Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anroL1
    29. Studeni 2023. 09:45

Sretan put, svaka čast 😊 
    To je super, uspomena za cijeli život. Samo treba uhvatiti pravo vrijeme kad je beba odmorna 😄🌸 

Rose.
    29. Studeni 2023. 10:43

Marija_94

Rose.

Marija_94

anroL1

Marija_94

Rose.

Marija_94

A vidim i kod vasih su spavanci po pola sata. To zbilja ne kuzim, kao da ima alarm tocno na pola sata se probudi haha, mozda se jednom u tjedan dana desi da odspava sat i pol do 2. Bilo bi mi idealno da ima jedan spavanac recimo sat vremena, a drugi sat i pol. Ocito ne pogodim dobar ww, ne znam..

Ne znam o čemu to ovisi, moj je uvijek spavao 1,5-2. Pogotovo taj prvi spavanac obavezno. Ništa nismo mijenjali pa je skratio zadnjih dana na cca sat vremena po spavanju…

A mozda kako ce biti veci ce i produziti spavanac 🤷🏼‍♀️

Nadam se da ce se vratiti na staro i lijepo spavati preko dana. I njima bolje odmornije su. 😅 Znam da svaki dan mozes ocekivati drugacije. Evo moja jucer i danas prvi puta u 6 mj spavala sama u svojem kreveticu sat i pol. Toliko mi cudno bilo da sam stalno provjeravala jel sve ok. 😅

Eto danas mi spavala sat vremena i jos bi sigurno, ali sam je morala probuditi jer smo imali termin za slikanje i kasnije u autu u dva navrata jos odspavala, tako da je danas imala 4 spavanca 🙈
    To te razumijem i meni bude cudno kad duze spava 😄

Jeste išli na slikanje ono profi , ili ovo za osobnu😄?
    Bravo za spavanje.

Za osobnu smo prosli tjedan jer sutra putujemo u Njemacku kod muzevih, a jucer bili na profi slikanju. Fotke su mrak 😁😊

Divnoo, sretan put i lijepo se provedite 😘😘
    Mogu misliti, odlična uspomena 🥰

anroL1
    29. Studeni 2023. 13:54

Bubamaza🐞

Ja sam prevelik panicar i tremas da bi mogla tako vozit. Radije nek place 🤫🤣

Možda i bolje tak. 😅 

• regica123
    30. Studeni 2023. 16:25

Imam srecu da moja u autu bude super, mirnija nego u rukama. Sve promatra, igra se s nogicama ili nekom igrackom koju joj stavim. Najvise se voli igrat s dudom i vadit i stavljat u usta, a i puno prica u autu, nesto svoje baljezga, tako da srecom mogu s njom gdje hocu, valjda se necu urec.
    Mi se i dalje borimo s davanjem vode, pocela sam prije obroka joj malo nuditi, popije 10ml i dalje nema sanse...uff... i jos uvijek vise jede nocu nego danju, ali sve mi se cini da s obzirom i da puzi i sve, jos uvijek puno dobija na kilazi, obrazi ce joj puknit 😂 al bome vec moram kupovat bodice za 9-12mj, ovi 6-9mj su joj svi kratki.
    Sta se tice puzanja, kad je ja stavim u cetveronozni puzi sama lipo cetveronozno, ali se sama krenit nema sanse..uvijek je tu vojnicki...i ne voli bas dugo sjedit, imamo vjezbicu sjedenja i nije bas odusevljena. Bas danas imamo vjezbice. Vidim napredak jer je prakticki sama pocela radit korake u cetveronoznom, ali se nadam da ce i sama krenit to radit bez nase intervencije.
    Marija odlicno za slikiceee! Ja se bas mislim bi li tako nesto platila..gdje ste se slikali? Ako mozes stavi koju da vidimo 😊

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    30. Studeni 2023. 20:40

Marija preslaaatkaaa jee 😍😍
    Daa, i ja bi voljela vidjeti druge bebice. Dobro je sto ode ima opcija da se slika brise nakon odredjenog vremena...evo nase buhtlice https://ibb.co/HDdhZMF

