Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    28. Studeni 2023. 14:35

Mini 👋🏻
    Ozdravila je, za sad nisu pokupili, valjda se neće što u narednim danima razvit i njima 🤞🏻🫠
    Jel joj se sviđa jogurt? Ma možeš vec i vrhnje, grčki jogurt…  moj je neki dan pojeo coko mufin i palačinke al ove normalne, nije bilo nikakve reakcije, sve mu se sviđa. 
    Kako idu vjezbice kod vas? 

Rose.
    28. Studeni 2023. 14:36

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

A vidim i kod vasih su spavanci po pola sata. To zbilja ne kuzim, kao da ima alarm tocno na pola sata se probudi haha, mozda se jednom u tjedan dana desi da odspava sat i pol do 2. Bilo bi mi idealno da ima jedan spavanac recimo sat vremena, a drugi sat i pol. Ocito ne pogodim dobar ww, ne znam..

Ne znam o čemu to ovisi, moj je uvijek spavao 1,5-2. Pogotovo taj prvi spavanac obavezno. Ništa nismo mijenjali pa je skratio zadnjih dana na cca sat vremena po spavanju…

A mozda kako ce biti veci ce i produziti spavanac 🤷🏼‍♀️

Nadam se da ce se vratiti na staro i lijepo spavati preko dana. I njima bolje odmornije su. 😅 Znam da svaki dan mozes ocekivati drugacije. Evo moja jucer i danas prvi puta u 6 mj spavala sama u svojem kreveticu sat i pol. Toliko mi cudno bilo da sam stalno provjeravala jel sve ok. 😅

Danas se vratio na onih svojih 2 sata spavanja. Bit će da je bila neka faza 😄 
    I to sto kažeš, najbolje se naspavaju u krevetiću. Bravo za spavanac😄

anroL1
    28. Studeni 2023. 16:53

Rose.

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

A vidim i kod vasih su spavanci po pola sata. To zbilja ne kuzim, kao da ima alarm tocno na pola sata se probudi haha, mozda se jednom u tjedan dana desi da odspava sat i pol do 2. Bilo bi mi idealno da ima jedan spavanac recimo sat vremena, a drugi sat i pol. Ocito ne pogodim dobar ww, ne znam..

Ne znam o čemu to ovisi, moj je uvijek spavao 1,5-2. Pogotovo taj prvi spavanac obavezno. Ništa nismo mijenjali pa je skratio zadnjih dana na cca sat vremena po spavanju…

Nadam se da ce se vratiti na staro i lijepo spavati preko dana. I njima bolje odmornije su. 😅 Znam da svaki dan mozes ocekivati drugacije. Evo moja jucer i danas prvi puta u 6 mj spavala sama u svojem kreveticu sat i pol. Toliko mi cudno bilo da sam stalno provjeravala jel sve ok. 😅

Danas se vratio na onih svojih 2 sata spavanja. Bit će da je bila neka faza 😄
    I to sto kažeš, najbolje se naspavaju u krevetiću. Bravo za spavanac😄

Predobro, samo neka tako nastavi. 🙂 
    Samo neka su bebice zdrave 🩷

anroL1
    28. Studeni 2023. 21:01

Marija_94

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

Eto danas mi spavala sat vremena i jos bi sigurno, ali sam je morala probuditi jer smo imali termin za slikanje i kasnije u autu u dva navrata jos odspavala, tako da je danas imala 4 spavanca 🙈
    To te razumijem i meni bude cudno kad duze spava 😄

Super, spavalica mala 🙂 
    Zar se samo moja beba ne voli voziti u autu, ne moze zaspati u autu, nikud ne mozemo sa njom haha zasad je tako. 🤷🏼‍♀️ 
    Jednostavno ne moze biti mirna ni tih 15 minuta do grada, poludi. 😂😀

anroL1
    28. Studeni 2023. 21:05

Na sve načine je pokušavam zabaviti..ali uzalud.. 😀 a tek šta mora gledati unatrag 😂

MiniGirl
    28. Studeni 2023. 21:15

Rose.

Mini 👋🏻
    Ozdravila je, za sad nisu pokupili, valjda se neće što u narednim danima razvit i njima 🤞🏻🫠
    Jel joj se sviđa jogurt? Ma možeš vec i vrhnje, grčki jogurt… moj je neki dan pojeo coko mufin i palačinke al ove normalne, nije bilo nikakve reakcije, sve mu se sviđa.

Supeer, ma nece valjda kad nisu do sad pokupili. Jela je palentu s jogurtom i to joj je bilo fino. Je li sam jeo mufin?
    Bili smo danas na pregledu kod fizijatra i propisali su nam 10 dana vježbica. Sad čekamo da nas zovu. U međuvremenu smo bili privatno da vidim sto i kako s njom vjezbati i tako cu i nastaviti dok cekamo. Zbunila me jedino danas fizijatrica jer je rekla da ju ne stavljam da sjedi dok se sama ne posjeda, a ona želi sjediti i poseže mi za igračkama tako i onda se dovede u položaj na trbuh, a tome težimo.
    Marija super za spavance! 

