Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anroL1
    02. Prosinac 2023. 07:48

MiniGirl

Rose zao mi je da ste pokupili svi, baš bude teško kad si sav jadan a moraš sve kao da ti nije nis.
    Damapitala sam ja za terapijsko hranjenje. Ako ti je ok, kad krenete napisi nam kako to izgleda. Ima li kakvih promjena ili i dalje odbija sve?
    Imate li preporuku za sjedalicu koja se rotira? Mi smo još u jaju i dobri smo u voznji, ali čim se stane na semafor ili ne daj bože gužve krene negodovanje i urlando, ali to mi je sasvim prihvatljivo.
    Preslatke su bebice! :D Ne znam tko je zgodniji i slađi.

Mome 360, izvrsna, sve ima i moze. 😊 
    Visa je autosjedalica,mozda kad bude bolje vidio vani pa bude okej.😃

Rose.
    02. Prosinac 2023. 10:23

MiniGirl

Rose.

MiniGirl

Rose.

Mini 👋🏻
    Ozdravila je, za sad nisu pokupili, valjda se neće što u narednim danima razvit i njima 🤞🏻🫠
    Jel joj se sviđa jogurt? Ma možeš vec i vrhnje, grčki jogurt… moj je neki dan pojeo coko mufin i palačinke al ove normalne, nije bilo nikakve reakcije, sve mu se sviđa.
    Kako idu vjezbice kod vas?

Supeer, ma nece valjda kad nisu do sad pokupili. Jela je palentu s jogurtom i to joj je bilo fino. Je li sam jeo mufin?
    Bili smo danas na pregledu kod fizijatra i propisali su nam 10 dana vježbica. Sad čekamo da nas zovu. U međuvremenu smo bili privatno da vidim sto i kako s njom vjezbati i tako cu i nastaviti dok cekamo. Zbunila me jedino danas fizijatrica jer je rekla da ju ne stavljam da sjedi dok se sama ne posjeda, a ona želi sjediti i poseže mi za igračkama tako i onda se dovede u položaj na trbuh, a tome težimo.
    Marija super za spavance!

Super za palentu.
    Nije. Ja sam mu davala, uzme u ruku onda mrvi onako 😅
    Jel ćete putovati svaki dan na vježbe? To na Kantridi?
    A da, tako je, svi fizijatri govore da se dijete ne postavlja u položaj koji sami ne mogu samostalno napraviti. Pa čak i kad mogu samostalno, ako je to nešto sto ide nakon neceg sto trebaju još usvojit kao naš slučaj s tim dizanjem na noge. Al ja ga ne mogu svaki puta vraćati dole, pustim ga. Realno, da je dijete koje nije u programu vježbi, nebi se uopće gledalo na to… al smo tu di jesmo pa je sve nešto opreznije…

Da, planiram putovati svaki dan na Kantridu. Ne znam koliko se čeka, ali nadam se da ćemo kroz mjesec dana doći na red jer se ja za 2 mjeseca vraćam na posao (preeebrzo mi je prošlo).
    Danas smo baš lijepo vježbale. Kad bi tako svaki dan bilo možda bi prošle i bez vježbica.

Nadam se da ćete onda brzo doc na red 🤞🏻 super za vježbanje 😘😘 
    Mi imamo joie 360 spin, super nam je 👍🏻

Rose.
    02. Prosinac 2023. 22:40

Marija_94

I vase bebice su premedene 🥰🫠
    Rose ajoj zao mi je da vas je sve snaslo.. Zelim vam brzo ozdravljenje! 🫶

Hvala ti. Ja sam danas super, a momci su od jučer na antibiotiku. A temperatura i dalje visoka pa se borimo svakih par sati s tim. Na rubu sam vise 🥵 nadam se da će od sutra krenuti na bolje kad počne djelovati…. 

Rose.
    05. Prosinac 2023. 22:18

Marija_94

Rose.

Marija_94

I vase bebice su premedene 🥰🫠
    Rose ajoj zao mi je da vas je sve snaslo.. Zelim vam brzo ozdravljenje! 🫶

Hvala ti. Ja sam danas super, a momci su od jučer na antibiotiku. A temperatura i dalje visoka pa se borimo svakih par sati s tim. Na rubu sam vise 🥵 nadam se da će od sutra krenuti na bolje kad počne djelovati….

Nadam se da je deckima bolje 🫶

Jee, napokon ♥️

MiniGirl
    06. Prosinac 2023. 19:41

Hvala Vam na preporukama. Proučit ću svaku sjedalicu pa ću vidjeti. Još jedno pitanje. Kako su Vam se pokazale po vrućini? Mi smo se jakooo znojili u jaju pa bih joj pokušala olakšati sljedeci ljeto ili bar proljeće/jesen.
    Rose drago mi je da ste bolje!

MiniGirl
    07. Prosinac 2023. 19:38

Kako ste svi? Je li vas posjetio sv. Nikola?

Rose.
    08. Prosinac 2023. 08:56

MiniGirl

Hvala Vam na preporukama. Proučit ću svaku sjedalicu pa ću vidjeti. Još jedno pitanje. Kako su Vam se pokazale po vrućini? Mi smo se jakooo znojili u jaju pa bih joj pokušala olakšati sljedeci ljeto ili bar proljeće/jesen.
    Rose drago mi je da ste bolje!

Pa moj se bas dosta znoji općenito, pa tako i u sjedalici. 
    razmišljala sam uzeti podlogu onu protiv znojenja pa vidjeti. 
    Hvala ti 🥰🥰 
    Sto se tiče sv Nikole, stigao je, s ovim starijima je sad prezabavno, njima je fora objašnjavati i pričati price o sv.Nikoli, djedu mrazu Itd, skroz su uživljeni, to iščekivanje i sreca ujutro, blago im se 😄😄 
    A malac je ove god dobio svasta nešto, svugdi je nešto sv Nikola ostavio, od robice, šuškalica, kašica, grickalica za zube…. 
    😘😘

Rose.
    08. Prosinac 2023. 17:35

Kako ste mamasite? Kako malci? 

Rose.
    10. Prosinac 2023. 16:24

Marija_94

I mi smo svasta dobili, igracke, robicu 🫠
    Jucer smo se vratili iz Njemacke, moram ju pohvaliti, bila je jako dobra i super je podnijela tako dugi put, tamo smo putovali 13 sati 🫣

Bravo 😍😍

Rose.
    11. Prosinac 2023. 08:27

Marija_94

Kako vasi malci spavaju sad obuceni? Moja ima bodi bez rukava, pidzamu sa stopalima i prijelaznu vrecu za spavanje. Sad ne znam jel bi trebala zimsku ili je to ok? U sobi nam bude oko 21, 22 stupnja

Moj je bio u bodiju kratkih rukava i pidami, carapice, pokrivala ga poplonom  al se uredno otkrivao pa sam ga znala zatec u sred noći da je leden, tako da sam sad narucila od etherala vreću za spavanje, trebala bi stići ovih dana. Do tad ga oblacim još jedan sloj deblje dok ne stigne. U sobi nam je 22 uglavnom. 
    Narucila sam deblju pamučnu zimsku vreću s nogavicama. Vidjet ću koliko je debela pa ovisno o tome ga ispod obuci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.