Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    02. Studeni 2023. 19:33

Rose.

Dama, sto kažu ped na to? Mislim jel treba unositi kakve vitamine ili nešto koje bi dobivala kroz hranu ili ne treba s obzirom da dojis i dosta dobije preko mm?
    Ovo sto kaže Akane, potpisujem😄

Za sada nije nista govorila za to, nije djelovala zabrinuto. Vidjet cemo sto ce reci za 10 dana na cijepljenju.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• regica123
    04. Studeni 2023. 22:45

Marija super da ste uskladile neki dobar ritam. Mislim da svako na neki nacin prilagodi sebi, ja se ne sjecam kad sam zadnji put bila budna u 7 ujutro, doslovno ne pamtim, cak mi i posao od 9 pocinje kad radim tako da ni tad se nisam u 7 budila 🤣 mozda u bolnici kad sam bila jer su tad nosili ctg 🙈 tako da mi je ovo sto se u 9ipo ujutro budi isto rano haha...
    Btw... Jel kojoj beba imala koronu?
    Nama u cet navecer malenoj skocila temperatura na 39,5 u guzi, odma se pripali da nije zbog eserihije i nosili urin, srecom urin stigao uredan. Isli sutradan na hitnu kad sta - korona! Dragi imao asimptomatsku koronu cini se jer je i on ispao poz, u soku svi. Mene evo isto capalo i slinim i umor svladava, a malena vec 2 noci nije spavala, doslovno niko oka nije sklopio, samo je vristala i vristala..i kad zaspe spava 10min i probudi se placuci..onda sam je nosala po rukama.i pjevala pa je sat ipo odspavala, a ja se nisam smila pomaknit....uff... jos nam je samo ovo tribalo...kombiniramo brufen i paracetamol.. evo prvo mjerenje od cetvrtka da nije imala tempeaturu i zaspala je, nadam se da je ozdravljenje na putu 🙏🏻

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

MiniGirl
    04. Studeni 2023. 22:51

Rose.

MiniGirl

Mi smo na 2 ili 3 spavanca. Odspava 45min do najvise sat i pol. Trenutno je bolesna, ima proljev vec 4. dan. Koliko to moze trajati kod ovako malih beba?
    Dama jeste li probali razlicite konziatencije?

Jel bolje malecka? Jel joj daješ probiotike?

Dobro smo! Ipak nije 10 dana trajalo ali cini se kao vjecnost kad je bolesna. Prema preporuci sam joj davala Normia stop. Kupila sam joj i onaj hipp jabuka sto je isto sto i rehidromiks, ali nije htjela to piti. Općenito ne želi baš piti ni vodu, ni čaj. Ona hoće potegnuti iz boce, ali onda pljune van. 
    Kako vaše bebe stoje po tom pitanju?

MiniGirl
    04. Studeni 2023. 22:59

regica123

Marijasuper da ste uskladile neki dobar ritam. Mislim da svako na neki nacin prilagodi sebi, ja se ne sjecam kad sam zadnji put bila budna u 7 ujutro, doslovno ne pamtim, cak mi i posao od 9 pocinje kad radim tako da ni tad se nisam u 7 budila 🤣 mozda u bolnici kad sam bila jer su tad nosili ctg 🙈 tako da mi je ovo sto se u 9ipo ujutro budi isto rano haha…
    Btw… Jel kojoj beba imala koronu?
    Nama u cet navecer malenoj skocila temperatura na 39,5 u guzi, odma se pripali da nije zbog eserihije i nosili urin, srecom urin stigao uredan. Isli sutradan na hitnu kad sta - korona! Dragi imao asimptomatsku koronu cini se jer je i on ispao poz, u soku svi. Mene evo isto capalo i slinim i umor svladava, a malena vec 2 noci nije spavala, doslovno niko oka nije sklopio, samo je vristala i vristala..i kad zaspe spava 10min i probudi se placuci..onda sam je nosala po rukama.i pjevala pa je sat ipo odspavala, a ja se nisam smila pomaknit….uff… jos nam je samo ovo tribalo…kombiniramo brufen i paracetamol.. evo prvo mjerenje od cetvrtka da nije imala tempeaturu i zaspala je, nadam se da je ozdravljenje na putu 🙏🏻

Suosjećam. Moja nije imala covid, ali vjerujem da je gadno i nadam se da je pri kraju, bar da noc prespava. Jeste na čepićima ili sirupicu? 
    Ajme ovo za spavanje da se budi u 9 i pol. Blago vam se. Ja nikako nisam jutarnji tip, ali nisam ju uspjela dobit da se budi kasnije. Ona se probudi između 5:50 i 7 i to je to. 
    Mislim da se nikad u zivotu nisam ovako budila. Od osnovne škole sam u smjenama. Kako bebi pomaknut spavanac?

