Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    24. Listopad 2023. 20:42

regica123

Rose super za velik pomak, samo naprijed!
    Sto se tice kasica moja volis sve 🤣, doslovno ne znam kako mala beba moze toliko jest..jede cijelu bananu, kasnije kako nakon mlijeka brzo ogladni damo tikvice i kumpirica… probala je i blitvicu, a njom jedino nije toliko odusevljena..cak je pedijatrica rekla da cemo odsad pratit da ne dobiva previse na kilazi jer je mala buhtlica 🙈..jedino sto nije odusevljena bas ni vodom…. ali ucim je na casu, vise se prolije nego popije ista, a kad slucajno i popije onda se cijela razocara sto nije mlijeko, bas neku facu slozi razocaranu 🤣
    Iiii dosao nam je nalaz genetike, sve je u redu 😊😊😊 tako da smo napokon odahnuli!
    Moja je pocela se po podlozi kretat poput crvica, takozvano 'gmizanje'… fizioterapeutkinja je zadovoljna i kaze da je to sve neka varijanta puzanja.
    Nama jos nijedan zubic nije izbio, sve se bijeli, nabubrilo, vide se te dvi tockice, ali nikakooo da izbiju…..

🥰🥰
    Jako mi je drago da je nalaz uredan! Bravo 🥳🥰

Akane
    25. Listopad 2023. 07:01

Woohoooo Regice 🔝🔝🔝🥳🥳🥳 bravo za nalaze! 

Akane
    26. Listopad 2023. 19:05

Drage moje, sad mi je sinulo da moram dati zahtjev za roditeljski dopust. Treba nosit kakve papire ili se ide samo na HZZO popunit obrazac? Guglam ali ne mogu naći što treba donijeti 

Rose.
    27. Listopad 2023. 08:43

Marija, nama je dg. Metatarsus adductus, a to se kaže i virus. na unutra su stopala. Radimo vjezbice izvlačenja, 3D vježbe za stopala, oslonac na puno stopalo..  Ako nađem na int video s vježbama pošaljem ti. 

Rose.
    27. Listopad 2023. 08:44

Sto se tiče kilaže, ako nije na istoj vagi, nemoj baš uzimati u obzir. 

Rose.
    27. Listopad 2023. 08:44

Rose.

Marija, nama je dg. Metatarsus adductus, a to se kaže i virus. na unutra su stopala. Radimo vjezbice izvlačenja, 3D vježbe za stopala, oslonac na puno stopalo.. Ako nađem na int video s vježbama pošaljem ti.

Varus*

Rose.
    27. Listopad 2023. 10:03

Marija_94

Rose.

Marija, nama je dg. Metatarsus adductus, a to se kaže i virus. na unutra su stopala. Radimo vjezbice izvlačenja, 3D vježbe za stopala, oslonac na puno stopalo.. Ako nađem na int video s vježbama pošaljem ti.

Moze, hvala ti. A tvoj deckic ima stalno unutra stopala? Jer moja izvrne prema unutra ali na kratko pa prema gore, stalno vrti stopalima, meni to izgleda normalno 🤷🏼‍♀️ Da, nije ista vaga..

Stalno ima prema unutra, lijevo stopalo više nego desno, iako je to sad dosta bolje u odnosu kako je bilo prije vježbi, ali su nam rekli da za to treba proći vremena da se skroz ispravi. Pretpostavljam kad dođe faza prohodavanja da ćemo trebati i ortopedu. 

Rose.
    27. Listopad 2023. 10:38

https://ibb.co/MPkLSQr
    Nisam uspjela ništa naći sad na brzinu. Ugl kad je na leđima, lagano savinuti nogu u koljenu, bitno je drzati petu fiksiranu, i onda izvlačiš unutarnju stranu stopala od pete prema prstima, prvo prema palcu, pa po sredini. 3D vježbe se izvode tako da primiš stopalo također fiksirano u peti, a tvoja oba palca ruku jedan ispod drugog budu na tabanu ispod prstića, i povlačiš svaki palac u isto vrijeme u svoju stranu (lijevo-desno) pa onda isto tako gore(prema prstima)dole (prema peti) . Zatim možeš obadvije noge bebe savinuti prema unutra i spojiti tako da se vanjski dio stopala jedne i druge noge dodiruju. Ne znam dal se skuzi sto i kako iz ovog mog opisa, al evo ako će kome pomoći ♥️

Rose.
    27. Listopad 2023. 12:55

Marija_94

Rose.

https://ibb.co/MPkLSQr
    Nisam uspjela ništa naći sad na brzinu. Ugl kad je na leđima, lagano savinuti nogu u koljenu, bitno je drzati petu fiksiranu, i onda izvlačiš unutarnju stranu stopala od pete prema prstima, prvo prema palcu, pa po sredini. 3D vježbe se izvode tako da primiš stopalo također fiksirano u peti, a tvoja oba palca ruku jedan ispod drugog budu na tabanu ispod prstića, i povlačiš svaki palac u isto vrijeme u svoju stranu (lijevo-desno) pa onda isto tako gore(prema prstima)dole (prema peti) . Zatim možeš obadvije noge bebe savinuti prema unutra i spojiti tako da se vanjski dio stopala jedne i druge noge dodiruju. Ne znam dal se skuzi sto i kako iz ovog mog opisa, al evo ako će kome pomoći ♥️

Skuzi se, hvala ti puno! 😘

♥️

• regica123
    27. Listopad 2023. 20:05

Mi odradili opet urin i urinokulturu i nakon 2.antibiotika i dalje je eserihija tu 😩..srecom uzv bubrega je uredan. Sad smo dobili neku kremicu za vanjsku primjenu pa onda nakon toga ponoviti urin.
    Najveci problem je sto je pedijatrica prvo odgodila cjepljenje jer je palcic, a sada zbog urinoinfekcije...a u Splitu hara hripavac pa sam bas zabrinuta, zelim je cjepit i zato se nadam da cemo se vise rjesit ove glupe bakterije.
    Van toga smo super, pocela je evo vojnicki puzati 🥰

Marija.1994 meni su drugacije vage varirale i po 150g tako da ne sekiraj se ❤

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.