Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Yellowsubmarine

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Jel kupovao iko jastuk za bocno spavanje? 🤨

Yellowsubmarine

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Yellowsubmarine

Mislim za bebe😅

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Sad dok citam koliko nas ima nekakve kontrakcije, a nikome se nista nece pokrenuti, mozda nas i promjena vremena malo zeza? Neznam dal to ima kakve veze. 
    Jucer u bolnici koliko sam cula po razgovoru, izgleda da su sve bebice bile dosta zivahne i vise manje sve smo bile cca 1h na ctg-u. 

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Yellowsubmarine

Imam od prvog djeteta, ali nismo bas koristili. Cak sam negdje procitala da moze biti opasan jer ako se beba okrene, onda moze "zapeti" pa se ne moze natrag okrenuti i postoji mogucnost gusenja. 

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Yellowsubmarine

Yellowsubmarine

Mislim za bebe😅

Dobila od frendice sad, s prvim nisam koristila. Ali planiram koristiti samo za spavanje pod nadzorom, znači dnevno. 

2020. 👦🏻

• Mrva1104

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Sandra ti si sutra na indukciji, jesam dobro upamtila? 
    BlackRose Sve je moguce. Kad sam bila u utorak na pregledu, rodiliste je bilo puno. Navodno 10 poroda taj dan😅
    Meni je sutra ujutro pregled pa cemo vidjeti. Mislila sam malo akcije ubaciti da se krenem otvarati al nemam trunke volje za to🙈

💙

• Bananica81

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Koliko ste  vi krvarile nakon poroda..? Ono kao menga krvarenje

• Alexica

Broj poruka: 354

Prijavi adminu

Bananica81

Koliko ste vi krvarile nakon poroda..? Ono kao menga krvarenje

Dosta, mozda 20ak dana ili cak nesto vise

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

BlackRose

Sandra25

Ja sam nocas opet imala proljev, vise me izludiše ta čišcčenja a nista se ne dogadja konkretno😫🤣
    Suosjecam. I ja jucer opet proljev i nekakve kontrakcije i onda dalje nista. Ili nek krene ili nek ne pocinje jer ovo strasno umara 😔😂 a nekako imam osjecaj da ce mene to jos dobrih tjedan dana ako ne i duze muciti 🙈

Mene su isto noćas uhvatile i probudile bolne kontrakcije...već sam mislila da je krenulo  Čim sam malo popila vode i pojela sve se smirilo, pa sam otišla spavati natrag. 

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Mrva1104

Sandra ti si sutra na indukciji, jesam dobro upamtila?
    BlackRose Sve je moguce. Kad sam bila u utorak na pregledu, rodiliste je bilo puno. Navodno 10 poroda taj dan😅
    Meni je sutra ujutro pregled pa cemo vidjeti. Mislila sam malo akcije ubaciti da se krenem otvarati al nemam trunke volje za to🙈

Da, ja sam sutra na idukciji. Takav je bio dogovor valjda ce tako i bit

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.