Rose.
    29. Studeni 2023. 08:13

MiniGirl

Rose.

Mini 👋🏻
    Jel joj se sviđa jogurt? Ma možeš vec i vrhnje, grčki jogurt… moj je neki dan pojeo coko mufin i palačinke al ove normalne, nije bilo nikakve reakcije, sve mu se sviđa.

Supeer, ma nece valjda kad nisu do sad pokupili. Jela je palentu s jogurtom i to joj je bilo fino. Je li sam jeo mufin?
    Bili smo danas na pregledu kod fizijatra i propisali su nam 10 dana vježbica. Sad čekamo da nas zovu. U međuvremenu smo bili privatno da vidim sto i kako s njom vjezbati i tako cu i nastaviti dok cekamo. Zbunila me jedino danas fizijatrica jer je rekla da ju ne stavljam da sjedi dok se sama ne posjeda, a ona želi sjediti i poseže mi za igračkama tako i onda se dovede u položaj na trbuh, a tome težimo.
    Marija super za spavance!

Super za palentu. 
    Nije. Ja sam mu davala, uzme u ruku onda mrvi onako 😅
    Jel ćete putovati svaki dan na vježbe? To na Kantridi? 
    A da, tako je, svi fizijatri govore da se dijete ne postavlja u položaj koji sami ne mogu samostalno napraviti.  Pa čak i kad mogu samostalno, ako je to nešto sto ide nakon neceg sto trebaju još usvojit kao naš slučaj s tim dizanjem na noge. Al ja ga ne mogu svaki puta vraćati dole, pustim ga.  Realno, da je dijete koje nije u programu vježbi, nebi se uopće gledalo na to… al smo tu di jesmo pa je sve nešto opreznije… 

Rose.
    29. Studeni 2023. 08:19

Bubamaza🐞

anroL1

Marija_94

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

Eto danas mi spavala sat vremena i jos bi sigurno, ali sam je morala probuditi jer smo imali termin za slikanje i kasnije u autu u dva navrata jos odspavala, tako da je danas imala 4 spavanca 🙈

Super, spavalica mala 🙂
    Zar se samo moja beba ne voli voziti u autu, ne moze zaspati u autu, nikud ne mozemo sa njom haha zasad je tako. 🤷🏼‍♀️
    Jednostavno ne moze biti mirna ni tih 15 minuta do grada, poludi. 😂😀

Nisi jednina. Nama su voznje jaaako teske,place cim krenemo put garaze. Tesko mu padaju,auto mi je puno igracki,ogledala,djecjih pjesmica i svih mogucih caka..nista ne pali. Sad smo presli u as iz jaja prvih par puta je proslo ok,sad je valjda skuzio da je svrha ista,pa je i obrazac ponasanja isti.
    ROSE uvela si jaje ,km i to sve vec? Il je to opustenost treceg djeteta 🤣?
    Mi za sad imamo dva obroka,standardno slatki i slani. Kad uvedem treci obrok uvest cu i fermentirane prozivode. Cca s 9 mj .

Moj je plakao u jaju, nije mu bilo po volji, kad smo ga prebacili u joie 360 i okrenuli prema napred super je, bas izdrži dugo, znam da se ne preporuča da se vozi prema napred al jedino tako hoće dok je budan, kad zaspe (a to je brzo ako idemo negdje dalje) okrenem ga nazad. 
    Bubamaza, hahaha pomalo i opuštenost 3.djeteta, al pored toga, stvarno, nijedno dijete mi nije bilo toliki gurman, kako on voli jesti to je neopisivo. Sto god mi jedemo, on gleda sav se uzbudi, kao da nije jeo tri dana. Pa moram mu onda popustiti i dat da proba 😄 

Rose.
    29. Studeni 2023. 08:22

Marija_94

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

Jeste išli na slikanje ono profi , ili ovo za osobnu😄? 
    Bravo za spavanje. 

anroL1
    29. Studeni 2023. 09:32

Ajme, bas joj, tako i meni, sve se nadam kako bude starija to ce vise voljeti i voznje, ovako idemo negdje bas kada moramo, a to je rijetko, jer mi toliko to stvara nervozu i stres hahah,pa bolje izbjegavam. 
    Moja je jaje mrzila, odkad smo kupili mome 360 malo je bolje, i isto to napravim premda znam da nije dobro, okrenem prema naprijed, ali rijetko, jer nikad se ne zna, a za bebe je opasno 🤷🏼‍♀️ 
    Super da je gurman, bolje to nego da muku mucis 😄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.