![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Regice i ja bi rekla da su mozda zubici.. Bravo za podizanje 👏😊 Da, muz je nesto mrsaviji i teze dobiva na kilazi, jedan period je bas bio premrsav ali hvala Bogu se popunio
Rose uvijek sve pojede, mozda ako koji put ostane za par zlica, al to je mozda dva put u tjedan. Mozda bi joj trebala malo povecat mlijecne proizvode kaj imaju vise masti i uvest cu AD, tipa u kasice u koje ide mlijeko i mozda da joj flasicu slozim prije spavanja da ju zasiti
Ma moguće i da je do genetike onda, nebi se puno brinula na tvom mjestu, nije ništa alarmantno. Probaj joj napraviti uvijek malo više da joj ostane, tako da si sigurna da joj je dovoljno koliko pojede. Možeš ad u kasice koje ide mlijeko, a za bočicu nezz sto bi ti rekla, dojis pa ti nebi tu ništa savjetovala, napravi kako misliš da je najbolje, vidi po njoj, ako joj je dovoljna cika za noć, ostavi joj ciku. 🥰
Moguce da su zubici...ali evo pocela je danas i kasljucati taman kad se trebala cijepiti, a urin dosao sterilan..e zivote, nikako se cijepit!
Marija moguce da je genetski mrsavija..ali ja ti recimo napravim pun pijat veliki i dam joj sve dok ona oce, sve dok otvara usta (mada evo, 2 dana samo okrece glavu 😟, vj zbog tog kaslja)..probaj tako mozda, davat sve dok hoce
A ovo za dizanje, joj, cijeli dan sam joj nad glavom iako sam kupila ono za zastitu glave i mogu reci da je skroz dobro! Jednom dok je sjedila je pala i basjl je lijepo zastitili glavicu...a sad dok se dize je dosta stabilna, oprezna je...ali svejedno sam nad njom jer joj je ipak to nesto novo
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Moguce da su zubici…ali evo pocela je danas i kasljucati taman kad se trebala cijepiti, a urin dosao sterilan..e zivote, nikako se cijepit!
Marijamoguce da je genetski mrsavija..ali ja ti recimo napravim pun pijat veliki i dam joj sve dok ona oce, sve dok otvara usta (mada evo, 2 dana samo okrece glavu 😟, vj zbog tog kaslja)..probaj tako mozda, davat sve dok hoce
A ovo za dizanje, joj, cijeli dan sam joj nad glavom iako sam kupila ono za zastitu glave i mogu reci da je skroz dobro! Jednom dok je sjedila je pala i basjl je lijepo zastitili glavicu…a sad dok se dize je dosta stabilna, oprezna je…ali svejedno sam nad njom jer joj je ipak to nesto novo
A jebemu miša baš vas neće, super za urin.
I mi kašljemo, hropti nos i slijeva mu se. 😏
E tako i ja za obrok, dok otvara usta dajem..
kod nas je novost da se sav uzbudi i govori njam njam kad ga posjednem u hranilicu 🙈🙈
Marija probaj dodati u hranu masti, tipa maslinovo ulje, maslac (ako ste uveli) i napravi joj malo više pa joj daj dok želi.
Regice meni je jednom bilo do žličice. Znači kad su joj nicale gornje jedinice otvorila bi usta ali kad bi primila ustima žličicu bi počela plakati. Ugl htjela je jesti samo s gumenom žličicom. Nekad želi najprije malo vode pa onda krene jest, a imali smo i fazu kad je preferirala nešto što može grist pa mi joj napravila kašicu plus nešto iz pećnice (krumpur, mrkva, batat..) da to žvače.
I zanima me što je to za glavu?
Moguce da su zubici…ali evo pocela je danas i kasljucati taman kad se trebala cijepiti, a urin dosao sterilan..e zivote, nikako se cijepit!
Marijamoguce da je genetski mrsavija..ali ja ti recimo napravim pun pijat veliki i dam joj sve dok ona oce, sve dok otvara usta (mada evo, 2 dana samo okrece glavu 😟, vj zbog tog kaslja)..probaj tako mozda, davat sve dok hoce
A ovo za dizanje, joj, cijeli dan sam joj nad glavom iako sam kupila ono za zastitu glave i mogu reci da je skroz dobro! Jednom dok je sjedila je pala i basjl je lijepo zastitili glavicu…a sad dok se dize je dosta stabilna, oprezna je…ali svejedno sam nad njom jer joj je ipak to nesto novo
A jebemu miša baš vas neće, super za urin.
I mi kašljemo, hropti nos i slijeva mu se. 😏
E tako i ja za obrok, dok otvara usta dajem..
kod nas je novost da se sav uzbudi i govori njam njam kad ga posjednem u hranilicu 🙈🙈
Uuuu netko ima novu riječ! :D Bravo!
Rose odlicno!
Kod nas mislim da nije do zlice nego mislim da je povezano s ovim kasljanjem, kasalj ide na gore, a i danas cijeli dan odbija kasice..mlijeko hoce...cudi me jedino da smoki hoce! Cijeli dan je na nogama, staaalno se dize...satrala me je..
A to za glavu je kao neki ruksakic koji se stavi i onda stiti glavu pri padu..reklama mi izbacila na instagramu pa sam kupila 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Studentice drago mi je da ste dobro i da malena Nicole lijepo napreduje 😘
Regice kako ste danas?
Mi smo ipak dobili jučer temperaturu, kaže ped adenoviroza, jutros je dobio i proljev… čistiti nos, davat probiotik i snižavati temp.
Mi sinoc imali besamu noc, ujutro kod pedijatrice..ona misli da je RSV virus...jos uvijek odbija kasicu i kaslje sve vise..inhaliramo se 5x dnevno 😔
👩🏻28❤🧔🏻32
Mi sinoc imali besamu noc, ujutro kod pedijatrice..ona misli da je RSV virus…jos uvijek odbija kasicu i kaslje sve vise..inhaliramo se 5x dnevno 😔
O joj Regice bas mi je zao ako vas je i to zapalo… jel pomažu inhalacije? Kako ste danas?
Pocela je "zrelo" kasljat, a povraca sve skoro sta pojede od kaslja to je problem..dobila je fibru..ali srica da je opce stanje dobro, ona se i dalje dize na noge stalno i smije se...inhalacije su stalne i vadjenje sline, a mislim da je sad ovo na vrhuncu...kupila sam bas sad test da potvrdimo je li rsv, javim rez
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji