadnje vrijeme imam baš jako stresnu situaciju na poslu i postajem sve zabrinutija da će mi sav taj stres i anksioznost utjecati negativno na trudnoću. Poslodavac još ne zna da sam trudna, planirala sam reći nakon tog pregleda 7.9., ali čini mi se da ću u isto vrijeme priopćit da sam trudna i da odo na bolovanje zbog stresa. U biti nemam neko pitanje za vas, samo pišem tok misli jer se loše osjećam što se ne mogu opustiti i uživati do kraja u ovom razdoblju zbog tog stresa. Pričat ću s ginićem na pregledu o mogućnosti da mi otvori bolovanje.
Novalac
Termin: 28.3.
Meri cestitam trudna si 😄 Neka drugi pregled bude melem za oci i usi 🤞
Cvita lipo se provedi na godisnjem i za cas ce pregled 😊
Najbolje otvori komplikacije kad iskoristis godisnji 🙂
Curke sretno danas na pregledima 🤞🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cure ja bi se vama pridruzila ako me primate! Ipak su mi cure sa zimskih odmakle, vi ste mi tu blize po tjednima. Slijedeci pregled imam 01.09. 🥰
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Pozdrav cure!
Evo i mene da vam se pridruzim. Sutra punimo tocno 14 tt.
Nas mali polako rasteeeee!🥰 Termin nam je u 2. mjesecu 2024. 🤗🤗
Cestitam svima na trudnoci i veselim se nekom novom prijateljstvu! 😊😊😍
Sandra i tebi sretno danas 🫶
Cvita nemoj radit sebi stres nije vrijedno toga. Gledaj ako možeš nakon go na bolovanje. Moj Gyn je mene sam pitao želim li bolovanje? Većinom su ok.
Selma dobrodošla Nazad. Odma sam skužila da su one odmakle i napravile svoje okruženje tako da se nisam htjela pokušavati uklopiti. Kako si ti?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jaooo curke svasta se izdesavalo haha,
Da se ubacim iz vedra neba sto se tice listerie ja sam na pocetku istraumirala se jer sam jela i suho meso i salame itd. a o siru da ne pricam zivila bih na tome to mi je jedino odgovaralo,sad me kao popustilo pa ne jedem...
A sto se tice fb grupe jaaa nemam facebook..bilo bi super kad bi imale grupu mozda na viber ili whatsapp sad nezz kako je neko okej da dijeli broj..
Ugl narucila sam kao neki babywatcher i ne mogu da docekam da dodje 😂 gdje ste vi svoj uzimale imate li neke preporuke jer ja sam svoj narucila tipa sa amazona za 20€..
Nove curke dobrodosle!
Sortiraj odgovore
Najstariji