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Akane
    01. Prosinac 2023. 06:48

Uvauuuu slikice 🤩🥰🥰🥰🥰
    Preslatke su curke ❤️
    Suosjećam s vama čiji urlaju u autu, želim vam jake živčeke 🤗
    Slažem se s bubamazom, nek urla ali da je sigurno smješten u autu. Moj je još u jajetu, imam veliko jaje, mislim da je do 13kg, što je spas, obzirom da je ovaj moj pravi mali bumbar. 
    Mi još skačemo, noći su koma, ali svaki dan se vide neki pomaci u motorici. Mali je 100 na sat, odguruje se vojnički ali samo rikverc za sad, pokušava se posjest, sve ga zanima, brblja ko lud. Nekako mi je preletio ovaj mjesec za tjedan dana punimo 7. Gledam kad uvest drugi obrok, krenuli smo s 5.5mj, pa mislim da bi se i moglo već. On pokazuje interes, mi ručamo oko 16h i sve gleda kad će nešto maznut sa stola. 

Akane
    01. Prosinac 2023. 07:03

https://ibb.co/QdsZz9h

Rose.
    01. Prosinac 2023. 10:20

Marija_94

regica123

Imam srecu da moja u autu bude super, mirnija nego u rukama. Sve promatra, igra se s nogicama ili nekom igrackom koju joj stavim. Najvise se voli igrat s dudom i vadit i stavljat u usta, a i puno prica u autu, nesto svoje baljezga, tako da srecom mogu s njom gdje hocu, valjda se necu urec.
    Mi se i dalje borimo s davanjem vode, pocela sam prije obroka joj malo nuditi, popije 10ml i dalje nema sanse…uff… i jos uvijek vise jede nocu nego danju, ali sve mi se cini da s obzirom i da puzi i sve, jos uvijek puno dobija na kilazi, obrazi ce joj puknit 😂 al bome vec moram kupovat bodice za 9-12mj, ovi 6-9mj su joj svi kratki.
    Sta se tice puzanja, kad je ja stavim u cetveronozni puzi sama lipo cetveronozno, ali se sama krenit nema sanse..uvijek je tu vojnicki…i ne voli bas dugo sjedit, imamo vjezbicu sjedenja i nije bas odusevljena. Bas danas imamo vjezbice. Vidim napredak jer je prakticki sama pocela radit korake u cetveronoznom, ali se nadam da ce i sama krenit to radit bez nase intervencije.
    Marija odlicno za slikiceee! Ja se bas mislim bi li tako nesto platila..gdje ste se slikali? Ako mozes stavi koju da vidimo 😊

U Krapini smo se slikali Hyperion se zove, sve pohvale za decke kako su je animirali, bas smo uzivali, dobili smo dosta slikica 😊 https://ibb.co/nzXQnnr
    Bas sam htjela pitat dal bi koja od vas htjela stavit koju sliku od bebica ili niste za to? 🙈

Super je slika, malecka je pravi bombončić 😍

Evo i nas : https://ibb.co/LkXNTzz

P.s. Ipak su pokupili braća nekakvu virozu, možda čak i gripu. 
    Pa se borimo sad s tim, krv smo vadili, nalaz će biti oko podne… 🥵 
    A ovaj put je i mene zakačilo, pa nam je bas veselo…. 🫠

Rose.
    01. Prosinac 2023. 10:21

regica123

Marija preslaaatkaaa jee 😍😍
    Daa, i ja bi voljela vidjeti druge bebice. Dobro je sto ode ima opcija da se slika brise nakon odredjenog vremena…evo nase buhtlicehttps://ibb.co/HDdhZMF

Pa curetina je prava buhtlica 😍😄😄

Rose.
    01. Prosinac 2023. 10:22

Akane

https://ibb.co/QdsZz9h

Pa mali će biti pravi zavodnik 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.