Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anroL1
    04. Veljača 2024. 17:11

Tia Matia

anroL1

Kojim redoslijedom rastu zubi vašim malisanima?
    Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅

Trojke izlaze medu zadnjim zubicima. Mozda Vam samo tako izgleda,al je vrlo malo vjerovatno i moguce. Moja cura ima 11 mj (spada pod zimske bebe) i 6 zubica. Gornje dvojke i jedinice,dole jedinice.

Potvrđeno  je, trojka je sigurno 🤷🏼‍♀️

anroL1
    04. Veljača 2024. 17:12

Marija_94

anroL1

Kojim redoslijedom rastu zubi vašim malisanima?
    Moja mala ima donje jedinice, gore nema ni jedinice ni dvojke, ali zato izlaze trojke. 😅

Mojoj su prvo donje jedinice, od prije mjesec dana joj je dolje naoteceno zubno meso, mislila sam da ce dvojke izbiti, ali je sad prije neki dan izbila gornja jedinica, a dolje je i dalje naoteceno. Mozda ce ici sad i dvojke ko zna 🙈

Stavila bi sliku, samo ne znam kako 🤣

• regica123
    05. Veljača 2024. 01:37

Mi imamo samo 2 zubica, donje dvije jedinice..veselim se kad ce krenuti jos koji, ali nekako se ne nadzire nijedan da ce skoro🤷🏻‍♀️

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

anroL1
    05. Veljača 2024. 09:04

regica123

Mi imamo samo 2 zubica, donje dvije jedinice..veselim se kad ce krenuti jos koji, ali nekako se ne nadzire nijedan da ce skoro🤷🏻‍♀️

Ma bude, ima vremena, samo ćeš ujutro vidjeti pikicu, tako bi bilo najbolje 😁

anroL1
    05. Veljača 2024. 10:17

https://ibb.co/vqwSQMp mislim da jesam, danas još jače vidljiva 🤷🏼‍♀️

anroL1
    05. Veljača 2024. 11:04

Marija_94

anroL1

Hm, pa cini mi se da je bas bijelo. Trebala bi piknut svaki cas 🙈

Muke i njoj i meni 😅 
    Nije im lako.. 😬

Rose.
    05. Veljača 2024. 11:05

anroL1

Mozda je dvojka ako će imat široke prve zubiće, nekako mi nije na poziciji skroz za trojku baš. Jer je bas čudno da trojka izlazi prije svih iako znam da nema pravila. 
    Mi smo sad na 4 gornja (1 i 2) i dvi donje jedinice. Dvojke dole izlaze već dva mj nikako izac 😅 

anroL1
    05. Veljača 2024. 11:16

Nešto mi se neće poslati komentari. Ugl malo bi ipak bili preširoki da je razmak, ali vidjet ćemo. 😊 
    Rose Barem ima sa čim grickati, lijepo su poredani kako i treba 😬

Rose.
    05. Veljača 2024. 11:24

anroL1

Nešto mi se neće poslati komentari. Ugl malo bi ipak bili preširoki da je razmak, ali vidjet ćemo. 😊
    Rose Barem ima sa čim grickati, lijepo su poredani kako i treba 😬

A i to sto kažeš, ma gle, sad kad krenu jedan za drugim, ne brini brzo će i ona grickati 😘😘

anroL1
    05. Veljača 2024. 11:31

Da 😘 
    Inače počela je piti vodu ko luda,ali samo iz svoje čaše, iz bocice neće 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.