Mi odradili opet urin i urinokulturu i nakon 2.antibiotika i dalje je eserihija tu 😩..srecom uzv bubrega je uredan. Sad smo dobili neku kremicu za vanjsku primjenu pa onda nakon toga ponoviti urin.
Najveci problem je sto je pedijatrica prvo odgodila cjepljenje jer je palcic, a sada zbog urinoinfekcije…a u Splitu hara hripavac pa sam bas zabrinuta, zelim je cjepit i zato se nadam da cemo se vise rjesit ove glupe bakterije.
Van toga smo super, pocela je evo vojnicki puzati 🥰
Marija.1994meni su drugacije vage varirale i po 150g tako da ne sekiraj se ❤
Ajme baš se nakačila😔
Moja starija je imala poz nalaz kad je bila manja, na brisu vulve, također je pila antb i mazali smo s kremom, idući bris je bio uredan tako da smo je se brzo riješili. Jel moguce da je možda s vanjske strane pa da je urin bio kontaminiran? Daj Bože da vam krema pomogne. 🙏🏼 jesu vam rekli dal smije piti nesto od čajeva ili neke preparate da je se brže riješite?
Kad smo kod hripavca, iskreno se nadam da će ga sve bebice zaobići. Jel zna tko koliko su bebe zaštićene s obzirom da nisu primili sve doze?
Kako vam je proslo spavanje s obzirom na pomicanje sata? 🙈
Probudili su se svi troje u 6 ujutro 🙈 u 8 je već bio prvi spavanac. Evo sad spava drugi put 🙈
Vama?
Joj tek sad vidim da sam pisala cjepit umjesto cijepit, pismenost na vrhuncu 😅
Rose moguce da je izvana, evo bas mazemo neku kremicu izvana sta nam je dala doktorica pa cemo opet ponovit urin i urinokulturu.
Marija sto se tice pomicanja sata, nama je dobro doslo...jer je bilo doslo do toga da je na nocno spavanje isla u 22:30 tek i evo sad se pomaklo na 21:30 hehehe..a umorna nije bila jer je opet spavala jednak broj sati..
Samo, kako vi organizirate dnevne spavanjce? Svako koliko vam idu na spavanjac? Imate li 2 ili 3 spavanjca?
I saznala sam da su mu obe seke trudne..obe dugo rade na bebi pa sam bas sretna..razmaka su 6tjedana jedna od druge, jedna musko, a druga curicu 🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Joj tek sad vidim da sam pisala cjepit umjesto cijepit, pismenost na vrhuncu 😅
Rose moguce da je izvana, evo bas mazemo neku kremicu izvana sta nam je dala doktorica pa cemo opet ponovit urin i urinokulturu.
Marijasto se tice pomicanja sata, nama je dobro doslo…jer je bilo doslo do toga da je na nocno spavanje isla u 22:30 tek i evo sad se pomaklo na 21:30 hehehe..a umorna nije bila jer je opet spavala jednak broj sati..
Samo, kako vi organizirate dnevne spavanjce? Svako koliko vam idu na spavanjac? Imate li 2 ili 3 spavanjca?
I saznala sam da su mu obe seke trudne..obe dugo rade na bebi pa sam bas sretna..razmaka su 6tjedana jedna od druge, jedna musko, a druga curicu 🥰
I ja malo malo vidim da pogriješim negdje, ne zamaraj se tim, mom brain, sve je oprošteno 😅
Nek ode što prije! 🤞🏻
Mi imamo 3 spavanca. Prva dva su onako nakon 2 sata budnosti. Recimo ako se diže u 8, u nekih 10 je prva tura, nekih sat i pol, do pol 12. Onda ponovo oko 14 h, a vrijeme popodnevnog i duljina ovisi o tome koliko je spavao prva dva, ugl to bude neko kraće spavanje, do 45 min, ili u vožnji ili u kolicima ako smo negdje. Kad smo doma stavljam ga uvijek u kinderbet u sobu, ne zamračujem ništa. Zaspe sam uz dudu i dekicu, nekad malo pomognem uz maženje po glavi ili treskanje po guzi ako je nervozan, al u većini slučajeva sam brzo zaspe ako na vrijeme idemo spavati. Navečer oko 20 ide na noćno. Sat ga je malo poremetio, prvi dan se probudio u 6, pa smo imali 4 spavanca do navečer, i onda je navečer išao tek u pola 10 spavati, al uspili smo jučer pomaknuti na 7 i 15 za buđenje pa se vratio na 3 spavanca i normalnu noć. 😅vidit ćemo danas. Maloprije je popio bocu i nastavio spavati. Možda odspava bar do pola 8. 🙈
Čestitke na bebicama, bas lijepa vijest, neka sve bude kako treba! 🥰🥰
I da, dobro jutro curke☕️ ⛅️ virtualna kava za sve 😘
Krenula sezona virusa i pizd…. 😵💫
Starija ima konjuktivitis, mlađi prehlađen, čujem noćas gdje nos hropti Bože sačuvaj.
nadam se da će najmlađeg zaobići.
