Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    27. Siječanj 2024. 22:07

Potvrdjeno - RSV...

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    31. Siječanj 2024. 10:48

Regice kako ste danas? 

Rose.
    31. Siječanj 2024. 10:50

Studenticaa

Rosa i regice nadam se da će vam bebice brzo ozdraviti!🤞🏼
    Anamaria - zar T?😓 Nadam se da je sad dobro! Zašto su mu morali operirati uha?😓

Hvala, prošla je viroza ali se kasalj pojačao. Idemo danas na kontrolu. 
    Proletjela sam kad je bio komentar za operaciju ušiju i rsv, msl da od Beban? Nestao je komentar, ne mogu ga naci. 

Rose.
    31. Siječanj 2024. 14:20

Marija_94

Regice nadam se da je curka bolje 🤞
    Rose sretno na kontroli i da kasalj cim prije prodje 🫶
    Nama su noci i dalje koma, vec mjesec dana, al pripisujem to posjedanju, sad unazad dva, tri dana se non stop posjeda i stabilna je. I danas tek skuzim da je piknula gornja jedinica lijevo..

Marija hvala 😘 
    Joj taj deveti mjesec… ništa nego izdržati pa će bit bolje. Nemam nikakav pametan savjet, nama ništa nije pomagalo, strpit se i to je to 😬 bravo za posjedanje i čestitke na zubiću, možda ipak bude mirnija noć nakon sto je izbio 🙏🏼

• regica123
    01. Veljača 2024. 02:22

Rose hvala na pitanju, ide na bolje..javi kako je vama proslo!..sutra smo bas na kontroli pa cemo i mi vidit, ali pocela je jest napokon normalno ☺ sta se tice dizanja sad je po cijeli dan na nogama, a ne zna kako se spustit pa se baci na guzu 🤣 i to kao se cijela pripremi za spustanje na guzu, presmijesno izgleda..i dobila sam prvu pusu, tj pokusaj davanja puse hahaha..i cijelu me izbalila, ali preslatko je bilo 🥰 ne znam je li samo meni tako, ali sta je starija meni je lakse s njom i vise uzivam nego prije..prva 3 mjeseca su bila grozna, a sad cak i kad je bolesna i ne spavamo i iako sam sama s njom i 2 velika pza bas uzivamo..tj sve vise kako ona ima vise kontakta
    Marija super za zubice i sjedenje! Mi smo imalu tu fazu nespavanja prije kojih mj dana i traaajalo je...taman se opet dovelo donekle u normalu, ali pocelo je otprilike kad je propuzala cetveronozno... 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    01. Veljača 2024. 07:23

Regice Ajde super bitno da ide na bolje, bravo 🙏🏼🙏🏼  preslatko za pusu, moj se i dalje samo grize 😂 
    Nismo jučer stigli, trebali bi danas, srednji je ponovo dobio temperaturu uz kašalj pa će danas u duetu na pregled. Stvarno sam već umorna od ovih virusa, temperatura i sr***… nismo tjedan dana sastavili od jeseni da netko od njih nije bolestan🤯 

anroL1
    04. Veljača 2024. 10:48

Kojim redoslijedom rastu zubi vašim malisanima? 
    Moja  mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅 

keti91
    04. Veljača 2024. 11:06

Pozdrav mame zanima me jel itko od vas ovdje vidi gestacijsku vrecicu?https://ibb.co/vc66ggf 
    Moj ginekolog je samo mi rekao da se ona nadzire i beta hcg je 3600

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

anroL1
    04. Veljača 2024. 14:56

Tia Matia

anroL1

Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅

Trojke izlaze medu zadnjim zubicima. Mozda Vam samo tako izgleda,al je vrlo malo vjerovatno i moguce. Moja cura ima 11 mj (spada pod zimske bebe) i 6 zubica. Gornje dvojke i jedinice,dole jedinice.

Znam zato je i meni čudno, ali ovo je najvjerojatnije trojka. Pričekati ću još koji dan da se bolje vidi.. 
    Da, to je neki redoslijed kako bi trebalo ići..  

anroL1
    04. Veljača 2024. 17:00

Marija_94

anroL1

Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅

Mojoj su prvo donje jedinice, od prije mjesec dana joj je dolje naoteceno zubno meso, mislila sam da ce dvojke izbiti, ali je sad prije neki dan izbila gornja jedinica, a dolje je i dalje naoteceno. Mozda ce ici sad i dvojke ko zna 🙈

Moguće, vidim da nema nekog pravila.. 😅 
    Neki se zubici bore malo da izađu, a neke ni ne primjetimo..odmah 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.