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:14

Marija_94

Rose.

Marija kako je prošla noć, kad je išla na noćno spavanje?

Super, stavila sam je malo prije pola 8. Zaspala nakon 10 min i spavala do pola 4, pa presvlacenje, hranjenje i onda do 7. 🫠

Super je malecka 👌🏻😘😘

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:15

regica123

Marijasuper da ste uskladile neki dobar ritam. Mislim da svako na neki nacin prilagodi sebi, ja se ne sjecam kad sam zadnji put bila budna u 7 ujutro, doslovno ne pamtim, cak mi i posao od 9 pocinje kad radim tako da ni tad se nisam u 7 budila 🤣 mozda u bolnici kad sam bila jer su tad nosili ctg 🙈 tako da mi je ovo sto se u 9ipo ujutro budi isto rano haha…
    Nama u cet navecer malenoj skocila temperatura na 39,5 u guzi, odma se pripali da nije zbog eserihije i nosili urin, srecom urin stigao uredan. Isli sutradan na hitnu kad sta - korona! Dragi imao asimptomatsku koronu cini se jer je i on ispao poz, u soku svi. Mene evo isto capalo i slinim i umor svladava, a malena vec 2 noci nije spavala, doslovno niko oka nije sklopio, samo je vristala i vristala..i kad zaspe spava 10min i probudi se placuci..onda sam je nosala po rukama.i pjevala pa je sat ipo odspavala, a ja se nisam smila pomaknit….uff… jos nam je samo ovo tribalo…kombiniramo brufen i paracetamol.. evo prvo mjerenje od cetvrtka da nije imala tempeaturu i zaspala je, nadam se da je ozdravljenje na putu 🙏🏻

Brz oporavak, neka sve prođe sto prije 🙏🏼♥️

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:18

MiniGirl

Rose.

MiniGirl

Mi smo na 2 ili 3 spavanca. Odspava 45min do najvise sat i pol. Trenutno je bolesna, ima proljev vec 4. dan. Koliko to moze trajati kod ovako malih beba?
    Dama jeste li probali razlicite konziatencije?

Jel bolje malecka? Jel joj daješ probiotike?

Dobro smo! Ipak nije 10 dana trajalo ali cini se kao vjecnost kad je bolesna. Prema preporuci sam joj davala Normia stop. Kupila sam joj i onaj hipp jabuka sto je isto sto i rehidromiks, ali nije htjela to piti. Općenito ne želi baš piti ni vodu, ni čaj. Ona hoće potegnuti iz boce, ali onda pljune van.
    Kako vaše bebe stoje po tom pitanju?

Ajde super bitno da je bolje. Nezz sto bi ti rekla za tekućinu, moj voli piti čaj, dajem mu onaj u granulama od bebivite, imamo od komorača i od jabuke i matičnjaka. Popije kroz dan cca 250 ml. 
    Probaj davat sto češće, naviknut će se kad tad..

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:23

MiniGirl

regica123

Suosjećam. Moja nije imala covid, ali vjerujem da je gadno i nadam se da je pri kraju, bar da noc prespava. Jeste na čepićima ili sirupicu?
    Ajme ovo za spavanje da se budi u 9 i pol. Blago vam se. Ja nikako nisam jutarnji tip, ali nisam ju uspjela dobit da se budi kasnije. Ona se probudi između 5:50 i 7 i to je to.
    Mislim da se nikad u zivotu nisam ovako budila. Od osnovne škole sam u smjenama. Kako bebi pomaknut spavanac?

Ni ja nisam bila jutarnji tip al uz njih troje sam postala 🤣 i onda mi je sad draže probudit se u 7 jer puno vise stignem napraviti posla nego kad se valjam do pol 9 po krevetu. 😅 a navečer prije ponoć ne idem spavati. Kad sve obavim sto treba, spremim ih u krevet, mogu lec nekad i u 22h, ali volim to vrijeme samo za sebe , a u zadnje vrijeme i češće druzenje sa mužem 🙈 

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:26

Moji svi skupili konjuktivitis, pa je i malom nos podivljao, noćas čak i produktivni kašalj, sve mu se slijeva. Spricamo sinomarin, izvlačimo nos. Ne volim ovo doba prehlada i virusa, na svakom koraku su. Bljak

Rose.
    05. Studeni 2023. 11:28

Rose.

Moji svi skupili konjuktivitis, pa je i malom nos podivljao, noćas čak i produktivni kašalj, sve mu se slijeva. Spricamo sinomarin, izvlačimo nos. Ne volim ovo doba prehlada i virusa, na svakom koraku su. Bljak

Sterimar, ne sinomarin *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.