A taman sam neki dan pomislila kako je super što smo sastavili mjesec - dva zdravi 😅
Al svaki put kad pomislim na to, kroz par dana neko dobije nešto, za poludit 👀
Jutro, mi imamo 2 dnevna spavanja, a izmedju spavanja je budna 3h. Nakon nocnog spavanja jedino zna biti krace budna, ali ne ispod 2.5h. Nocno spavanje joj je bilo cca 20-8h prije mijenjanja sata, a sad je 19-7h.
Prvo dnevno spavanje je 1.5-2h, drugo 1h.
Od promjene sata nam je ritam 7h budjenje, 10-12h prvo spavanje, 15-16h drugo spavanje, 19h nocno spavanje.
Sto se tice viroza, imala je prije 10 dana zelucanu i crijevnu virozu, a prije mj dana obicnu virozu pa se nadam da ce sad neko vrijeme biti zdrava.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutro, mi imamo 2 dnevna spavanja, a izmedju spavanja je budna 3h. Nakon nocnog spavanja jedino zna biti krace budna, ali ne ispod 2.5h. Nocno spavanje joj je bilo cca 20-8h prije mijenjanja sata, a sad je 19-7h.
Od promjene sata nam je ritam 7h budjenje, 10-12h prvo spavanje, 15-16h drugo spavanje, 19h nocno spavanje.
Sto se tice viroza, imala je prije 10 dana zelucanu i crijevnu virozu, a prije mj dana obicnu virozu pa se nadam da ce sad neko vrijeme biti zdrava.
Imate super ritam 👌🏻
kako si ti?
Imate super ritam 👌🏻
kako si ti?
Ja sam ok, malo iscrpljena jer mi se cini da krece nova regresija. Pocela se intenzivno dizat na noge pa po noci vjezba i bude budna po 2h, a kad spava budi se svakih sat vremena i cica 😔
Kako si ti?
Marija, vjerojatno joj je prekratak ww pa zato krace spava po danu, probaj joj produziti. I moja je znala bit “umorna” nakon 2h, ali zapravo je to vise uz navike. Ako promijenim aktivnost ili se malo pomazi s cicom, razbudi se i tako je dosla do duzeg ww i duzih dnevnih spavanja.
Prije ovog ritma je dosta dugo imala kratka dnevna spavanja, jedan duzi period je spavala max 45min.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
A joj, iscrpljujuće vjerujem. Do kad planirate dojiti? Jel ti Papa sve?
Moj je i dalje stvarno dobra beba, ne mogu se na ništa požaliti vezano za njega. Više problema sa spavanjem po noći imam sa starijim nego s njim. 👀
Generalno sam dobro, navečer me sastave leđa boliti, ne tako rijetko popijem brufen prije spavanja. 😵💫
Sto se tiče psihe, kako koji dan, jedan dan sam ko zmaj jer napravim sve što sam si zacrtala i više od toga, drugi dan kad ispadnem iz centra i kad sve krene nizbrdo se osjećam ko da sam fulala profesiju 🤣 i tako u krug. Ali ide.
Imate super ritam 👌🏻
kako si ti?
Ja sam ok, malo iscrpljena jer mi se cini da krece nova regresija. Pocela se intenzivno dizat na noge pa po noci vjezba i bude budna po 2h, a kad spava budi se svakih sat vremena i cica 😔
Kako si ti?
Marija,vjerojatno joj je prekratak ww pa zato krace spava po danu, probaj joj produziti. I moja je znala bit “umorna” nakon 2h, ali zapravo je to vise uz navike. Ako promijenim aktivnost ili se malo pomazi s cicom, razbudi se i tako je dosla do duzeg ww i duzih dnevnih spavanja.
Prije ovog ritma je dosta dugo imala kratka dnevna spavanja, jedan duzi period je spavala max 45min.
Pa to sam si i ja mislila, ali sam citala da je za njen uzrast ww 2 i pol sata 🤷🏼♀️ probala sam ju i duze drzat budnom, al onda je gotova krece nervoza i teze se uspava
Marija, moj je bio ne tako davno u toj fazi di su spavanci trajali samo pola sata, ali sam skužila da bi mi kratko odspaval kad ga stavim u kolica, a obzirom da smo bili promjenili košaru u sportski, nisu mu bila toliko udobna (pretpostavljam). Puno bolje odspava kad je u kinderbetu.
Di ti inače spava preko dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji