Rose odlicno!
Kod nas mislim da nije do zlice nego mislim da je povezano s ovim kasljanjem, kasalj ide na gore, a i danas cijeli dan odbija kasice..mlijeko hoce...cudi me jedino da smoki hoce! Cijeli dan je na nogama, staaalno se dize...satrala me je..
A to za glavu je kao neki ruksakic koji se stavi i onda stiti glavu pri padu..reklama mi izbacila na instagramu pa sam kupila 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Studentice drago mi je da ste dobro i da malena Nicole lijepo napreduje 😘
Regice kako ste danas?
Mi smo ipak dobili jučer temperaturu, kaže ped adenoviroza, jutros je dobio i proljev… čistiti nos, davat probiotik i snižavati temp.
Mi sinoc imali besamu noc, ujutro kod pedijatrice..ona misli da je RSV virus...jos uvijek odbija kasicu i kaslje sve vise..inhaliramo se 5x dnevno 😔
👩🏻28❤🧔🏻32
Mi sinoc imali besamu noc, ujutro kod pedijatrice..ona misli da je RSV virus…jos uvijek odbija kasicu i kaslje sve vise..inhaliramo se 5x dnevno 😔
O joj Regice bas mi je zao ako vas je i to zapalo… jel pomažu inhalacije? Kako ste danas?
Pocela je "zrelo" kasljat, a povraca sve skoro sta pojede od kaslja to je problem..dobila je fibru..ali srica da je opce stanje dobro, ona se i dalje dize na noge stalno i smije se...inhalacije su stalne i vadjenje sline, a mislim da je sad ovo na vrhuncu...kupila sam bas sad test da potvrdimo je li rsv, javim rez
👩🏻28❤🧔🏻32
Rosa i regice nadam se da će vam bebice brzo ozdraviti!🤞🏼
Anamaria - zar T?😓 Nadam se da je sad dobro! Zašto su mu morali operirati uha?😓
Hvala, prošla je viroza ali se kasalj pojačao. Idemo danas na kontrolu.
Proletjela sam kad je bio komentar za operaciju ušiju i rsv, msl da od Beban? Nestao je komentar, ne mogu ga naci.
Regice nadam se da je curka bolje 🤞
Rose sretno na kontroli i da kasalj cim prije prodje 🫶
Nama su noci i dalje koma, vec mjesec dana, al pripisujem to posjedanju, sad unazad dva, tri dana se non stop posjeda i stabilna je. I danas tek skuzim da je piknula gornja jedinica lijevo..
Marija hvala 😘
Joj taj deveti mjesec… ništa nego izdržati pa će bit bolje. Nemam nikakav pametan savjet, nama ništa nije pomagalo, strpit se i to je to 😬 bravo za posjedanje i čestitke na zubiću, možda ipak bude mirnija noć nakon sto je izbio 🙏🏼
Rose hvala na pitanju, ide na bolje..javi kako je vama proslo!..sutra smo bas na kontroli pa cemo i mi vidit, ali pocela je jest napokon normalno ☺ sta se tice dizanja sad je po cijeli dan na nogama, a ne zna kako se spustit pa se baci na guzu 🤣 i to kao se cijela pripremi za spustanje na guzu, presmijesno izgleda..i dobila sam prvu pusu, tj pokusaj davanja puse hahaha..i cijelu me izbalila, ali preslatko je bilo 🥰 ne znam je li samo meni tako, ali sta je starija meni je lakse s njom i vise uzivam nego prije..prva 3 mjeseca su bila grozna, a sad cak i kad je bolesna i ne spavamo i iako sam sama s njom i 2 velika pza bas uzivamo..tj sve vise kako ona ima vise kontakta
Marija super za zubice i sjedenje! Mi smo imalu tu fazu nespavanja prije kojih mj dana i traaajalo je...taman se opet dovelo donekle u normalu, ali pocelo je otprilike kad je propuzala cetveronozno...
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji