![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Rosa i regice nadam se da će vam bebice brzo ozdraviti!🤞🏼
Anamaria - zar T?😓 Nadam se da je sad dobro! Zašto su mu morali operirati uha?😓
Hvala, prošla je viroza ali se kasalj pojačao. Idemo danas na kontrolu.
Proletjela sam kad je bio komentar za operaciju ušiju i rsv, msl da od Beban? Nestao je komentar, ne mogu ga naci.
Regice nadam se da je curka bolje 🤞
Rose sretno na kontroli i da kasalj cim prije prodje 🫶
Nama su noci i dalje koma, vec mjesec dana, al pripisujem to posjedanju, sad unazad dva, tri dana se non stop posjeda i stabilna je. I danas tek skuzim da je piknula gornja jedinica lijevo..
Marija hvala 😘
Joj taj deveti mjesec… ništa nego izdržati pa će bit bolje. Nemam nikakav pametan savjet, nama ništa nije pomagalo, strpit se i to je to 😬 bravo za posjedanje i čestitke na zubiću, možda ipak bude mirnija noć nakon sto je izbio 🙏🏼
Rose hvala na pitanju, ide na bolje..javi kako je vama proslo!..sutra smo bas na kontroli pa cemo i mi vidit, ali pocela je jest napokon normalno ☺ sta se tice dizanja sad je po cijeli dan na nogama, a ne zna kako se spustit pa se baci na guzu 🤣 i to kao se cijela pripremi za spustanje na guzu, presmijesno izgleda..i dobila sam prvu pusu, tj pokusaj davanja puse hahaha..i cijelu me izbalila, ali preslatko je bilo 🥰 ne znam je li samo meni tako, ali sta je starija meni je lakse s njom i vise uzivam nego prije..prva 3 mjeseca su bila grozna, a sad cak i kad je bolesna i ne spavamo i iako sam sama s njom i 2 velika pza bas uzivamo..tj sve vise kako ona ima vise kontakta
Marija super za zubice i sjedenje! Mi smo imalu tu fazu nespavanja prije kojih mj dana i traaajalo je...taman se opet dovelo donekle u normalu, ali pocelo je otprilike kad je propuzala cetveronozno...
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Regice Ajde super bitno da ide na bolje, bravo 🙏🏼🙏🏼 preslatko za pusu, moj se i dalje samo grize 😂
Nismo jučer stigli, trebali bi danas, srednji je ponovo dobio temperaturu uz kašalj pa će danas u duetu na pregled. Stvarno sam već umorna od ovih virusa, temperatura i sr***… nismo tjedan dana sastavili od jeseni da netko od njih nije bolestan🤯
Kojim redoslijedom rastu zubi vašim malisanima?
Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅
Pozdrav mame zanima me jel itko od vas ovdje vidi gestacijsku vrecicu?https://ibb.co/vc66ggf
Moj ginekolog je samo mi rekao da se ona nadzire i beta hcg je 3600
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅
Trojke izlaze medu zadnjim zubicima. Mozda Vam samo tako izgleda,al je vrlo malo vjerovatno i moguce. Moja cura ima 11 mj (spada pod zimske bebe) i 6 zubica. Gornje dvojke i jedinice,dole jedinice.
Znam zato je i meni čudno, ali ovo je najvjerojatnije trojka. Pričekati ću još koji dan da se bolje vidi..
Da, to je neki redoslijed kako bi trebalo ići..
Mojoj su prvo donje jedinice, od prije mjesec dana joj je dolje naoteceno zubno meso, mislila sam da ce dvojke izbiti, ali je sad prije neki dan izbila gornja jedinica, a dolje je i dalje naoteceno. Mozda ce ici sad i dvojke ko zna 🙈
Moguće, vidim da nema nekog pravila.. 😅
Neki se zubici bore malo da izađu, a neke ni ne primjetimo..odmah 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji