Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    05. Veljača 2024. 11:47

anroL1

Da 😘
    Inače počela je piti vodu ko luda,ali samo iz svoje čaše, iz bocice neće 🤷🏼‍♀️

Super, koju času imate? Moj je lijen uzet u ruke bočicu i nagnuti, uzela sam mu dvi one s ručkicama kao da nauci, ali nije zainteresiran još da sam drži. 

anroL1
    05. Veljača 2024. 11:50

Obična plastična od twistshaka, ali ne zna sama još ja joj dajem, malo gricka čašu, a većinu popije..
    Ma bude, teško je to njima još, taman u ljeto neka pije i prollijeva do mile volje hehe 😅🤭 

anroL1
    05. Veljača 2024. 11:51

Inače ima 8 i pol mj 😊 

anroL1
    05. Veljača 2024. 12:06

Tia Matia

anroL1

https://ibb.co/vqwSQMp mislim da jesam, danas još jače vidljiva 🤷🏼‍♀️

Ovo je dvojka.

Još bolje ako je tako 🤭

anroL1
    05. Veljača 2024. 12:10

anroL1

Tia Matia

anroL1

https://ibb.co/vqwSQMp mislim da jesam, danas još jače vidljiva 🤷🏼‍♀️

Ovo je dvojka.

Još bolje ako je tako 🤭 ,ali zubar nam je rekao trojka. 🤷🏼‍♀️ Ugl nebitno,posložiti ce se sve na svoje mjesto.. 

• regica123
    07. Veljača 2024. 02:05

Curee, dajte idejee za veceru, da ide s mlijekom, a da nije rizolino/cokolino/keksolino itd.. 🙈

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    07. Veljača 2024. 07:44

regica123

Curee, dajte idejee za veceru, da ide s mlijekom, a da nije rizolino/cokolino/keksolino itd.. 🙈

Mi napravimo griz na mlijeku, rižu na mlijeku, iz dm žitarice 3 vrste, palačinke, palentu (ne s mlijekom al preko jogurt) … nezz… a jucer je u 18:00 pojeo mliječni namaz sa kruhom, u 19:00 griz na mlijeku s malo kakaa i u 19:45 180 ml ad. 🙈 nakon toga zaspao i evo prije pola sata se probudio za bocu. 

anroL1
    07. Veljača 2024. 08:45

Rose.

regica123

Mi napravimo griz na mlijeku, rižu na mlijeku, iz dm žitarice 3 vrste, palačinke, palentu (ne s mlijekom al preko jogurt) … nezz… a jucer je u 18:00 pojeo mliječni namaz sa kruhom, u 19:00 griz na mlijeku s malo kakaa i u 19:45 180 ml ad. 🙈 nakon toga zaspao i evo prije pola sata se probudio za bocu.

Cijelu noć ti spava 🤭 🙏😍

Rose.
    07. Veljača 2024. 09:01

anroL1

Rose.

regica123

Cijelu noć ti spava 🤭 🙏😍

A gle on je baš poseban što se tiče tog spavanja, praktički od 2.5 mjeseca spava noć, budi se oko 5,6,7 kako kada za bocu. I inače je od početka i preko dana bio dobra spavalica. Ne pitaj me kako je takav, prvih dvoje nisu ni približno bili kao on sa spavanjem tako da nemam neki recept 😂 

Rose.
    07. Veljača 2024. 09:05

Ubiti možda što smatram da je pomoglo je neka rutina, uglavnom u isto vrijeme spavanci, hranjenje i tako, što je naravno lakše postići kad je beba na ad, s cicom je to teže, bar meni bilo s prvih dvoje, nit reda nit ritma, ničeg…  😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.