Bubamaza uf uf, držite se. Jesi probala koji od onih gelova? Ne znam koliko su učinkoviti, dentinox/gengigel…?
Mi smo danas probali prvu kašicu, i uopće nije bio impresioniran 😅 ne znam bih li zbrojila u dvije žličice koliko je pojeo 😄 možda da mu dam nešto što ima neki okus, tipa batat…?
Probaj sa batatom, to većina beba voli 😘 sto si mu dala?
AD+rižine pahuljice 🥴
Bubamaza uf uf, držite se. Jesi probala koji od onih gelova? Ne znam koliko su učinkoviti, dentinox/gengigel…?
Mi smo danas probali prvu kašicu, i uopće nije bio impresioniran 😅 ne znam bih li zbrojila u dvije žličice koliko je pojeo 😄 možda da mu dam nešto što ima neki okus, tipa batat…?
Probaj sa batatom, to većina beba voli 😘 sto si mu dala?
AD+rižine pahuljice 🥴
A da, rižine su baš bez okusa pa i normalno da nije nešto oduševljen. S mrkvom ili batatom će biti zadovoljniji 😃😃
Batat, buča, palent,gris i banana su za sad naših top 5. E sad čitala sam da se daje 1/3 banane i tako sam joj i dala iako bi ona cijelu strpala u usta i čini mi se kao da joj ne legne dobro (puno prducka, više plače). Ima li jos netko sličnih iskustava s bananom?
Jutro zene
Sto se ovog posjedanja tice nebi trebale djecu poticat da se izdizu i posjedaju iz trbuha ,posebno sto su vase bebe vecinom vjezbaci. To je motoricki neispravno i stimulira mozak na pogresne radnje.
Pitanje za mame "generacijskih" beba od cca 7 mj..kako vam prolaze zubici? Nama su noci postale uzasne. Od bebe koja je spavala cijelu noc (daleka proslost) nasa beba bolno vristi (to nije plac )neutjesno,budi se milijon puta…. utjesite me da je stvarno od zubica i da netko negdje na svijetu prolazi isto 🫣
Punoo je slinila, budila se po noći. Prošli smo to kad je imala 5 mjeseci i za sad mi se ne čini da dolaze novi. Taman sam kupila onaj gel za zubiće al na kraju ga nisam koristila jer je prva faza prosla i čekamo nove zube. Imali smo onu "četkicu" sto se stavi na prst i s time smo joj znali po danu malo trljati desni. To joj je odgovaralo.
Batat, buča, palent,gris i banana su za sad naših top 5. E sad čitala sam da se daje 1/3 banane i tako sam joj i dala iako bi ona cijelu strpala u usta i čini mi se kao da joj ne legne dobro (puno prducka, više plače). Ima li jos netko sličnih iskustava s bananom?
Ja sam cijelu bananu davala, ali nisam primjetila da mu smeta. Možda da ju pomiješaš s nečim sto otvara, npr šljiva ili nešto tako? Vjerojatno ju zatvori, pa joj je teško zbog toga.
Ja sam cijelu bananu davala, ali nisam primjetila da mu smeta. Možda da ju pomiješaš s nečim sto otvara, npr šljiva ili nešto tako? Vjerojatno ju zatvori, pa joj je teško zbog toga.
Cudno mi je da od banane ima toliko vjetrova.
I da za fizijatra. Vec sam 2x pisala odgovor i ne vidim da je proslo. Najprije cestitke za napredak i puzanje! Mi ćemo u Kostrenu pa ću vidjeti mogu li ja to sama doma ili cemo morati kombinirati i vježbanje uz nekoga.
Cudno mi je da od banane ima toliko vjetrova.
I da za fizijatra. Vec sam 2x pisala odgovor i ne vidim da je proslo. Najprije cestitke za napredak i puzanje! Mi ćemo u Kostrenu pa ću vidjeti mogu li ja to sama doma ili cemo morati kombinirati i vježbanje uz nekoga.
Hvala ti.
Jeste brzo dobili termin u Kostreni?
Upadam ko padobranac :)
S obzirom da je moja mrva imala problema sa tvrdom stolicom, patronažna me prije početka dohrane savjetovala da bananu kad dođe na red na kratko samo stavim u vrelu vodu, pa evo možda pomogne 🙃
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Rose super za velik pomak, samo naprijed!
Sto se tice kasica moja volis sve 🤣, doslovno ne znam kako mala beba moze toliko jest..jede cijelu bananu, kasnije kako nakon mlijeka brzo ogladni damo tikvice i kumpirica... probala je i blitvicu, a njom jedino nije toliko odusevljena..cak je pedijatrica rekla da cemo odsad pratit da ne dobiva previse na kilazi jer je mala buhtlica 🙈..jedino sto nije odusevljena bas ni vodom.... ali ucim je na casu, vise se prolije nego popije ista, a kad slucajno i popije onda se cijela razocara sto nije mlijeko, bas neku facu slozi razocaranu 🤣
Iiii dosao nam je nalaz genetike, sve je u redu 😊😊😊 tako da smo napokon odahnuli!
Moja je pocela se po podlozi kretat poput crvica, takozvano 'gmizanje'... fizioterapeutkinja je zadovoljna i kaze da je to sve neka varijanta puzanja.
Nama jos nijedan zubic nije izbio, sve se bijeli, nabubrilo, vide se te dvi tockice, ali nikakooo da izbiju.....
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji